Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[API 0.53] PokeBotsTool Program [By MkoPixel] [Captcha całkowicie usunięta] [Działające boty na wszystkie API]

MkoPixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 585
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten pokesniper coś nie działa 

Sniper działa ale nie auto, już jakoś od dwóch wersji jest taki problem.

Mam problem, co ok. 15min wywala mi zupelnie bota.. Ktos wie co zrobic zeby sie tak nie dzialo?

Mam to samo, ponawiam pytanie

ten sam problem

Zauważyłem że ten problem występuje tylko na wersji Radioactive, na normalnej nie nie ma takiego problemu, podejrzewam że za dużo osób używa jednego klucza premium i dlatego sie tak dzieje.

Nie tu nie chodzi o klucz. Używałem go wcześniej jak niktn ie miał tych kluczy, problem nie tylko GYMów dotyczył, autor po prostu nie doczytał ode mnie info w tym temacie albo przeoczył, ale na ludzie to powinno być naprawione już niedługo. Chłopak jest zdolny, ale potrzeba na to  czasu,

Opublikowano

Dałby ktoś linka do pobrania bo wchodząc w ten w 1 poscie : 

Tego pliku już tu nie ma 
Ktoś mógł usunąć plik lub wyłączył łącze.

@EDIT: Nvm, znalazlem na poprzedniej stronie.

Opublikowano

Dałby ktoś linka do pobrania bo wchodząc w ten w 1 poscie : 

Tego pliku już tu nie ma 

Ktoś mógł usunąć plik lub wyłączył łącze.

@EDIT: Nvm, znalazlem na poprzedniej stronie.

Ehh na stronce pokebotstool.5v.pl masz download

Mi bot normalnie działa ten darmowy i przez 10h zebrał około 160k expa

No to dzisiaj ok 20:30-21:00 aktualizacja radioaktywno-normalna ;D

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

O kur** w jakies aktualizacij chyba dalem swój login i hasło do konta ;oo ale tego co zmienił mi nick w koncie PTC ja namierze spokojnie

EDIT: Dalem w cofingu ninjy moje haslo pora zmienic wkoncu je...

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Nie czaje. To ten bot jednak działa ? Jak ja próbowałem wejść to kazało kupić jakiś klucz czy coś takiego, a ten drugi wgl nie chciał sie otworzyć :P Do tego link z posta nie działa.

Opublikowano

Nie czaje. To ten bot jednak działa ? Jak ja próbowałem wejść to kazało kupić jakiś klucz czy coś takiego, a ten drugi wgl nie chciał sie otworzyć :P Do tego link z posta nie działa.

Działa all dam ci instrukcje dla idiotów [bez obrazy] Klikasz na słowo stronka czekasz aż weryfikacja się zakonczy, z 3 wyborów klikasz download, i znowu klikasz download w ten niebieski przycisk, po pobraniu włączasz program wybierasz API 5.7 klikasz w ikonke 1 pod napiszem PokeNinjaBot włącza ci się takie małe gówienko, tam wpisujesz login hasło i tam na dole masz takie coś jak API Service key wchodzisz znowu na strone tym razem wybierasz API Keys i tam masz keye kopiujesz je i wklejasz do programu i klikasz zaloguj i potem start bot i tyle.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

^up
Ok :D Czaje. Dzięki za instrukcje jak dla "debila" :D
Ale mam jeden błąd, mianowicie: sadasdasd_awaarqn.png

Opublikowano

^up

Ok :D Czaje. Dzięki za instrukcje jak dla "debila" :D

Ale mam jeden błąd, mianowicie: sadasdasd_awaarqn.png

Po to jest alternatywne opcja obok tego z taka sama ikonką

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Nie da się pobrać. Jak klikam na download to przekierowywuje na stronę z napisem

"Tego pliku już tu nie ma
Ktoś mógł usunąć plik lub wyłączył łącze."
Opublikowano

Aktualizacja 1.5

Co nowego?: Nie którzy mogli już to zauważyć bo było od 20:00 na stronie opcja Proxy gdzie są proxy do ninjy, 2 opcje w API 5.7 RadioActive co będzie włączało wersje ninjy płatną ale taką co wywala czasami i opcja normalny co będzie włączało normalną nie płatną wersje ninjy co nie będzie wywalało, usunięto opcje alternatywne, ale teraz działa all, link na stronie powinien już działać.

Stronka z downloadem

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

U mnie nic się nie dzieje po wciśnięciu czegokolwiek tzn RadioActive/Normalna

cmd się włącza i je zostaw włączone nie mozliwe albo nie masz javy.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Dziś jeszcze do godziny 19 działało wszystko a teraz po kliknięciu jednego albo drugiego nie dzieje się nic spróbuje może przeinstalować jave jeśli pomoże to dam znać :)

Edit. Sprawdzę jeszcze sytuacje na drugim kompie : )

Opublikowano

U mnie wszystko gra, jedynie w wersji normalnej się nic nie zapisuje.  z "cmd" : failed to write ninja.json settings will not be saved to ......."

@Edit
Miałem to samo co kolega wyżej, ale po pobraniu nowej wersji wszystko wróciło do normy.
W wersji "Radioactive" płatnej faktycznie wywala mniej,więcej po 15minutach.

Opublikowano

U mnie wszystko gra, jedynie w wersji normalnej się nic nie zapisuje.  z "cmd" : failed to write ninja.json settings will not be saved to ......."

@Edit

Miałem to samo co kolega wyżej, ale po pobraniu nowej wersji wszystko wróciło do normy.

W wersji "Radioactive" płatnej faktycznie wywala mniej,więcej po 15minutach.

Failed to write ninja.json bo to kasuje wczesniejsza wersje bo ninja.json wczesniejsza wersja ninja.json to radioactive jakby nie usuwało tej wczesniejszej wersji to by nie odpalilo ci normalnego tylko tego radioactive dlatego tak jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...