Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Expresowe Expieniee Ninja Dagger Od Zera

paryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe w 3dni 49lvl pro ;), może spróbuje ;P

Daj mi miliardy plusów, miliardy minusów.. mnie to nie obchodzi to forum to nie NK nie dawaj mnie do znajomych jak mnie nie znasz ;}, nie zbieram niczego.

PEDOBEAR jest na wolnosci jak cos.

• Odpowiedzi 411
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeżeli chce grać ninja płci męskiej to który mam ściągnąć plik z dmg hacka ? PC1 czy PC2?

Mam namyśli ten temat

http://www.mpcforum.pl/topic/175136-update-dmg-skillhack/

Opublikowano

jeżeli chce grać ninja płci męskiej to który mam ściągnąć plik z dmg hacka ? PC1 czy PC2?

Mam namyśli ten temat

http://www.mpcforum.pl/topic/175136-update-dmg-skillhack/

pc2, ale lepiej pobierz obydwa pliki

Opublikowano

@2UP PC2 :) ale najlepiej mieć obydwa

@UP szybszy

@TOPIC

tak szybko lvle się nabija mając eq +9 na początek, inaczej już nie będzie tak ekspresowo

Ja osobiście mentalem wbiłem w 24h 45 lvl i więcej nie miałem siły xD

+ leci za poradnik,

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

@2UP PC2 :) ale najlepiej mieć obydwa

@UP szybszy

@TOPIC

tak szybko lvle się nabija mając eq +9 na początek, inaczej już nie będzie tak ekspresowo

Ja osobiście mentalem wbiłem w 24h 45 lvl i więcej nie miałem siły xD

+ leci za poradnik,

bardziej wazne jest hp, a te itemy bedziemy miec na cala gre (jak 1.5k/2k hp), ja mialem tylko koziki+9 ktore nieznacznie poprawiaja dmg z chmurki, czyli moga byc byle jakie sztylety zeby reszte skilli uzywac :)

Opublikowano

no tak itemy typu 1-2k hp to na pewno na resztę gry tak samo jak ebony ;)

Więc lepiej kupić na start ze 100kk na allegro ( koszt jakieś 27 zł )

I można lecieć z expem xD

06111340665805659837.png

Opublikowano

a co powiecie na To

rekordq.png

Na to ? Podexpiamy się w v2 drugą postacia ;)

@topic

Miło zobaczyć kogoś kto się orientuje w grze ninją, polemizowałbym nt. expienia bo można jeszcze wydajniej expić bez dmg hacka i wtedy 55lvl w 2 dni można wbić.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Na to ? Podexpiamy się w v2 drugą postacia ;)

@topic

Miło zobaczyć kogoś kto się orientuje w grze ninją, polemizowałbym nt. expienia bo można jeszcze wydajniej expić bez dmg hacka i wtedy 55lvl w 2 dni można wbić.

mam wrazenie ze mowisz o poli :>

Opublikowano

A ile na oko ninja musi mieć Obrony by iść do tej komanty w V1 bo mam 330 obrony i 6,5k hp czy dam rade mam zabójcy +9 i koziki +9 oraz 42 lvl

30595.gif 21571.jpg

31204.gif 27754.gif

20571.gif 33301.png

Zbieram minusiki, więc nie bądź żyła siepnij --

Opublikowano

Ciekawy ten tutorial ;)

Oczywiście wypróbuję i + dla autora :)

Dzięki!

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

A ile na oko ninja musi mieć Obrony by iść do tej komanty w V1 bo mam 330 obrony i 6,5k hp czy dam rade mam zabójcy +9 i koziki +9 oraz 42 lvl

Jak zaczalem bocic w v1 to mialem 250 defa ale 8k hp+, po jednej grupce spokojnie daz rade

Opublikowano

Jak zaczalem bocic w v1 to mialem 250 defa ale 8k hp+, po jednej grupce spokojnie daz rade

Z MH i 1 hit na pewno ;]

06111340665805659837.png

Opublikowano

Z MH i 1 hit na pewno ;]

samo dmg, mh w ogole nie uzywam

@edit nie bylo to 250 defa ale na pewno nie wiecej niz 300

Opublikowano

Oczywiście, że o poli mówię ;) Większość sądzi, że metin to gra prosta i dla plebsu, i to jest błąd bo to gra w którą też trzeba umieć grać ;] Ja naturalnie do 30 expie na dzikusach, potem pustynia i od 36 lecę na v2 z buffkiem i bonami do defa czy hp z ISu, w jeden dzień idzie wbić to 55, chyba, że marmurków braknie ale tutaj to też mam na nie swój sposób ;]

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

@Nieves ale bez poli na P nie ma co expić na marmurkach ;] a nie każdego stać na wbicie jej na P

