Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[API 0.53] PokeBotsTool Program [By MkoPixel] [Captcha całkowicie usunięta] [Działające boty na wszystkie API]

MkoPixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@MkoPixel Jak z bezpieczeństwem botów? W sensie, masz jakieś konto 3 miesiące+ bocone?

No tak mam, ale ja botuje na tych api 0.53 bo jest ok 95% że nie rozpoznają że botujesz a sniper usunięty został co był bo miał w sobie 3 virusy. Przez to dropbox mnie zablokował.

Zdrajca MPCFORUM

• Odpowiedzi 585
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MkoPixel Nadal korzystam, wszystko działa jak trzeba. Dzięki wielkie za robotę.

Pozdro.

Nie ma problemu, tylko czasami po auto-reflinku może coś się zepsuć to nalezy jak coś zresetować.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Witam czy moglbys napisac od pozcatku tgz taka instrucke jak zainstalowac pokemony na kompie zeby mozna bylo biegac bez ruszania z domu :D . Poniewaz nie moge sie juz polapac bo nie dziala u mnie na komputerze po zalogowaniu wyskakuje mi komunikat ,,Unable to authenticate . Please try again . "

Prosze cie o pomoc MkoPixel z gory dziekuje

Opublikowano

Witam czy moglbys napisac od pozcatku tgz taka instrucke jak zainstalowac pokemony na kompie zeby mozna bylo biegac bez ruszania z domu :D . Poniewaz nie moge sie juz polapac bo nie dziala u mnie na komputerze po zalogowaniu wyskakuje mi komunikat ,,Unable to authenticate . Please try again . "

Pomoze mi ktos ??

Opublikowano

Pomoze mi ktos ??

Nie do tego jest ten temat przeznaczony.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Koniec PokeBotsTool

Niestety to koniec PokeBotsTool, z powodu ze straciłem projekt nie ma go nigdzie na komputerze, nie mogę robić niczego z nim zrobić, mogę tylko dać ten kodzik hash do pokeninja bo ludzie prosili 7C8E1R3V0U4L9J9W0A7B działa on jedynie chyba na wersji pokeninjy v82

Dowidzenia w PokeBotsTool 2 :)

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Witam, PokeBotsTool 2 już nie długo.

31% PokeBotsTool 2 ukonczone.

Co nowego w PokeBotsTool 2?:

Chat poprzez program

Jezyki - English, Polski

Stronka !!

Anti-DDoS na stronce

Usuniete .html .php z url stronki.

PasteBin kodów do PokeNinjaBot'a

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Dodaj pokesniper 2 by maclone. Przyda sie na pewno. Powodzenia w projekcie ;*

Jak nie ma virusów to okay.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Jesli dobrze pójdzie dzisiaj bedzie wypuszczony PokeBotsTool 2, wraz z specialnym dodatkiem do PokeNinjaBot.

87% ukonczone?!!!!?!?!?!

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Jesli dobrze pójdzie dzisiaj bedzie wypuszczony PokeBotsTool 2, wraz z specialnym dodatkiem do PokeNinjaBot.

47% ukonczone?!!!!?!?!?!

Czekam z ręką w gaciach

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...