Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Botki Wyrzucają Eq

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 494
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up: jaki to był serwer i jakie ch ??, i opisz dokładnie co się tam działo. Widzę ze jesteś w grupie Gold Member to chyba nie ściemniasz:)

Proszę daj + :). Odwdzięczę się .

anime4itahi909.png

Opublikowano

S16 ch3-4 nie pamiętam dokładnie bo już tam z 20 minut nie stoję po prostu za tą górką gdzie wywalają itemy stał gościu z klejnotami demona za 999.999.999 yang

Opublikowano

Wiem chyba co jest grane.Boty sprzedają kasę na allegro koleś se kupił 1 kkk i przyszedł w wyznaczone miejsce .A zauważyłeś czy ten klejnotami demona znikną jakby ktoś go kupił ??? .

Proszę daj + :). Odwdzięczę się .

anime4itahi909.png

Opublikowano

Panowie , jaka sytuacja na Phantosie ?

Proszeeeeeee ;ddd Kto Mi Zrobi Fajną Sygne ??? ;(

Jeżeli Nie Lubisz Justina Biebera Daj+ dajplusa.gif

http://stworzwirusa.tk/665/annaalewiesz_

<<---- Wejdziesz i pomozesz ?

Opublikowano

zal botow to jakis polak se postawil (niewiem jak to sie nazywa ale mozna tam duzo postaci dac) boty a teraz kase za to lapie nob je..ny ale gm na phobosie sie do pracy wzial bo FB juz niema tylko lataja grupki botow z 1-10lv i se tak expaia na FB

Opublikowano

zal botow to jakis polak se postawil (niewiem jak to sie nazywa ale mozna tam duzo postaci dac) boty a teraz kase za to lapie nob je..ny ale gm na phobosie sie do pracy wzial bo FB juz niema tylko lataja grupki botow z 1-10lv i se tak expaia na FB

Jak expia na fb ? o.O

Apsik

Opublikowano

Jaki serwer??

@edit

Na argonasie przed chwila byl przezut ^^ cale eq w malzach,marmurkach i kk.

@edit2

otwrylem malze.Drop"

3b.perly

2x krwawa

0x niebieska

@edit3

Zapomnialem dodac.Przerzut odbyl sie w v1 w miejscu od ktorego zaczal sie temat ^^

Opublikowano

A wiec o godzinie mniej wiecej 11 pojawily sie zdaje sie 3 boty( w miejscu wiadomym). Poczekałem, więc chwilkę i wyrzucili pare marmurow poli ale ze nie mam zadnego hacka zdazylem zgarnac tylko jedneo:P. Po 15 min pojawila sie podobna ilosc botow, wiec myslac ze zaraz cos wyrzuca wciskalem caly czas z;p chwilke postaly i cala ta grupka uzywajac nie wiem jakiego hacka zaczela biec pod gorke( gromadza sie na wzniesieniu jak kazdy co je widzial na pewno zauwazyl) jako ze nie mam hacka nie mam pojecia gdzie poszly( byly to botki 1 lvl ninje czyli te od sklepow i dropw chyba). PO 15 min pojawila sie kolejna grupka i tak samo po chwili zaczely zmierzac pod gorke. Nie weim gdzie poszly. No to na tyle z mojego dzisijszego dnia:P

Opublikowano

Macie jakieś informacje jak jest na s10 Gromo? Czy w ogóle to zależy od servera czy na każdy jest tak samo?

Opublikowano

@2xUp

Na serwerze Eteor Ch2 tez tak było! Były tak jak by 3 grupy po około 5-7 botów z 1lvl (z królestwa niebieskiego). Pojawiły się w miejscu gdzie podał stronka111 i pobiegły do staruszka, i gdzie dalej nic nie wiem. Stercze w tym miejscu od 0 6.40 i nic nie wyrzuciły. Jednak na Ch4 w tym miejscu stał jakiś noobek 74lvl z rangą nieuczciwy. Wyglądało to tak jakby to on dowodził tymi botami i odbierał zyski. Miał zablokowany szept wiec nie dało się do niego napisać.

PS. Jak coś to sory za błędy ale się spieszyłem.

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

aha i co ciekawe to boty pojawialy sie tak do godziny 12 stej. Po godzinie 12 stej nikogo nie bylo. Mniej wiecej o 12:30 pojawily sie sklepy z malazami. Wniosek? Dzisiaj od 11-12 cos sie dzialo. Tak jak napisalem udalo mi sie wziasc dzisja tylko jeden marmur i ztego co co zauwazylem to tylko to wyrzucili. Mozliwe ze malze wyrzucali gdzies indziej np w v1.

Opublikowano

Kurwa mać. Zajebiście zjebałem to. od 7.00 u czerwonych czycham i chuj! Już puściłem innego do v1 ahh. i dopiero za 48 godzin będzie kolejny zrzut. ! Pierdolone boty, xdd nic trzeba czekać

sygnanu.jpg

Opublikowano

Mnie się też wydaje ze one to zrzucają w V1 w tej krytej komnacie. I zrzucają to codziennie tylko na zmianę 1dzień 7-8rano, 2dzień 11-12w południe,3dzień znów 7-8rano i tak w kółko. Dziś był dzień ze wyrzucały o 11-12 wiec jutro trzeba się ustawić o 7-8 w v1. Tylko pytanie, oni wyrzucają przy tej małej kropce czy dużej bo się już pogubiłem.

@EDIT

Boty sie nie teleportują przez hacki, one po prostu mają speed hacka ustawionego na ok 5-7 (tak wynika z mich dzisiejszych obserwacji) i po prostu my widzimy jak znikają ale one pojawiają się dalej.

Ktoś zrobi ?

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...