Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko dobrze zrobiłem czysty klient z modem zaktualizowany i spatchowy

i przestałem widzieć postacie jak zablokowałem zjeb*** mi metka i muszę od nowa ściągać Dzięki!

A tak w ogóle to mod blokuje hack shielda i od 2tygodni używam sh mobber hacka i fish hacka i nie dostałem bana więc nie wiem po co to coś...

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można na tym zainstalować kamera?

O tam gdzie piszę, że mam zablokować sterowniki hs'a atomatycznie to wpisuje to i pisze czy odblokować sterowniki hs'a czy jakoś tak wtedy mam do wyboru tak lub nie to co wybrać?

Opublikowano

wszystko dobrze zrobiłem czysty klient z modem zaktualizowany i spatchowy

i przestałem widzieć postacie jak zablokowałem zjeb*** mi metka i muszę od nowa ściągać Dzięki!

A tak w ogóle to mod blokuje hack shielda i od 2tygodni używam sh mobber hacka i fish hacka i nie dostałem bana więc nie wiem po co to coś...

a może tak pomyśl, że nie każdy chce grać na modzie? Jest dobrym "narzędziem", ale czasem sprawia też dużo problemów.

A taką blokadę masz na każdego metka :]

nie widać postaci przez zablokowanie CAŁKIEM INNYCH PLIKÓW - ciekawe :]

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Mam problem

Chodzi o to,ze za pierwszym razem zrobilem wszystko tak jak pisze autor,i dzialalo,wszystko ladnie,lecialem na drop hacku itd.Jednak za 2 czy 3 razem kiedy wciskam np H,zeby zablokowac logi cyz cos tam,to komputer zaczyna piszczec(takie 3 dyn dy dyn).Mozecie mi powiedziec co jest grane?

Opublikowano

ma maly problem bo jak wpisuje tam G>>>>Naciskam Enter to wyloncza mi sie tak jak powinno ale pokazuje mi sie plik JAK MA OTWORZYC Metin2.bin prosze o pomoc

05310772679136403680.jpg

Opublikowano

probowalem ale dalej to wyskakuje ze prubuje otworzyc plik bat ale to wyskakuje tylko jak zablokuje sterowniki hs

A wlasnie po zablokowanie sterownikow hs wyskakuje mi cis takiego

Czy chcesz odblokowac sterwoniki hs T/N biore N potem Enter mam wziac T czy co?

05310772679136403680.jpg

Opublikowano

Masz +. Jesteś Zajebisty, dzięki tobie cieszę się czitami na metina!!!!!!

Graczu!, Pomogłem? Napisałem coś mądrego?. Daj +

Opublikowano

@AG

Bo musi sie pokazac okno ze pomyslnie zaktualizowano gre, bo pliki caly czas sie pobieraja i beda dzialaly dopiero wtedy jak pokaze sie okienko z informacja..

@UP

Zablokowac rejestr musisz i sterownik HSa, wtedy HardBot bedzie dzialal

Opublikowano

Witam, mam taki problem, że jak wklepuję fishbota wyskakuje mi takie okienko:

25zs6tf.jpg

i potem wszystko się wyłącza a zostaje sam metek. Zablokowałem logi, pliki i sterownik hackshielda. Co mam zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...