Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[API 0.53] PokeBotsTool Program [By MkoPixel] [Captcha całkowicie usunięta] [Działające boty na wszystkie API]

MkoPixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwne na drugim kompie działa mi ale tylko Radioactive przy normalnej jest brak reakcji

Edit. Już działają obie wersje na drugim kompie : P

Mam pytanie czym jest spowodowane wyrzucanie w wersji radioactive? Za to byłbym wstanie dać jakiegoś donata : D

• Odpowiedzi 585
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwne na drugim kompie działa mi ale tylko Radioactive przy normalnej jest brak reakcji

Za drobny donate PSC/SMS zrobię specialną łatke dla ciebie, dlaczego nie za darmo jesli się pytasz? bo to zajmuje też mój cenny czas to nie trwa 5m a czasami nawet 6 godzin.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Spróbujcie przeinstalować jave albo jak macie możliwość sprawdzić na innym kompie miałem wczoraj tak samo i na drugim kompie wszystko mi działa także wina jest po stronie kompa nie bota ; P

Edit. Bemko można coś zrobić aby nie trzeba było wpisywać passów i ustawiać emulatora urządzenia i api keya po każdym wyłączeniu się bota ?

Opublikowano

Spróbujcie przeinstalować jave albo jak macie możliwość sprawdzić na innym kompie miałem wczoraj tak samo i na drugim kompie wszystko mi działa także wina jest po stronie kompa nie bota ; P

Edit. Bemko można coś zrobić aby nie trzeba było wpisywać passów i ustawiać emulatora urządzenia i api keya po każdym wyłączeniu się bota ?

Jak po stronie kompa to jak to naprawić xD... Wychodzi na to, że dużo osób ma jakieś zyebane komputery bo im nie działa :v

Opublikowano

Dziwne, ja miałem wczoraj problem do godziny 19. Nie mogłem odpalić na laptopie, a na kompie normalnie. Przeinstalowałem javę i teraz śmiga i na kompie i na laptopie.

Opublikowano

Dziwne, ja miałem wczoraj problem do godziny 19. Nie mogłem odpalić na laptopie, a na kompie normalnie. Przeinstalowałem javę i teraz śmiga i na kompie i na laptopie.

Opublikowano

Wkoncu, zrobiłem to dzisiaj ok 15;30 bedzie aktualka z moim autorskim crackiem do ninjy który już nie bedzie wywalal.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Klikam na iconke pokeninja i 0 reakcji, nawet po dłuższym odczekaniu.

Dobra pierdol* to ide robić specialną łatke co to bedzie automatycznie naprawiało

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Dobra pierdol* to ide robić specialną łatke co to bedzie automatycznie naprawiało

Wiadomo o której pojawi się łatka? :)

Opublikowano

Wiadomo o której pojawi się łatka? :)

Dzisiaj o godzinie 15;30 lub mniej ja tam zawsze robię aktualizacje albo po godzinie tej co mówiłem albo przed, wieć radze czuwać.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Jaką prędkość maksymalną ustawić w m/s aby wykluwało jajka?

Tak samo, na jakiej miejscówce najlepiej używać? Najwięcej xp/h

Nie rozumiem pytania 2 dałem najlepszy config jaki jest do ninja bota z miejscówką?

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Nie rozumiem pytania 2 dałem najlepszy config jaki jest do ninja bota z miejscówką?

Chodzi mi o to, gdzie można uzyskać nawięcej xp/h, źle sformułowałem pytanie. Przepraszam.

Opublikowano

Chodzi mi o to, gdzie można uzyskać nawięcej xp/h, źle sformułowałem pytanie. Przepraszam.

No w tym miejscu co automatycznie jest ustawione 

Zdrajca MPCFORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...