Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Botki Wyrzucają Eq

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2xUP Zawsze tam stoją na każdym CH i łowią

Up nie martw się wyrzucają tylko drobne ryby i farby bo stałem tam i nie jest to żadna nowość :D

42985152343480391846.jpg
  • Odpowiedzi 494
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa, to ja już nie wiem, niech ktoś napisze dokładnie gdzie jest zrzut!!! Bo w tym temacie jest TUT a nie : a bo tutaj. a teraz tutaj nosz kurwa jego mać... Napisałeś że przerzut 400 małży skosiłeś tylko 60.. W którym miejscu je skosiłeś. ? gdzie? ch? wft? ;/

sygnanu.jpg

Opublikowano

@Up w shinso, ale chodzi oto że stałem cały dzień w tym miejscu i tylko tyle a powinienem mieć 400, dlatego mówię że spotykają się także gdzieś indziej ;]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Wyobraź sobie że też cały dzień stoję, dokładnie od 6.43 do teraz, a sklepy w jinnjo są czyli gdzieś przerzuciły.. Zresztą bd tak cały tydzień na nie czekał żeby aby raz dostań tuziny małży;;

sygnanu.jpg

Opublikowano

masakra wracałem z v1 z tej komnaty i nagle natrafiłem na chyba 15 botów które expia na dzikusach nikogo nie ma poza mną czy będzie jakaś z rzuta jak myślicie ?? pierwszy raz takie coś widzę

a nie raz już expilem w tym miejscu to się dzieje na feniksie królestwo niebieskich ch2

Opublikowano

A wiecie cos na temat serwera candia moja 2 postac tam gra widzialem botow ale nie wyrzucali eq

Pomagam w pisaniu skryptów/programów itd..

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Działa Niezły , z kąd to wydobyłeś ? ? , oczywiście nie tylko tu choć chodziłem w Imha i znalazłem bota ^^ co wywalał eq.

PS. Dzieki +

Opublikowano

Aha .Scofield podal mi info i teraz czatuje na nie :D ale jak na razie nikogo nie bylo:(

Pomagam w pisaniu skryptów/programów itd..

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

luknijcie na gromo na kazdym ch jest z 20 botuw na dzikusach jak nie wiencej tak po 11 duzo ich jest jeden z inch to ja bo tam expie

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Opublikowano

niewiedomo ile ludzi nimi manipuluje ani gdzie sa moze damy sobie juz spokuj? bo ja tylko raz je znalzlem w shinso juz ich niema w v1 tez w jinno tez niemoge sie donich dorwac juz niewiem co teraz to do chunjo chyba trzeba isc

Opublikowano

Siemka ,jest to mój ostatni post w tej sprawie

przez ostatnie 2 dni zakosiłem 100 małży około godziny 8:00 ale to tylko były pozostałości, dzisiaj w nocy zostałem wynagrodzony za cierpliwość w postaci 350 małży :D

więc byłem ciekaw czy chińskie spotkają się w nocy, postanowiłem postawić konto w m1 shinso ch1 na tej górce tam, jakąs dziwną siła wstałem o 3:45 i coś mi mówiło żebym sprawdził jak tam idzie moim Fb i czy mam małże w eq wbijam na konto od chinioli i patrze w eq nic nie ma a są 1 lvl'e gdzieś tak do 4:00 zalogowały się wszystkie sklepiki, godzina 4:05 przychodzą Fb około 100 [ciekawe gdzie łowią nigdzie nie idzie ich odszukać] po paru minutach rozpoczyna sie wywalanie małży :D [myślałem że mi prawy przycisk myszy się spali od klikania :D ] cała akcja trwała do 4:30 później 1 lvl się wylogowały a ja sczęscliwy bo z 350 małży 26 pereł :D

oczywiście link dla nie wierzących: http://img28.imageshack.us/i/0822041342.jpg/

http://img339.imageshack.us/i/0822040342.jpg/

Jeszcze takie pytanie czy ktoś z MPC miał przez noc tak do 5:00 rano postac ninja 1lvl ? serwer s5 ;] jeśli tak czy udało Ci się coś zdobyć ?

Życzę powodzenia i szczęścia oraz nie róbcie tłoku na moim serwie bo co noc będę miał 500kk ;]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

@ ronnie17 jak będziesz szedł na detektywa to będziesz miał ode mnie poparcie .Wiem na jakim to serwerze było to wywalanie małży ale nie bój się ,nie będę ci podkradał dropa :)

@zapomniałem się zapytać czy używałeś zwinki aby ich "zlagować" żeby nie mogli zbierać dropu i jaki był tego skutek???.Napisz na pw lub tutaj.

Proszę daj + :). Odwdzięczę się .

anime4itahi909.png

Opublikowano

Lepiej by nie wiedzial kazdy gdzie był ronnie17 (nie pisz im dokladnego miejsca bo to nie bedzie mialo sensu) szkoda ze te boty robia to o roznych godzinach dzisiaj np o godzinie 8 (gram na tym serwie co ronnie) nic nie bylo zadnych sklepow ani malzy bo zrobili przezut o 4 ;/ mozna powiedziec ze dziennie robia to o roznych godzinach ;/

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...