Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy jak odpalam metina przez bypassa1.4 to za kazdym razem musze wpisywac L potem H potem HSDRVA i dopiero G? Czy tez może raz zablokowany folder gry juz nie trzeba blokowac za kazdym razem gdy uruchamiam metka i wystarczy samo G?

Opublikowano

misiek a jest jakas mozliwosc zablokowania wysylania logow z kamer moda ? bo nie chce dostawac banow na 1 dzien za logowanie z kamer moda

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

pozdro znowu ktos keya podrzucil... powina byc 0.13 a jest 0.1

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

ja mam taki problem ze blokuje sobie hsa tym programikiem i jak chce wlaczyc z tego programu fb to okienko sie wlacza gry i naciskam na FB1 ale niestety pokazuje sie okienko z tym inject i od razu znika a nic sie nie pojawia fish bot tak jakby go nie bylo. dodam ze mam windows 7. chcialem pozniej uruchomic m2 fish bot na tym obejsciu ale pisze w m2 fish "error getting metin2 process" "OpenProcess" has failed maybe not enough rights" pomozcie co zrobic bo normalnie na kamerze jak lowilem poprzez m2 to po 4 dniach dostalem bana..

Opublikowano

Na moje to nie istnieje takie coś jak "całkowita blokada hs" dlaczego?

Bo i tak sypią się bany,robiłem wszystko jak tutaj w tucie i co? 52lvl poszedł się jebać ;/

Opublikowano

Mam pytanie czy zablokowanie hs tym sposobem pozwoli na używanie Easymetin2? Jeśli jest taka możliwość to proszę o napisanie jak tą czynność wykonać

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Strona zablokowana!

Program G Data InternetSecurity 2012 zablokował dostęp do strony.

Strona zawiera niebezpieczny kod: Trojan.Generic.6210347 (Skaner A).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...