Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O23 - Service: nProtect GameGuard Service (npggsvc) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\GameMon.des.exe (file missing)

Tutaj jest cos nie tak, przeinstaluj sterowniki nvidia (szczegolnie GameGuard). Wtedy blad nie powinien wyskakiwac.

co ma nvidia do dysku ?

Opublikowano

@2xUP

Uwierz mi, ale może mieć..

@UP

To nie za hs tylko za robienie czegos niedozwolonego w grze, np. ja dostalem bana na miesiac za wyrzucenie na modzie prawie 600kk w 1 yangu i za handel powyzej 1kkk. Moze cos sobie przypomnisz co ostatnio robiles przy pomocy moda i dojdziesz za co bana dostales

Opublikowano

Zwracam sie w tym temacie o pomoc, gdyz w normalnym nikt nie probuje mi pomoc, takze do rzeczy:

em2 najnowsza wersja + czysty metek = wykryty hs (metek odpalony przez obejscie, program em2 [nie bocenie tylko program oczekujacy na darmowe godziny] odpalony i po chwili hs detected)

em2 najnowsza wersja + zabezpieczony metek (hs ze strony kamera) = to samo co wyzej

em2 najnowsza wersja + zabezpieczony metek (hs z tego tematu 1,4) = to samo co wyzej

prosze o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale nie działa mi FB. Mam win 7 i gdy odpalam fb to gra sie włącza ale okienka do FB nie ma. Próbowałem już odpalić inne FB ale tam są zalecane inne blokady HS ;[ przosze o poomoc

Opublikowano

Zainstalowac net frameworki (3.5 i 4.0) i biblioteki c++ reidstributable (2005,2008 i 2010). Pozniej resrart i powinno dzialac, ale niestety Windows 7 czasami ma to do siebie ze zadnym sposobem nie idzie odpalic Hacka na injectorze poprawnie.. U mnie na windows 7 64bit uruchamia sie poprawnie injector i hacki tez sa wstrzykiwane poprawnie.

Opublikowano

A gdy pobralem gotowy folder z HS zablokowanym wkleilem go i uruchamiam metka to na torrencie wyskakuje mi ze brakuje pliku.

Co robic?;x

4442727dcac7a65ddf2978f.gif

Zbieram + !

Opublikowano

witam kiedy odpalam m2fish to wyskakuje komunikat metin2clent-fb1.exe nie moze znalesc skladnika . uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie poniewaz nie znaleciono MSVCR100.DLL

Opublikowano

Pamiętajcie !! nie musicie dostać bana przez Hs . Mógł was jakiś gracz złapać

( Pomyślał sobie o fack jakiś bot expi zaraz dam SS na forum i będę miał reputacje )

Pozdro ;D

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

Dziś Gm złapał mnie na fb ale trudno dla ciebie +.A tak zapytam czy dostane bana na jedno konto czy na wszystkie?

1562403525.png
Opublikowano

autobana nie dostaniesz, ale lepiej tego nie używać, bo wykrywalne w h*j

każdy chyba zobaczy, że coś jest "nie tak"

@ShecK29

właśnie na EIE jest problem, gdyż na NAJNOWSZYM HSie [z 20.07 chyba] wykrywa go jako undetected hack

ale wystarczy Ci HS od kamera, z metin2mod.tk, potem blokujesz go bypasem i już działa :]

1284282093-U138092.png

Yo !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...