Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[API 0.53] PokeBotsTool Program [By MkoPixel] [Captcha całkowicie usunięta] [Działające boty na wszystkie API]

MkoPixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 585
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety serwery są wyłączone, słyszałam coś, że Nantic dobrał się do dupy autorowi programu?

Potwierdzone info niantic to pedały xD

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

V92 działa ale po włączeniu na 1h dziś na wszystkich kontach dostałem red Allert od Niantic ze botuje i jak nie zaprzestane to mi usuną acc. Btw dziś wyszła V93 sprawdzE na innych acc. Bemko aktualizuj fast bo brakuje mi opcji z gymami xD

Opublikowano

V92 działa ale po włączeniu na 1h dziś na wszystkich kontach dostałem red Allert od Niantic ze botuje i jak nie zaprzestane to mi usuną acc. Btw dziś wyszła V93 sprawdzE na innych acc. Bemko aktualizuj fast bo brakuje mi opcji z gymami xD

Tez dzisiaj dostałem "red allert" ;/

Opublikowano

V93 działa, tylko że ja już wcześniej miałem ostrzeżenia na kontach.... zlikwidowano w nim API 0.45 bo już nigdy nie będzie działać.... keye działają xD  ja bocę....

P.S. zapomniałem dodać... w bocie pojawia się co jakiś czas czerwony komunikat : "Your account has received a botting warning?! Please try to log in from phone!"

A ktoś mi wytłumaczy jak zrobić proxy w tym bocie ? bo za nic tego nie kumam.... może już za stary jestem....

Opublikowano

Niestety koniec projektu, bo pseudo hakerek mi jakiegoś rata wysłał co mi usuneło all z pulpitu wraz z katalogiem z projektem, i all utracone.

Zdrajca MPCFORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...