Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Botki Wyrzucają Eq

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurcze a ja jak zwykle sie spoznilem, czytam ten temat juz z 5 raz dzisiaj i jeszcze nigdy nie widzialem aby bot wywalal eq ;/

Na phantosie juz o tej godzinie nic nie ma, widocznie zapozno przyszedlem, albo ktos sie nie bal i juz zaj....

No trudno czatujem jutro od 10 znowu

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

• Odpowiedzi 494
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na Kirianie okolo tygodnia temu wywalaly w okolicy lowiacych, ale niestety juz se gdzies przeniosly. Mozliwe ze do V1. Macie ss-y jak nie wiezycie: a i jeszcze jedno jak nie wiezycie spytajcie sie altairr on wie ze ja wiem gdzie te botki wywalaly itemki. SS: http://img411.imageshack.us/i/0719085658.jpg/ http://img38.imageshack.us/i/0721084844.jpg/ http://img841.imageshack.us/i/0721084846.jpg/

I to jest tak ze najpierw przychodza lowiacy (fishboty) wywalaja malze, a potem droperzy. Oni wywalaja kase, itemki, bodzie, kawalki klejnotu, sztabki rozne ku instrukcjie itp. jednym slowem wszystko (co ma wartosc oczywiscie :P )

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A u mnie na Astralu nic przesiedziałem w rożnych miejscach tyle, że nawet sobie nie wyobrażacie a do tej pory nic, nic i jeszcze raz nic ;/

Może to dlatego, że pobanowali połowe a serwer zamknięty?

Opublikowano

Pisałem że już nie wywalaja tam. Ale ok. Wywalali od godz. 8:20-9:20 najpierw fb potem driopperzy. Ale jak juz pisalem nie ma ich. Aha i CH4

@DOWN ALE ICH TAM JUZ NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja obstawiam, że to wszystko dzieje się w czwartki podczas konserwacji i jedne światy przed to robią tupu Ś1-Ś16 a reszta Ś16-Ś24 po konserwacji. Bo wszystko co mówicie jest wokół tych godzin. Pewnie zastanawiacie się dla czego a więc.

1.Wtedy jest każdy GM więc mają na to czas.

2.Jedni z was mówią, że te rzeczy dzieją się do 10 a drudzy dopiero po 12

3.Konserwacja trwa 10-12

4.Większość z was mówi Ch4 a przeważnie tam siedzi każdy Gm i tam jest najwięcej botów.

Komentujcie co uważanie na mój post ;]

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

barbarka nie opowiadaj głupot jak ja miałem przez 3 dni pod rząd spokanie z chiniolami i zabieranie im dropu i te boty to na ch1 są , gadus ja miałem że dropki były zalogowane pare minut stioje patrze wywalily drop zeby miec miejsce na malze i podnioslem ponad 300 srednich fioletowych potek i tam inne rupiecie, po 2 minutach patrze ponad 100 fb przyszlo i zaczelo sie zbieranie malzy : to byly czasy

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

A teraz jak jest? :D na exandrosie zaraz zobaczymy ;] na ch2 ;d

ch2 nic narazie nie ma ale nie lamie sie i bede szukac dalej

Opublikowano

Phantos-pusto. Szukam dalej.

Edit. UP.

Jezu, pisze wszedzie ze w v1 na kazdym s, a ch to roznie.

Edit2.

Na phantosie ch 3, 4 spokoj. Ide zobaczyc jeszcze ch 1 i 2. Cos mi sie zdaje ze phantos to zaswiezy server i nie ma botkow.

Edit3.

Tak jak myslalem, na kazdym ch pusto, ani jednego bota, albo sie spoznilem, albo na phantosie boty nie wywalaja eq hehe. Nie widze ani lowiacych, ani droperow nic, kompletnie nic.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Właśnie widziałem bota, który łowił na moście w m1 Chunjo s17 ss: http://img42.imageshack.us/img42/8898/0803113043.jpg . Teraz czekam aż ospuści to miejsce i gdzieś się uda :). Życzcie powodzenia :D

Edit.

Te boty są na każdym ch. w tym samym miejscu

MPC Forum 4Ever

18706.png

18698.png

18691.png

minecraftus.png

Jeżeli pomogłem daj add.png to nic nie kosztuje ;]

miner10.png

Prosze o zdjęcie 5% :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...