Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[API 0.53] PokeBotsTool Program [By MkoPixel] [Captcha całkowicie usunięta] [Działające boty na wszystkie API]

MkoPixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś bot aktualnie działający na kompa?

Nie rozumiem pytania po to ten program jest do botów które teraz działają

Zdrajca MPCFORUM

• Odpowiedzi 585
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czy wie ktoś czy jest jakiś działający bot na androida? Oczywiście oprócz Pokebita, do którego trzeba wykupić klucz

Będe miły i trzymaj tu key'e do pokebota na androida

12713774

95584504

76315013

03420447

30564783

26008486

25637708

68766888

29474317

45665941

04304480

72640979

70731169

27221022

71383616

Ja też próbowałem kupić klucz nie płacąc za niego. Użyłem Lucky patchera i przez parę dni wszystko elegancko śmigało ale po pewnym czasie, tak jak i w tym wypadku, wyskoczyło że klucz jest nieważny. Sprawdziłem wszystkie klucze, które podales i żaden nie działa. I czy tylko mi tak się dzieje czy wszystkim?

Jest jakiś bot aktualnie działający na kompa?

spójrz w górę, dziś około 10 rano została dodana aktualizacja.
Opublikowano

Mógłbyś ogarnąć Captcha na eternalbota?

Przecież to człowieka tak w*****a że głowa mała..

Ale on podawał kiedyś kod do captcha 

Sam go używam na swoim bocie i ani razu nie wyskoczyła 

Opublikowano

Aktualizacja mini 3.2

Co nowego?: Zaktualizowano wersje pokeninjabot z v72 do v76 oraz zaktualizowany API service license na działający kod.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Aktualizacja mini 3.3

Co nowego?: Zaktualizowano wersje pokeninjabot z v76 do v77 jutro wielka aktualizacja!

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Co ciekawego będzie w aktualizacji  :v

Nie będzie jednak dzisiaj bo zapomniałem ze dzisiaj mam urodziny ;D, lecz będzie dużo mógł bym dzisiaj zrobić ale jestem wkur***** i nie chce mi się.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Aktualizacja 3.4

Co nowego?: Auto-Reflink

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/160d17d25c11398d0067bad447dd1e89f5f5f6f7127cfa7cd5bc85dfe28e135a/analysis/1484817230/

Program ma 4 niby virusy i chcę wytłumaczyć dlaczego, ponieważ Jak się robi auto-reflink to włącza stronę w web browserze i klika przycisk i idzie to pod wirus bo wkoncu może być to w złych celach użyte.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Bot aktualny do API 0.53?

API 0.53? nie słyszalem zaraz obczaje.

Już jest wersja pokebota 78 jest z API o.53 tylko minus taki że znów wyskakuje captcha 

Opublikowano

Witam, mam zła wiadomość dropbox coś odwala i mnie zbanował linki moje udostępnione, a w tym linki do aktualizacji i autoupdatera pokebots'a i raczej bedzie narazie wstrzymany projekt póki nie dogadam się z nimi lub coś.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Pixel, mam propozycje. Wrzuć pliki na mediafire, i za każdym razem, jak będzie jakiś nowy update to zmieniaj link. Pozdrawiam, używam twojego programu od dosyć dawna i bardzo dobrze się sprawuje ;)

Opublikowano

Ale updater działa tak włączasz program i on wchodzi na wybrany url z plikiem version.txt, i czyta z niego wersje jesli nie jest zgodna z tym co jest napisane w programie to uruchamia sie updater i updatuje program ale żeby updetował program trzeba mieć stałego linka np dropbox/djieejoir-pokebotstool.exe <--- to oczywiscie nie prawdziwy link ;D i jak się wrzuci program do dropboxa to żeby on miał stały url czyli co kazde update miał ciągle dropbox/djieejoir-pokebotstool.exe a nie inny np dropbox/jepifotjior-pokebotstool.exe bo wtedy updater nie bedzie stabilny i nie bedzie działał.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Dziękujemy za przesłanie zgłoszenia pomocy. Odezwiemy się wkrótce.

Za 3 dni konto na dropboxie moim powinno być odblokowane wieć tylko pozostaje czekać

Zdrajca MPCFORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...