Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Botki Wyrzucają Eq

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 494
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehh. cienki jak masz to pokaz ss to uwierze albo nakręć filmik jak przechodzisz np z strony głównej na jakąś inna hehe bo ci ktos uwierzy

Topic@ ja dzisiaj widziałem grupke botow w miescie na monastyrze ale nie zrobilem ss bo zapomnialem ale byli tylko 5 min max i poszli;p to bylo ch2 shinnoso

Opublikowano

Ja mam sposob na 4k sm w 5 minut od cinek0124 , napisalem ze mu zrobie laske i od razu dal ^^

Tak na poważnie to ja moge napisac ze mam sposob na konto gma i tez to bedzie wiarygodne ?

@cinek0124

Chcesz zabłysnąć to idz sprzedaj pare osób na supporcie moze dostaniesz nagrode za to ;d

Takie bujdy ze masz 'haka na 4k sm to mozesz newbie opowiadac na waszych cotygodniowych spotkaniach edukacyjnych :D

@topic

Szukalem i nie znalazlem ;d

OMG noobie kto ci mowil ze to hack? to jest zwykla stronka tylko wypelniasz ankiety i po tygodniu na konto paypala przesylaja ci ok 500$

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

O to że Cinek wkręca kule;p

@topic na s13(exandos) Eq i inne śmieci wyrzucają w v1 właśnie tam gdzie pokazałeś i nagle z marnych 200k u mnie robiło się 100kk xD:D Team metin 2 jest zajebiaszczy koledze za to że napisał "kurwa nie ksujcie" Gm dał bana na 3 tygodnie a im za zbieranie kasy nic xD.

Chłopaki a może to GF ma te boty i że ludzie malo kupują w IS to tak zarabia na Allegro :D :D

Moja Kochana Strona

Gra Klondike

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

Te boty na v1 przyszły !! dzięki ci jeden bot wyrzucił 20x sztabka 2kk i 45 malzy czyli tyle ile się w sklepie mieści o.O jesteś bogiem !

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

heheehe to słabo jak posiedzisz w komnacie w ten dzień to zobaczysz ile możesz wytargac ;p a na końcu zostac ubitym przez 80lvl ;p xD ja siedziałem cały zcas i już 1kkk xD a kolega myśli że na Allegro kupiłem ;p xD

@up a jak to zabrałes??? xD bo to ponad 60 rzeczy ;p

Moja Kochana Strona

Gra Klondike

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

heheehe to słabo jak posiedzisz w komnacie w ten dzień to zobaczysz ile możesz wytargac ;p a na końcu zostac ubitym przez 80lvl ;p xD ja siedziałem cały zcas i już 1kkk xD a kolega myśli że na Allegro kupiłem ;p xD

@up a jak to zabrałes??? xD bo to ponad 60 rzeczy ;p

A w eq mieści się 90 rzeczy :]

25qpzwi.png

Opublikowano

w tej waskiej komnacie sie bardziej oplaca siedziec czy w tej wiekszej..?

Moja przygoda z botami zaczela sie jakies 2,5tyg temu gdy lapalem im drop w m1 a na tym forum jeszcze nie bylo zadnego temetu :P no a jakis tydzien temu przestaly wyrzucac a tu sie dowiedzialem o V1 :D

Opublikowano

Ehh macie lipke xD ja donalazlem ich miejsce zrzutu na Exandrosie 2 dni temu, lecz zapomnialem zrobic srceena... oni to bardzo szybko robia.. po 1 na ch4 gdzies okolo 12 po poludniu... zauwazylem jak gdzies 15 botow po kolei biegnie gdzies z wedkami, wiec chwilke pomyslelm, i kaplem sie ze to boty i ida cos zrobic, z ciekawosci podazylem za nimi.. jak dobrze wiecie bot idzie linia prosto do celu.. wiec odnalezienie tych botow nie bylo raczej trudne... na ch4 jak mowilem okolo 12-13 Exandros Dolina, ida od wiezy do gornego prawego rogu za gorke i wyrzucaja tam pelno malzy bodzie i perelki... jak ktos chce to sobie idzcie ja juz sie za duzo obglowilem :D

Opublikowano

Ja założyłem konto na Exandrosie o 18 i siedziałem w M1 Ch4 czerwoni i błagałem każdego o 1k Yang aby dojść do doliny i sprawdzić czy to prawda co pisał poprzednik. W tym czasie przybiegły 2 boty(tak podejrzewam ponieważ nazwy były nie z tej ziemi) i zaraz zaczęły uciekać więc rzuciłem się w pogoń ale po 15 sek każdy z nich znikł... Tak jak by się wylogował. Teraz biegam po M1 i sprawdzam miejscówki które podawaliście na fotkach. Gdy je wszystkie sprawdzę to zbieram 1k i biegnę tam gdzie mówił poprzednik i dam znać co i jak. Postaram się to robić codziennie jak najczęściej.

I jeszcze taka jedna uwaga. Jeżeli oni dalej wyrzucają EQ w v1 to może gdzieś indziej bo na filmie z początku wygląda, że idą jeszcze dalej.

42985152343480391846.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...