Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Botki Wyrzucają Eq

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja dzisiaj od 6 rano siedze w tym miejsu w shinsoo m1 i nic jajco nawet 1 bota nie bylo

Edit@@

Wiecie juz moze cos nowego??... jakies miejsce dokladne? bo to co bylo od stronka111 cos sie nie sprawdza....

• Odpowiedzi 494
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zdaje mi się że zmienili miejce przerzutu po tym jak nasz koleś z mpc podkurwił im 400 małzy :D

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

nie wiem.... 2 postacią szukam po m2 m1 i żadnych oznak dziwnego zachowania botów..... może komuś się poszczęści i trafi na te miejsce mam nadzieje że się podzieli tym info :D (nie znaczy że przestanę też szukać)

wybaczcie za spama przypadkiem podwojnie wyszlo....

Edit....

21:50 Enduriom

byl juz chyba przerzut ale nie w tym miejscu co podal stronka111 bo wlasnie otworzyly sie boty z fmsa malzami itp.... czyli gdzies indziej jest ich miejsce juz...

Opublikowano

tak jak przepuszczałem raczej nie robiły by tam przerzutu już bo ktoś im 400 małzy zwinął ;D

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

ja wczorajaj jak bylem na gromo jinno na ch4 to widzialem w m2 pare botkuw jak wyzucili malze to ukradlem 24 malz i nagle znikly boty z malzami ;/

a takto se lowia w m1 niekture expia w m2

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Opublikowano

to poszukaj w m1 m2 dolina i pustynia :)

ja szukałem metkuw i chodziłem po szaklach to znalazlem 3 boty wyzucily małż to zabrałem 24 bym miał więcej jak by nie zniknęły malze z botkami

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Opublikowano

zgadzam sie z UP moga zamknac :P ja dzisiaj tylko 3 perły ponieważ tyle w bylo 90malzach ;/ :)

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

@upPodaj nick bo wiem ze grasz na moim serwie :] Moge ci tylko powiedziec ze jestem w Szeryfach ^^

U mnie byla burza i pirun pierdo... w moja chalupe wiec pradu nie mialem :( 0 zarobku dzisiaj ... jutro sie odkuje ^^

Opublikowano
Proszę moda o zamknięcie tematu !!!!! :angry:

mozesz nie spamowac bo tlyko posty nabijasz...

topic@@ dzis w m1 shinsoo przed chwila widzialem jak ok 30 botow bieglo z wedkami tylko nie wiem gdzie bo lecialem za nimi ale teply sie i zgubilem poszedlem do v1 i w shinso m1 i m2 cale zwiedzilem i dupa ;dd

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...