Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Botki Wyrzucają Eq

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 494
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj botki nie będą wyrzucały eq, ponieważ wczoraj to zrobili i jezcze nie zdążyli nałowić tyle małż ;], teraz to zobaczcie czy nie macie sklepów z malzami kk lub marmurami, zobaczcie tez tak koło godziny 16 czy są sklepy jeśli tak to znaczy że było przekładane eq ;]

@EDIT

własnie w niebieskim królestwie na mim serwie 5 min temu boty wystawiły małze ks poli i kk i marmury, nazwa sklepu to malza______________xooo zaobaczice czy macie takie sklepy pod tą nazwą ;]

zobaczyłem nicki tych chińskich botów i okazało sie że to są te same chińskie boty które wczoraj przerzucały eq

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Sklepy raczej będą bo wygląda na to ze sprzedawcy już czekają, a po czy poznałem? Mają 1lvl i range Przyjazny-Szlachetny. Postoje dziś do ok 23 i powiem czy były przekładane czy nie i ew. o której.

@Edit

Na eteorze są tylko sklepy z małżami o nazwie: <<<(>^.^<)Małze (>^.^<)>>> 10k

Stoją tak prawie 24h i mają małże w przedziałach 650-200k (aktualnie 200k)

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

tak jak już wspomniałem wczoraj robili przerzut a dzisiaj wystaiwli tylko troche dziwne bo zaraz konserwacja zobaczymy co bedzie po ;] ale u was na serwach małze tanio idą, na moim małze 1,5kk nawet boty po tyle sprzedawają :D przynajmniej nie psują rynku a chinskiego to mozna poznac po dziwnej nazwie range szlachetny to nawet ja mam na sklepiku i tez mam dziwną nazwę ;p

@Down

byłem na Twoim serwie i zauważyłem że spamboty reklamują duzo więcej stron u mnie tylko clygame.com i gold4fast powinni zrboić wg mnie że ceny małz są takie zróżnicowane dlatego że mój ser jest zamknięty i boty mają się gorzej powinni zrobić tańsze yangi do mojego serwa :D

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

@UP a na jakim serwie? :)

U nas wystawiają po 500-900k (Exandros)

więc w sumie powoli zanizają Ceny naszego serwera :)

i bardzo dobrze..

Apsik

Opublikowano

Ja zaobserwowałem ze boty wywalają itemy tak koło 11-12 bynajmniej na eteorze (s15) i są to fishboty. Znalazłem jeszcze 1 miejsce gdzie boty przekazują eq ale to jeszcze nie jest potwierdzone. Jak coś to dam edita.

Stałem wczoraj z kolegą (18.08.2010) Stałem od 9-23 :D Troszkę długo ;p I w pewnym momencie tak jak by się logły boty około 100 ich było koło godziny 13-14 Wyrzuciły EQ miałem 290 małży :D wszystkie otwierałem i trochę perełek było :D Po wyrzuceniu odchodzili pojedyńczo co około 5 minut. Ja później poszedłem ale kolega został i mówił, że przylazły 1 lvl-e koło 21. Mnie nie było więc nie potwierdzam ja niczego nie dropłem a on mówi, że tylko stały nic się nie działo i było około 10 botów. Dziś po resecie serwa ustawiam znowu do 22 ;]

42985152343480391846.jpg
Opublikowano
Stałem wczoraj z kolegą (18.08.2010) Stałem od 9-23 Troszkę długo ;p I w pewnym momencie tak jak by się logły boty około 100 ich było koło godziny 13-14 Wyrzuciły EQ miałem 290 małży wszystkie otwierałem i trochę perełek było Po wyrzuceniu odchodzili pojedyńczo co około 5 minut. Ja później poszedłem ale kolega został i mówił, że przylazły 1 lvl-e koło 21. Mnie nie było więc nie potwierdzam ja niczego nie dropłem a on mówi, że tylko stały nic się nie działo i było około 10 botów. Dziś po resecie serwa ustawiam znowu do 22 ;]

to było w V1 ??

Jeśli Ci pomogłem to daj + to nie boli :)

Opublikowano

@2xUp

Tak jest afera bo to nie było "raz" i to może byc doskonały sposób na zarobek bez wkładu własnego.

@3xUp ty stałeś na Eteorze? Jeśli tak to ze mną ;D

Boty z 1 lvl przyszły tak jak by zebrać coś co miało by tam leżeć i nie minęło 30sec poszły sobie w stronę miasta (było ich koło 10-30)

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

Stałem wczoraj z kolegą (18.08.2010) Stałem od 9-23 :D Troszkę długo ;p I w pewnym momencie tak jak by się logły boty około 100 ich było koło godziny 13-14 Wyrzuciły EQ miałem 290 małży :D wszystkie otwierałem i trochę perełek było :D Po wyrzuceniu odchodzili pojedyńczo co około 5 minut. Ja później poszedłem ale kolega został i mówił, że przylazły 1 lvl-e koło 21. Mnie nie było więc nie potwierdzam ja niczego nie dropłem a on mówi, że tylko stały nic się nie działo i było około 10 botów. Dziś po resecie serwa ustawiam znowu do 22 ;]

Jakie ch, gdzie i jaki serv? Daj Ss jak możesz.

Opublikowano

Wczoraj na astralu opróznialy sie botki:) szedlem za nimi ale po chwili teleportowaly sie ;/ Szukam kogos kto mi pomoze znależć gdzie wyrzucaja eq Moj nr gg 9312556 lvl 56 Moje GG 9312556 Pisac ;]

Opublikowano

ej ja jak wchodzę do tej komnaty w v1 to mam ciemno a na mapce jest że jestem wy też tak macie???

powie ktoś gdzie i kiedy botki wyrzucają na s.4 twierdza??

Pomagam w pisaniu skryptów/programów itd..

POMOGŁEM DAJ +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...