Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Botki Wyrzucają Eq

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 494
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elares Ch2 2:37 botki w m1 skraj mapy shinsoo wywalały KU KD KK małże perły itd. o.O

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Opublikowano

Mam je!!! Teraz expią na Almanachu m2 ch2 na zaprzysiach Chunjo!!

Na ezo też są!!

i co dadzą Ci expiące boty? expią na kazdym serwie na zaprzys w m1 i m, potem na kazdych dzikusach no i teraz na ezo chyba,

Opublikowano

Omg ;D Ja dziś patrze a mój brat stoi od 18 w v1 i patrzy czy wywalaja pozniej patrze o 21 a on ma z 6 malz ;D

@edit chociaz nie wiem czy to napewno od botow zaraz sie spytam.

@edit2 Jednak nie. Miał w dozorcy 5 i jedna dzis zlowil.

Sopry za tego posta.

Nie.

Opublikowano

Na moim serwie te chinske boty przerzucają eq w chunjo teraz stoi około 8 sklepów tylko na tym królestwie pod nazwą Malz & KK i Malze $#%^

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

;) Przeczytalem cale 14 stron PS Fajna lektura ;P Polecam;D

Od jutra bede na fk patrzal czy siedza;) bardzo mnie to zaciekawilo.

A teraz najdziwniejsze pytanie

Niby 2000 botow

Niby Z 1 komputera

Niby Nie moga ich namierzyc

Niby z Chin

To kurwa ;D czemu to uzywa rozumu xD i juz nie wywala itemow;>?

Na dowod jest to ze robia pt itp ;] a niewiem czy 1 osobie chjcialo by sie 600 razy robic pt

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

Super!!! Gram na Elaresie i przez cały tydzień od pon. do niedz. będę siedział po kilka godz. od 10 do 24 i zobaczymy, w który dzień w V1 się zbierają, a w którym w m1 i o jakiej godzinie. Potrzebuje tylko jakiegoś zmiennika, bo nie będę miał tyle czasu... Jeszcze raz temat z 3x przeczytam i wam all napiszę, jak ustawiam. Może się uda. :) Trzymajcie kciuki...

@Edit

Jesteście niesamowicie żałośni(Ci co dają minusy). Jeśli jesteś taki chojrak, to napisz, że Ty mi dałeś -, bo jakiś powalony no0o0obek od początku mojego konta daje mi same minusy! A jeśli, to nie On, to czemu się do mnie przywalacie! Ja nie spamuję, tylko pomagam innym w odkrywaniu, tej "tajemnicy". Jak jakieś botqi robią 2x posty, lub spamują niezgodnie z tematem, to im minusów nie wwalacie! Aż się odechciewa na MPC wchodzić. Powinni przy rejestracji dawać5 pytań na inteligencję, albo jakiegoś bota, co sprawdza spam( postami i minusami)... Wbije się jakieś dziecko na MPC i po repce... Staram się jak mogę... Haruję jak wół czytając całe forum po 10x i szukając informacji dodatkowych i nic w zamian nie pragnę... Piszę tak, bo już z 10 raz mnie tak bez powodu atakują...

@Edit2

Wszyscy(minusujące dziecko n3o) jesteście Ż-A-Ł-O-Ś-N-I

@Edit3

Te 2 mile spędzone lata na MPC ... Fajnie było poznać miłych i na poziomie ludzi. Przez Tych neosów, aż mi nerwy puszczają... BB4E

Opublikowano

Gram na phobos i zauważyłem następujące rzeczy w poniedziałki między godziną 11 a 12:

-znikają prawie wszystkie boty

-kanał ch1 jest busy natomiast nie zdarza się to prawie wcale

Domyślam się że co tydzień w poniedziałek boty logują się na ch1 i wyrzucają gdzieś eq. Pytanie gdzie? v1 i most u czerwonych sprawdziłem macie inne pomysły?

Opublikowano

no.. faktycznie.. nie ma tych botów dzisiaj

na Exandrosie.. ostatnio mi spie.rdoliły ^^

gonilem je aż do "Morza" w m1 ch1 Chunjo ^^

chodzilem na wh ale nic nie znalazlem niestety...

:<

Apsik

Opublikowano

na Exandrosie przed chwila wyrzucali eq ;]

12kk wyrzucili [yang]

46 malzy [droply 2 biale i nieb perla ] xD

12 fms'ow

4 krawe perly 1 biala 6 niebieskich

wiec eq juz mam zajebia.szcze xD

Apsik

Opublikowano

Jak możesz to opisz mi wszystko. Gdzie wyrzucały( ss ), o której godzinie i którego dnia? To mi bardzo ułatwiłoby przewidzenie dnia i godziny na innych servach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...