Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Botki Wyrzucają Eq

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawe :P gdybym grał to bym sprawdził ale doszły mnie słuchy, że już tam nie łażą :D

• Odpowiedzi 494
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

yongan.jpg

Tutaj mozna spr od godziny 10:00-11:00 i 19:00-19:30 , proponuje ch1 i ch2 ale moze beda na innych ch.

Ja osobiscie dzisiaj nic nie widzialem (s14) ani w v1 ani w m1 pytalem na wolaczu ale nick nie widzial, pewnie jutro cos bedzie.

PS screenshot wziety z mpc, zostal umieszczony przez uzytkownika Andrzej13

Opublikowano

prosze o to link http://yfrog.com/3tchunjobotyp i juz chyba wiem gdzie przezucaja kto ma czas i 4konta to niech ustawi kolo staruszka na wszystkich ch

a i licze na plusika za to

Hah cinek gz skili na orionie ninja 61+ a ma skile n m+ hahaha trzeba być pro noobq

f0612c18e7fb4d95a9506d87f7742602.0.gif

http://www.youtube.com/watch?v=P8j8eyFfK8E&feature=related

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Opublikowano

Witam. Szukalem dzisiaj ich na phantosie <ten najnowszy swiat> i znalazlem, gdzie botki lowia. Na ch1 bylo ich 3, wiec przeszedlem na inne ch i w tym samym miejscu tez sa po 3. Chce sie z wami podzielic ta informacja, ale moze to tylko zwykly przypadek. Miejscowka znajduje sie w m1, w krole[twitter][/twitter]stwie jinno, na serverze phantos. Na dole ss,

0801185150.jpg Szukac na tym pomoscie, lub w tych okolicach, ja widzialem 2 na pomoscie i 1 obok pomostu.

MOZECIE DAC PLUS, ALE NIE MUSICIE.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Pomyslcie sobie, po co sa stworzone te boty?-Aby zarobić!

Wiec po jaka cholere mają łowic jezeli z ryb yangi nie lecą.

Boty raczej nie ustawiają sklepików w m1 o.O

POMYSLCIE

Opublikowano

Hah cinek gz skili na orionie ninja 61+ a ma skile n m+ hahaha trzeba być pro noobq

jak bys nie zauwarzyl noobie to teraz przestalem expic tylko czytam ku a dla twojej wiadomosci znalazlem sposob na ponad 4k sm wiec za tydzien all bedzie na g

a po drugie w metina i ta postacia gram dopiero nad miesiac wiec zamknij ten pysk jak mozesz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

i założą spółkę z head adminem metin 2 ;p spółka jabko and marchewka ;p xD

Moja Kochana Strona

Gra Klondike

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

Ja mam sposob na 4k sm w 5 minut od cinek0124 , napisalem ze mu zrobie laske i od razu dal ^^

Tak na poważnie to ja moge napisac ze mam sposob na konto gma i tez to bedzie wiarygodne ?

@cinek0124

Chcesz zabłysnąć to idz sprzedaj pare osób na supporcie moze dostaniesz nagrode za to ;d

Takie bujdy ze masz 'haka na 4k sm to mozesz newbie opowiadac na waszych cotygodniowych spotkaniach edukacyjnych :D

@topic

Szukalem i nie znalazlem ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...