Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Botki Wyrzucają Eq

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 494
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

teraz wpadłem do m1 ch2 i patrze nowy spambot reklamujący stronę metin2.la oraz 5 sklepów z małżami pod nazwą Ma/zone^^^^^^^^^#$#$ , stałem dzisiaj od 8 do 13 i nic nie było może spotykają się gdzieś indziej ;\

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Up jakie serwer , bo ja feniksie zauważyłem takie sklepy to takiej nazwie ja k ty podałeś . (s2 Feniks Jinno)

Proszę daj + :). Odwdzięczę się .

anime4itahi909.png

Opublikowano

ja serw s5, zauważyłem że w tym samym miejscu sa 2,3 postacie co utworzyły sklep, ciekawe skąd tyle małzy jak na moim serwie max 50 Fb królestwo jinno ;]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

tylko ze jak sie dzisiaj zalogowałem o 8 to w miejscu przerzutu stał 1 Fb z jinno, i jezcze 1 rzecz zaobserwowałem ze teraz na moim serwie małze stawiją w jinno oraz do godziny 14 w gorach łowili Fb z jinno a teraz ich nie ma ;] a z tym v1 to jakiś wał ;] niech któs pokaze ss z dropem lezącym na ziemi lub jakies 1 lvl'e ;]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

U mnie na almanachu s7 botki stoją po prawej na wysokości rybaka...

Wczoraj od 19 do 22 stałem i sie na nie gapiłem o 20:15 poszły w stronę rybaka i to nie wszystkie na raz tylko po 5-7 w grupkach, staneły koło rybaka i poszły w stronę miejsca gdziie łowia, ale w pewnym momencie zaczęły znikac i pojawiały sie odrazu na skale tam gdzie łowia.

Nie wiem czy dalej opłaca się tracic czas na obserwoanie ich...

EDIT: ja z shinsoo

Win XP 32bit SP3

Zainstalowany: .NetFramework 3.5 i 4.0 oraz C++ :D

Opublikowano

Popieram dodajcie jakiegoś SS z tym leżącym eq na ziemi a najlepiej jakiś filmik jak można prosić

Opublikowano

@Up

po prostu poszli kupić robaczki ;], obserwować to trzeba tylko na jakim ch i o której się spotykają te pier...ce ;]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

ja stoje ok. godziny przy 1 bocie.. może coś z tego będzie ;)

botqp.jpg

Ten bot zniknął, ale obok zeszło się 5x botów 1lvle i się expią xDD

Opublikowano

@UP

Jaki Serwerek ?

Proszeeeeeee ;ddd Kto Mi Zrobi Fajną Sygne ??? ;(

Jeżeli Nie Lubisz Justina Biebera Daj+ dajplusa.gif

http://stworzwirusa.tk/665/annaalewiesz_

<<---- Wejdziesz i pomozesz ?

Opublikowano

Kurcze nie piszcie gdzie wyrzucają eq tylko prześledz 3-4 strony do tyłu to się dowiesz.

Proszę daj + :). Odwdzięczę się .

anime4itahi909.png

Opublikowano

Co do tematu to już nie pytajcie się gdzie się spotykają jakie ch o której godzinie, trochę wysiłku i poczytać temat od 1 strony [to takie trudne?]

- spotykają się w m1 shinso ch 1 lub 2 i od godziny 7:30 do 13 ;]

@dogma11 ważną informacją by było gdybyś podał godzinę i ch spotkania tego 1 lvl'a ;]

Wczoraj, gdzy zalogowałem się o 8;00 to stał 1 Fb którego zbugowało i nie umiał wrócić na miejsce połowu, byłem zawiedziony bo tego dnia boty wystawiły ponad 250 mazły ;\ , dziś postanowiłem się wcześniej zalogować czyli o 6:00 patrzę a tu 5 Fb jest zbugowane po przerzucaniu eq, ciekawe o której w nocy przekladaja eq, to wszystko odbyło się na ch1 ;]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Wczoraj po 19.00 przyszły Shopy z Jinnio stały z 45minut i znikły potem jeden od czerwonych. Myślałem że będą przerzucać a to gówno a nie przerzucanie :P Ja już w v1 stoję na ch1 i ch2 i u czerwonych na ch1 i ch2 xD. :D

=============

Galaktyka m2 Czerwonych opanowana przez Boty!!! Screen pod linkiem :

http://zapodaj.net/images/d2375c0cf8de.jpg

sygnanu.jpg

Opublikowano

Jednak się pomyliłem :D pierwszy raz takie się coś mi się zdarzyło przerzucanie eq było o 7:00 :D ponad 60 małż ks poli marmurki i poty sr

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

@2x Up na każdym serwie jest prawie tak samo ;]

ciekawi mnie jedna rzecz dlaczego te boty dalej stoją, tylko Fb z czerwonego królestwa przerzucały eq ;] a niebieskie łowiło w tym czasie trochę dziwne

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...