Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Botki Wyrzucają Eq

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 494
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a to tez Cie widzialem UP tylko widzialem jakos 1 konto na ch1 ;p bylem o 8 ale to juz bylo po wszystkim;/

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

a wiecie gdzie na Twierdzy (s4) jinno wywalalją? prosze o podanie miejsca/kordów daje + lub - i 5

Czy wy naprawde nie umiecie szukac na poprzednich stronach !?!?!?!

To nie jest Takie TRUDNE ! ;(

Apsik

Opublikowano

Wkońcu Ci co się pytają gdzie to jest to są po prostu 10 latki co nic nie potrafią i będą płakać że stoi i nic nie ma ;]

@krissolek

niestety raczej nic nie zdobędziesz, a życzę powodzenia ;]

Proszę żeby za dużo ludzi nie było w miejscu zrzutu bo znowu coś pozmieniają a ja jako jedyny wszystko o nich powiedziałem więc won z s5 na inne serwery ;], chciałbym zostać solidnie wynagrodzony od chińskich za ciężką pracę ;]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Ronnie sorry ale to razem bylsimy na tym miejscu :] Wlasnie won z S5 :D

dropchinioli masz nick prawda ?? ;] razem odkrylismy gdzie wyrzucaja ale nicku ci mojego nie podam :]

Opublikowano

I co wie ktos czy wyrzucają te boty jeszcze w tym v1?^^ ciekawi mnie czy na s22 wyrzucają dzis sie przyczaje jak coś dam info ^^

Opublikowano

Moim zdaniem to do v1 chyba już nie chodzą teraz wywalają eq na m1 .

Proszę daj + :). Odwdzięczę się .

anime4itahi909.png

Opublikowano

Na obsydian tam u czerwonych te boty 1 lvl się pojawiają i znikają ale nic nie wywalają czy to znak że może będą wywalać ????

W dupie mam + i - proszę dać to na co zasłużyłem

Opublikowano

Ja ostatnio widziałem 2 fishboty jak łowiły w trawie w m1

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Nie chodzi o FishBoty tylko o to że sklepów nie ma a przerzutu też nie. A łowić to łowią dalej w m1 czerwoni na skałach przy staruszku za handlarzem i w innych miejscach też ;]

sygnanu.jpg

Opublikowano

Heh nawet fajna sprawa jak trafisz na to ale do dupy ze to raz na tydzien i jeszcze nie wiesz kiedy .... dokladnie i gdzie... co z tego ze 2 razy byli tam gdzie dala stronka111 "ss'a" ale oni pewnie maja z pare jeszcze miejsc o ktorych nie wiemy ;p

Opublikowano

@Up na 100% to było ch2 ;] ? po porstu sie zalogowały i poszli do tp żeby pójść do jinno wystawić małże ;]

@krissolek

weź mnie nie rozwalaji nie mów tekstów typu że razem to odkryliśmy [w tym temacie siedze już od połowy lipca], inny gracz opublikował ten przerzut i to dla niego gratulacje a ja jestem 2 graczem który to wszystko potwierdza już 7 razy zakosiłem im drop

Wkurzają mnie te chińskie, jeszcze wczoraj rano malż chodziła po 1,5kk , te chiniole zauważyli że nie schodzą i dzisiaj puścili je po 700k dobrze że perły są takie drogie :D

MODERATOR ZAMKNIJ TEMAT BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNY

ps. chciałbym się dorobić a przy tym nie za dużo się narobić ;]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

@ronnie17

Ja siedze w tym od stycznia lecz wtedy bylo inne miejsce przerzutu ( Pustynia yongbi,lub m1 chunjo).Teraz miejscowke zmienili :]

Proszę Moda o zamknięcie tematu,ponieważ wszystko zostało już wyjaśnione.Zaczyna robić się już spam

@ref

Opublikowano

przed chwilą zauważyłem na monolicie ch2 tam u czerwonych blisko tego miejsca gdzie robią przerzut koło rybaka idące łowić ale one stały tam 10 min dopiero później porozchodziły się. Ale jak zaczynają łowić to powinien być przerzut a przerzutu nie było

boty.png

W dupie mam + i - proszę dać to na co zasłużyłem

Opublikowano

beztytuudtl.png

ciekawe co nie?? pare minut przed 18 wystawiły 4 sklepiki botki w miare tanio o 18:04 tyle zostało :D reszta pusta już;D

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Kurwa cały wczoraj dzień, całą dzisiaj noc i cały dzisiaj dzień - Efekt ? Puste Eq... Co raz bardziej na to sram. ;/ Do końca wakacji się w to po bawię. Może coś złapie ;]

sygnanu.jpg

Opublikowano

nie fart:D ja cały czas spotykam fajne sklepy raz nawet podkurwiłem 1 małż botowi bo chyba coś mi się zepsuło bo więcej nie wywalał ;d

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

ehh no co chwile widze ja też chce przerzut bo akurat zaczynam zabawe z metinem i by się kaska przydala

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...