Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam serdecznie!

Jestem załamany, twórca bypassa umieścił brzydkie keyloggery w plikach fishbotów.

Wystarczy przeskanować je malwarebytes' anti malware. Dostaniecie ładny wykaz.

ODRADZAM ściągania, chyba że lubicie tracić konta!

Sam korzystałem z fishbotów i byłem zadowolony, ale te keyloggi to PRZEGIĘCIE.. Właśnie je znalazłem.

Pozdrawiam wrednego twórcę tego kontokrada.

Dla leniwych, oraz żebym nie był gołosłowny:

http://imageshack.us/photo/my-images/694/hackeral.jpg/

Opublikowano

SS dodany

Oblukaj go, i jeśli możesz, to mów jak się przed tym zabezpieczyć, ktoś mi już wbijał 2x na konto.

Opublikowano

Bo masz cos w systemie zainstalowane jakiegos keya ktorego twoj av nie wykrywa, a to jest normalny injector ktory zawsze bedzie wykrywalny. Zobacz czy nie masz w folderze system32 plikow system32QQMV.exe lub podobnych, bo to akurat jest ukryty keylogger.

Opublikowano

Aktualnie pobierasz..

Darmowi użytkownicy nie mogą pobierać kilku plików równocześnie..

Daj sie cos z tym zrobic? Nic nie pobieram a mi wyskakuje.

Opublikowano

moze mi ktos powiedziec jak uruchomic fb? jak pobrac? gdzie stanac? czy zakladac wedke?

krok po kroku zeby opisac caly proces uruchomienia fb przez bypassa-bo tworca tematu nie odpowiada,a zalezy mi na tym fb

Opublikowano

Witam. Mi również niedziała. Po wrzuceniu pliku do folderu z grą i uruchomieniu wyskakuje mi taki błąd. C\Files\Metin2\HackShieldBypass v1.4.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32. Co mam robic? Jeśli to w czymś pomoże to mam Viste i zablokowałem juz tego EagleNt.

Opublikowano

Ejj a ja mam taki problem iż gdy próbuje uruchomić FB robiąc to tak że uruchamiam injectora a potem metin2clientfb wyskakuje mi blad że nie znaleziono mscvrc100.dll co mam zrobic?

Opublikowano

Niewiem, moze jakis syf masz na kompie i antywirus jest znieczulony na to, i po jakims czasie pokazuja sie takie bledy przy probach odpalenia. A z ciekawosci przeslij na

virustotal.com

ten nie uruchamiajacy sie bypass i zobacz czy nie pojawil sie wirus sality. Jesli cos takiego bedzie to rob jak najszybciej backup potrzebnych rzeczy i uruchamiaj jak najmniej programow bo wirus bedzie je zarazal, a av nic nie bedzie widzial. Pozniej tylko reinstall, bo ciezko bedzie juz przywrocic wszystkie funkcje windowsa po zarazeniu...

Opublikowano

Win32:PUP-gen [PUP]

Suspicion: unknown virus

Heuristic.BehavesLike.Win32.ModifiedUPX.C

Takie mi wyszły na skanowaniu. Jest coś poważniejszego? Jeśli nie to pokombinujesz coś nad moim problemem albo podrzucisz mi innego hs'a?

Opublikowano

Wiesz moze jak to naprawic? Bo widzę że bez tego hs'a nawet głupiego mh nie moge odpalic. Jak znajdziesz jakis sposób na to to napisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...