Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam taki problem gdy włączam metina przez hs wszystko ładnie chodziło do wczoraj a dziś jak włączam to nie mogę chodzić klawiatura ogólnie to tylko mogę pisać na niej co się stało ?

Opublikowano

Ściągnąłem python22.dll, to wyskoczyło okienko "Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCR70.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten program." Wrzucam ten msvcr70.dll to wyskakuje mi znowu okienko. "FATAL ERROR!!! Python Library file not exist!... Metina reinstalowałem już kilkanaście razy...

Opublikowano

Witam Misiekantos253 powiem tak chyba cos jest nie tak z blokada lub z metinam u niektorych uzytkownikow bo ja juz dostalem w 3 dni 3 bany za fb a znajomy ani jednego pilnowalem kont zeby nie bylo zaden gm nie pisal jestem na 100% pewny

Opublikowano

siemka mam pytanko.. wiecie czemu mnie kicka 10 sekund po tym jak sie zaloguje ? mam zainsatlowanego kamer moda i zablokowanego hs od bypass i wchodze przez obejscie pomocy !

Opublikowano

Ej,a czekaj słuchaj Misiekantos253 czy jesli zablokuje twoim sposobem hs i bede łowił ryby na fishobocie M2Fish ,to jesli podejdzie do mnie GM (bo nie zawsze alarm zadziała jesli zmieni sie w np. 9 ogonów ,lub psa) to czy jesli bedzie ze mna rozmawiał to nie wyczai ze mam bloknietego HSa. Mi sie wydaje ze on ma cos takiego ze wyswietla mu sie kto ma zablkowany ......

I tu nasuwa sie moje pytanie czy to jest bezpieczne ?Sprawdzał ktos jesli tak to byłbym wdzieczny za informacje.....

Opublikowano

Witam...

Mam takie pytanko: Czy pliki z tego linku http://hotfile.com/dl/118630137/a77f9b4/hshield_blocked.rar.html"

zapobiegną przed wysyłaniem logów z KamerModa? Czy będę mógł spokojnie biegać na sh po sohan w poszukiwaniu rud i nie będę musiał obawiać się bana? Sh ofc będzie używane tak, aby nikt nie widział. Czy bez skarg ze strony innych graczy ryzykuje, że jakoś inaczej mnie wykryją?

Opublikowano

Można tego używać razem z kamermodem i żeby działał nieodrzut z kamermoda ? Pozdrawiam

Można chociaż nie wiem jak jest po dzisiejszej aktualizacji.
Opublikowano

Jak to teraz misiek bedzie? Jest jakiś nowy hs po dzisiejszej aktualizacji i będziesz przerabiać swojego bypassa czy po prostu zmienisz clienta i bedzie wszystkko tak jak dawniej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...