Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam błąd , chcę ściągnąć Bypassa i ciągle Połączenie zostało zresetowane i czekać mam 30 min ? już 3 raz tak mam ... Da się na coś innego wrzucić ? :|

Nic Mnie Nie Obchodzą

b6oyur.png i 2lw1vg2.png Wejdź Tylko W http://www.pajacyk.pl/zlicz.php I Kliknij W Brzuszek Pajacyka !

Dzięki temu skromnemu gestowi pomożesz innym :) Bo pamiętaj to nic nie kosztuję a tak wiele może pomóc :) Więc nie żałuj swojej 1 sekundy życia na kliknięcie !

1055js7.png

Co robi Czasem Metek z graczami :>

Opublikowano

A ja mam taki problem ;/

http://imageshack.us/photo/my-images/12/inh.png/

Co mam zrobić? Zablokowałem hs'a Potem zaktualizowałem potem sciagnałem tego fb potem znow aktualiacja, a przed aktu** mi też nie działało tkai sam błąd proszę o pomoc :/

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

nie przeszukiwałem wszystkich stron, ale część i mojego problemu nie znalazłem. miałem problem z plikiem msvcr100.dll, więc zgodnie z poleceniem przeinstalowałem biblioteki c++, nic nie dało, wrzuciłem do folderu z grą i teraz jest inny problem. nic nie wyskakuje, odpalam fb wyskakuje injector, znika i tyle widzieli. ani metin ani okno fb nie wyskakuje, procesu ni ma. wtf.

zbieram -

League of Legends

Nick:Menelov

Obecnie gram tylko ranked

Opublikowano

Mam problem mam windows 7 i nie wiem czy to od tego czy nie ale jak chce akutalizować gre to sie nie da albo nie wiem co klikam A a tam jest napis ze jak zostanie wykonane pojawi sie okienko czekalem 30~~min i sie nie pojawilo i nie wiem ile sie czeka na aktualizacje?

Opublikowano

WAZNE PYTANIE!

Co zrobić jak otwiera małże, chociaż w ustawieniach jest to wyłączone?

zbieram -

League of Legends

Opublikowano

bez żadnego cheata da się odpalić 2 metki, nie jest to zablokowane. możesz także posiadać 2 konta. więc wydaje się oczywiste że nie dostaniesz bana

zbieram -

League of Legends

Opublikowano

Kiedy probuje ściągnąć ten program moj antywirus blokuje sciaganie i informuje mnie o zamieszczonym w nim wirusie ZAKRAPLACZ ktory instaluje konie trojanskie.

Odhazenie w wyjatkach antywirusa nic nie dalo,blokuje ten pakiet i tyle.

Opublikowano

A mi to nie działa. Metin2 się nie włącza. Nawet nie ma żadnego errora. Kiedyś, dawno temu jak grałem i był ByPass v0.3 to mi działało a teraz lipa :/ Spróbuję zrobić wszystko od nowa.

Opublikowano

A mi to nie działa. Metin2 się nie włącza. Nawet nie ma żadnego errora. Kiedyś, dawno temu jak grałem i był ByPass v0.3 to mi działało a teraz lipa :/ Spróbuję zrobić wszystko od nowa.

zainstaluj sobie net framework, mi to pomogło.

zbieram -

League of Legends

Opublikowano

Działa ładnie , Masz tego plusika zasłuzyłeś !

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Jak chcę włączyć metina przez tego hackshielda to mi wyskakuje, że nie mam pliku devIL.dll, a w folderze metina jest ten plik.

biblioteki c++ 2008/2010 zainstaluj, powinno pomóc

zbieram -

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...