Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Misiek pomuz mi z tym

mi wyskakuje "Uwaga" "Prubujesz otworzyc "PLIK BIN" (.bin) pliki te sa uzywane przez system operacyjne ble ble ble

"Otwórz za pomoca" "Anuluj" prosze o pomoc

Pozdrawiam MrKazik0132

Mam dokładnie ten sam problem... Właśnie przeinstalowuje metina może to coś pomoże.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema,

Ja jak próbuje otworzyć grę to mi wyskakuje:

Próbujesz otworzyć plik typu "Plik BIN".

....i tak dalej i zaleca mi otworzenie go przez program z sieci web.

Co mam zrobić? Proszę o pomoc.

Opublikowano

Misiek,czyli jak mam reinstalowac metka skoro nie chca sie torrenty wlaczyc bo jest hs zblokowany ?

Siema,

Usuń metka z dysku, zainstaluj od nowa i włącz go. I już masz czystą najnowszą wersje metka.

Opublikowano

Cytat:

UWAGA - W systemie Winodws 7 i Vista nie ma takiego wpisu w rejestrze. Niestety - nie będzie można używać CE na tych systemach operacyjnych.

Otóż taki wpis istnieje.Popraw to bo błąd jest

Opublikowano

Jest problem u mnie działa super fb z tego ale u mojego kolegi jest inaczej ma win xp i jak robi wg instrukcji włącza i nic się nie dzieje injector znika metin się nie pokazuje... Jeszcze z czasem błędy wychodziły.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

@2xUP

Zaktualizuj gre przez bypassa i czekaj az pokaze sie informacja ze zostal zaktualizowany metin, bo jest uszkodzony plik metin2client.bin

@UP

Jak mu nie dziala to niech uruchamia kilkanascie razy az poprawnie sie uruchomi, bo to czasem nie zaskakuje za 1 razem. Ja sam mialem taki problem z injectowaniem MH to probowalem ze 30 razy i nic, zrestartowalem komputer i pozniej za 2 razem sie uruchomil.

Opublikowano

zrobilem jak mowiles uruchamialem wiele razy injectora z metinem przez bypass i resetowalem pare razy kompa i nic ciagle znika injector a metek sie nie odpala przez bypass ;/ jest jakis inny sposob na odpalenie tego i poprawne dzialanie ?

Opublikowano

Dobra,zainstgalowałem metka,ale mam taki problem,ładnie się włącza ale nie da sie zalogować,przy każdym CH są kropeczki,o co kurde chodzi...

Teraz gdy włączam Fishbota z bypassa,wyskakuję błąd SYSTEM WINDOWS NIE MOZE ODNALEZC PLIKU FB1.EXE UPEWNIJ SIĘ ZE PODANA NAZWA JEST POPRAWNIE WPISANA I SPROBUJ PONOWNIE ABY WYSZUKAC PLIKI BLA BLA BLA,WTF ?!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Misiek zaaktualizowałem gre przez bypassa, ale i tak wyskakuje mi dla zwykłego klienta i fb, że jest nieprawidłową aplikacją systemu win32. Co teraz mam zrobić? Wszystkie okienka z powiadomieniami mi się otworzyły (gra pomyślnie zaktualizowana czy jakoś tak, tylko fb nie chciał się wypakować.

Opublikowano

Podejrzewam ze cos w systemie twoim jest nie tak, ale nie jestem w stanie stwierdzic co jest namieszane/uszkodzone. Masz zainstalowane wszystkie frameworki i biblioteki c++ redistributable? A moze to jakis wirus.. Profilaktycznie przeskanuj system combofixem i zobacz czy nastapi poprawa.

Opublikowano

Elo, mam pytanie, czy ten folder hshield wystarczy wrzucic do folderu z metinem zamienic z tamtym hsem i juz jest wszystko zablokowane ?

65994253024037513199.png
Opublikowano

Dalej wyskakuje mi System Windows Brak Dysku mozesz mi pomoc na podstawie tych logow ?

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4

Scan saved at 21:40:52, on 2011-07-12

Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)

MSIE: Internet Explorer v6.00 SP3 (6.00.2900.5512)

Boot mode: Normal

Running processes:

C:\WINDOWS\System32\smss.exe

C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

C:\WINDOWS\system32\services.exe

C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

C:\Program Files\Hotspot Shield\bin\openvpnas.exe

C:\Program Files\Hotspot Shield\HssWPR\hsssrv.exe

C:\Program Files\Hotspot Shield\bin\hsswd.exe

C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

C:\WINDOWS\system32\tcpsvcs.exe

C:\WINDOWS\System32\snmp.exe

C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe

C:\Program Files\Gadu-Gadu 10\gg.exe

C:\Program Files\Hotspot Shield\bin\openvpntray.exe

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe

C:\Program Files\BitLord\BitLord.exe

C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe

C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugin-container.exe

C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe

C:\Gry\Metin2\metin2client.bin

C:\Program Files\Hijcjack\Trend Micro\HiJackThis\HiJackThis.exe

O1 - Hosts: 50.23.193.194 download.gameclub.com

O4 - HKLM\..\Run: [KernelFaultCheck] %systemroot%\system32\dumprep 0 -k

O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup

O23 - Service: Hotspot Shield Service (hshld) - Unknown owner - C:\Program Files\Hotspot Shield\bin\openvpnas.exe

O23 - Service: Hotspot Shield Routing Service (HssSrv) - AnchorFree Inc. - C:\Program Files\Hotspot Shield\HssWPR\hsssrv.exe

O23 - Service: Hotspot Shield Tray Service (HssTrayService) - Unknown owner - C:\Program Files\Hotspot Shield\bin\HssTrayService.EXE

O23 - Service: Hotspot Shield Monitoring Service (HssWd) - Unknown owner - C:\Program Files\Hotspot Shield\bin\hsswd.exe

O23 - Service: nProtect GameGuard Service (npggsvc) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\GameMon.des.exe (file missing)

O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

--

End of file - 2144 bytes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...