Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Botki Wyrzucają Eq

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 494
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MEtin2 pl to shit... boty only łowią w trawie...

http://www.youtube.com/watch?v=uClMtNriTn0

a ten filmik mnie rozwalił ;D, cąły hackshield nic nie daje nawet ;D

Daj mi miliardy plusów, miliardy minusów.. mnie to nie obchodzi to forum to nie NK nie dawaj mnie do znajomych jak mnie nie znasz ;}, nie zbieram niczego.

PEDOBEAR jest na wolnosci jak cos.

Opublikowano

Jedyne co trzeba zrobić to:

-Zebrać drużynę (min. 10 osób, po kilka kont)

-Znaleźć czas, miejsce i kanał na dwóch serwerach, różniących się [cyfrą] o 1

I jedynie te warunki są potrzebne do odkrycia miejsca, czasu itd. na wszystkich serwerach.

Opublikowano

Witam.. Przeczytałem lekturę i wybrałem się moją postacią w te miejsce na Wh. Są te botki. Tylko mam pytanie? W których godzinach idą w tamto miejsce gdzie stronka111 podał, i wyrzucają eq? W których to się godzinach dzieje ?:P

Screen :

d9fcf7fed3b9.jpg

sygnanu.jpg

Opublikowano

Na moim seriwe od 8:10 w miejscu przerzutu stoi jeden fb i niewiem czy było wczesniej przerzucanie czy dopiero bedzie, chyba typka zbugowało :D

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Dla graczy kronosa. Botki handlują między sobą teraz ,biegłam za nimi chyba z 10 minut i podbiło 15 kont 1 lvl . I,gdy sobie przekazali eq najprawdopodobniej droperzy polecieli expic (CHYBA).

Opublikowano

Oni to robią codziennie, ale codziennie wybierają inne miejsca( z pośród 3[chyba]) i inne ch. Więc trzeba czatować na paru kontach, nie tylko jednym. Ale mi jednak się wydaje, że ch 2,1. Tylko, że niektórzy widzieli też na innych...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...