Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[API 0.53] PokeBotsTool Program [By MkoPixel] [Captcha całkowicie usunięta] [Działające boty na wszystkie API]

MkoPixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 585
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie :)
Ktoś już używał tego auto snipera?
Jeśli tak to wyświetla się wam automatycznie lista pokemonów które są do złapania?
Bo niestety u mnie coś nie działa i nie łapie automatycznie pokemonów :/

Opublikowano

Można przecież przescrolowac strony do snipa przecież to jest chwila a można łatwo pouzupelniać, btw dla ludzi z problemami róbcie screena błędu łatwiej jest autorowi go rozgryźć :)

Opublikowano

Ktoś mi powie jaką jave mam ustawić żeby się to odpalało? Od razu po włączeniu pokazuje się jakby okienko cmd które samo za moment się wyłącza i nic. 

Opublikowano

Ktoś mi powie jaką jave mam ustawić żeby się to odpalało? Od razu po włączeniu pokazuje się jakby okienko cmd które samo za moment się wyłącza i nic. 

Masz starą wersje pobierz z strony bo juz okienko cmd się nie pojawia tylko odrazu włącza się ninja

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Bezpieczne to? :D
Wiem, że zawsze istnieje ryzyko bana, ale przy normalnych, a nawet zaniżonych ustawieniach prędkości i mojej "oficjalnej" lokalizacji istnieje duże ryzyko bana?

Wiem, że zawsze istnieje ryzyko bana, ale przy normalnych, a nawet zaniżonych ustawieniach prędkości i mojej "oficjalnej" lokalizacji istnieje duże ryzyko bana?

Opublikowano

w 97% bezpieczne chyba ze nie masz API Service key a ono jest na stronie nawet 6 i 2captcha key.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Dałbyś link do downloadu? Dzięki

Z życiem o wszystko gram, znaczoną talią kart 

I robię to dobrze, tak że wchodzi w krew to nam #WALTER WHITE "

Opublikowano

Prędzej czy później i tak dostaniesz bana  

Opublikowano

Prędzej czy później i tak dostaniesz bana  

Oklamujesz ludzi.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Konto PTC zbanowane po 5 dniach użytkowania na domyślnych ustawieniach.
Widocznie wstrzeliłem się w te 3% xD

Opublikowano

uzywales api service key?

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

pewnie używał tylko nie ma 97% na to że nie dostanie 

Opublikowano

Możliwe, że leciał bot po 15h dziennie i był łatwym celem.

Opublikowano

Dupa Jasiu ja odkąd pamiętam jak wyszły boty zawsze all konta perm. Czy to po miesiącu czy dwóch zawsze to samo. Za każdym razem staram się wyciągać nowe wnioski ale to nic nie daje  zawsze ninja i zawsze perm oszukujesz licz się z konsekwencjami nawet keye kupiłem by mieć wyłączność i co dupa blada konta 35 lv to boli imo były miesiącami expione po 1-2 h dziennie zawsze ta sama lokacja (blisko miejsca zamieszkania) confingi przeróżne i lipa. Nie ma bezpiecznych botów. Ale to i tak mnie nie zniechęci bo zawsze to miesiąc czy dwa frajdy xD. Pozdro all.

Opublikowano

Dupa Jasiu ja odkąd pamiętam jak wyszły boty zawsze all konta perm. Czy to po miesiącu czy dwóch zawsze to samo. Za każdym razem staram się wyciągać nowe wnioski ale to nic nie daje  zawsze ninja i zawsze perm oszukujesz licz się z konsekwencjami nawet keye kupiłem by mieć wyłączność i co dupa blada konta 35 lv to boli imo były miesiącami expione po 1-2 h dziennie zawsze ta sama lokacja (blisko miejsca zamieszkania) confingi przeróżne i lipa. Nie ma bezpiecznych botów. Ale to i tak mnie nie zniechęci bo zawsze to miesiąc czy dwa frajdy xD. Pozdro all.

Ja dziś dostałem perma na 37lvl :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...