06111340665805659837.png

Opublikowano

Oczywiście, że o poli mówię ;) Większość sądzi, że metin to gra prosta i dla plebsu, i to jest błąd bo to gra w którą też trzeba umieć grać ;] Ja naturalnie do 30 expie na dzikusach, potem pustynia i od 36 lecę na v2 z buffkiem i bonami do defa czy hp z ISu, w jeden dzień idzie wbić to 55, chyba, że marmurków braknie ale tutaj to też mam na nie swój sposób ;]

mysle ze bez poli tez by dalo sie rade (z dmg hackiem oczywiscie), ja juz mam 53 lvl i jak wbije 54 to ide do v2 ^_^ bo juz na tym lvlu na szponach w v1 mam zenujacy exp..

Opublikowano

@Nieves ale bez poli na P nie ma co expić na marmurkach ;] a nie każdego stać na wbicie jej na P

Słuchaj daj mi 150zł na opłacenie IS i tydzień czasu, będziesz miał postać 70lvl i zobaczysz, że można ;]

Ja jestem topek, jak gram to dla topki a potem dla przyjemności. Jesteś topka = są ludzie na poziomie. Od początku s19 grałem ninją, top1 się utrzymywałem aż do bana na jeden dzień za bluzgi, konto sprzedałem ;] Druga sprawa, NIGDY nie miałem poli na P na PLu, dla mnie to jest umiejętność którą będę robił jako końcową bo wbicie jej na P trwa około 6-7 miesięcy bez ISu, oczywiście codziennie te 100k wydam na poli i wbije sobie do G ale potem po 2kk nie będę wydawał na mistrze poli żeby je jarać ;]

@paryfek

Ja na dmg hacku nigdy nie grałem, jak w metka pykałem to jeszcze tego nie było, tylko na mh popieprzałem w v2 ^^

Daj sobie siana już z v1, już dawno powineneś. Jeśli jeszcze nie masz buffa to zrób sobie przynajmniej 25% na kryta i błogo, sprzedaj te badziewne koziki czy jaką tam masz broń i zaopatrz się w jelonka minimum +6 ze średnimi 20%+, tyle wystarcza w zupełności, szponowi walniesz około 1,2k + krytyk = szpon pada na strzała ;]

Ogólnie rób się pod expa, zostaw pvp narazie i cały czas exp a zobaczysz jak kasa będzie sama milusio lecieć.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Słuchaj daj mi 150zł na opłacenie IS i tydzień czasu, będziesz miał postać 70lvl i zobaczysz, że można ;]

Ja jestem topek, jak gram to dla topki a potem dla przyjemności. Jesteś topka = są ludzie na poziomie. Od początku s19 grałem ninją, top1 się utrzymywałem aż do bana na jeden dzień za bluzgi, konto sprzedałem ;] Druga sprawa, NIGDY nie miałem poli na P na PLu, dla mnie to jest umiejętność którą będę robił jako końcową bo wbicie jej na P trwa około 6-7 miesięcy bez ISu, oczywiście codziennie te 100k wydam na poli i wbije sobie do G ale potem po 2kk nie będę wydawał na mistrze poli żeby je jarać ;]

@paryfek

Ja na dmg hacku nigdy nie grałem, jak w metka pykałem to jeszcze tego nie było, tylko na mh popieprzałem w v2 ^^

Daj sobie siana już z v1, już dawno powineneś. Jeśli jeszcze nie masz buffa to zrób sobie przynajmniej 25% na kryta i błogo, sprzedaj te badziewne koziki czy jaką tam masz broń i zaopatrz się w jelonka minimum +6 ze średnimi 20%+, tyle wystarcza w zupełności, szponowi walniesz około 1,2k + krytyk = szpon pada na strzała ;]

Ogólnie rób się pod expa, zostaw pvp narazie i cały czas exp a zobaczysz jak kasa będzie sama milusio lecieć.

Wszystko ok ale ja nie mam czasu na samodzielne expienie ^_^ Nie o to chodzi tym temacie nie spamcie juz :D

Opublikowano

MarioBase i tu sie bylisz

nie oplaca sie ciagnac poli na P

wystarczy na m1 bo jest juz to tak wystarczajacy dlugi czas ze spokojnie mozna dlugo lvlowac.sam mam na ninji dager poli na M1 i uwiez mi co mowie P to strata kasy

Opublikowano

Poli na m1 trwa 10 min jak się nie mylę a na P aż 40 min, więc jest spora różnica

06111340665805659837.png

Opublikowano

W takim razie musieli coś zmienić... jak jeszcze miałem poli na G10 trwała ona 10 min i dopiero na P 40 min ( pół roku temu )

06111340665805659837.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...