Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[API 0.53] PokeBotsTool Program [By MkoPixel] [Captcha całkowicie usunięta] [Działające boty na wszystkie API]

MkoPixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 585
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

License check failed: Exceeded hashing limit

Jakbyś zobaczył jak uruchomić bota to byś wiedział że trzeba wyłączyć i włączyć bots

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Dziękuje za uzywanie programu macie tu 2 darmowy key bardziej działający do pokebotninja 8A5U3C5E8M1R0V6E1H1S

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Jakby ktoś potrzebował to tu macie key do pokebotninja, bo przez przypadek kupiłem dwa  o.O

0I9R7Y0C4M8D4L2G3S7L

wiem wiem ;P po co kupowałeś, ale wtedy jeszcze nie mogłem znaleźć nigdzie darmowego kodu  xD

Ten pokemongotool serio sie tak długo włącza ?? u mnie odpalony 20 min i nic zero reakcji

Opublikowano

Jak wygląda teraz sytuacja bezpieczeństwa?

Eternalbot czy Pokebotninja. Który bardziej bezpieczny?

Jak będziesz używał z głową to oba są dobre 

Z głową czyli?

Jakieś małe tipy dla mnie w jaki sposób używać żeby zmniejszyć ryzyko bana do minimum?

Nie ukrywam że straciłem już 3 konta :)

Opublikowano

1. Stała lokalizacja 

2. Prędkość

3. Nie lataj po jakiś Amerykach itp

4. Czas używania bota 2-3h przerwa i tak w kółko 

I to chyba tyle 

To jaką prędkość preferujesz na eternalbocie?

Opublikowano

1 do 3

A inne ustawienia jakieś polecisz dodatkowe? Bo wszystko mam ustawione fabrycznie. Dodatkowo masz jakiś sposób aby eternal poruszał się po drodze a nie skracał np. przez budynki?

Opublikowano

1 do 3

A inne ustawienia jakieś polecisz dodatkowe? Bo wszystko mam ustawione fabrycznie. Dodatkowo masz jakiś sposób aby eternal poruszał się po drodze a nie skracał np. przez budynki?

Niestety nie 

Opublikowano

Jesli sama nazwa API 0.51 znaczy że nowszy lepszy, a API 0.45 Starszy o wiele większe ryzyko bana.

Jakby ktoś potrzebował to tu macie key do pokebotninja, bo przez przypadek kupiłem dwa  o.O

0I9R7Y0C4M8D4L2G3S7L

wiem wiem ;P po co kupowałeś, ale wtedy jeszcze nie mogłem znaleźć nigdzie darmowego kodu  xD

Ten pokemongotool serio sie tak długo włącza ?? u mnie odpalony 20 min i nic zero reakcji

Kup może platinium nie pogardzę ;DDD [Nie no zart ale jesli byś przez przypadek kupił 2 to pisz do mnie  o.O ]

EDIT: Co do pokemongotool to uzyj jak włączyć bota bo on jest trudny do zrozumienia.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

A czy wie ktoś czy jest jakiś działający bot na androida? Oczywiście oprócz Pokebita, do którego trzeba wykupić klucz

bot-a chyba niema 

ale jest fly GPS

Opublikowano

A czy wie ktoś czy jest jakiś działający bot na androida? Oczywiście oprócz Pokebita, do którego trzeba wykupić klucz

Będe miły i trzymaj tu key'e do pokebota na androida

12713774
95584504
76315013
03420447
30564783
26008486
25637708
68766888
29474317
45665941
04304480
72640979
70731169
27221022
71383616

Zdrajca MPCFORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...