Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[API 0.53] PokeBotsTool Program [By MkoPixel] [Captcha całkowicie usunięta] [Działające boty na wszystkie API]

MkoPixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli dobrze pójdzie dzisiaj bedzie wypuszczony PokeBotsTool 2, wraz z specialnym dodatkiem do PokeNinjaBot.

87% ukonczone?!!!!?!?!?!

Czekam z ręką w gaciach

Jednak dzisiaj nie bedzie ale jutro na 100% bo dzisiaj caly dzien zajeła mi stronka ale już all pełni działa i nie długo [też jutro razem z PBT 2] bedzie.

Zdrajca MPCFORUM

• Odpowiedzi 585
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PokeBotsTool 2

Co nowego?: Chat/Strona/API Keye do PokeNinjaBot na stronie/Zmienione lekko GUI programu/Zaktualizowane boty/

Stronka z download'em: Stronka  <3

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

PokeBotsTool 2

Co nowego?: Chat/Strona/API Keye do PokeNinjaBot na stronie/Zmienione lekko GUI programu/Zaktualizowane boty/

Stronka z download'em: Stronka chwilowo nie dziala bo zjebalem ;D <3

Jak działa chat? 

Musimy zakładać jakieś konto czy co?

Chwilowo nie narazie wystarczy tylko nick wpisać i połącz

Stronka już działa i można pobierać.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

ogolnie nie da sie zalogowac 

To problem juz PokeNinjaBota,

Aktualizacja 1.1

Co nowego?:Naprawiono chat teraz all wiadomosci beda sie pojawiać normalnie nie trzeba bedzie resetować programu by przeczytać 1 wiadomość :)

Aktualizacja 1.2

Co nowego: Naprawiono zamykanie automatyczne po aktualizacji

Aktualizacja 1.3

Co bedzie?: Nowa płatna [Trzeba donate dać żeby go mieć ale ja go dam za free] wersja PokeNinjaBot tak bedzie wyglądało i wygląda

5999e63c6c339e8dae4d35080cb82ab1.png

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Można jakiś poradnik, krok po kroku jak uruchomić? 

Wypełnij białe pola w tabelce API wpisz aktualny kod API 

Edytuj emulator

Zaloguj 

Ustaw kordy i prędkość

Rozpocznij bocenie 

Jeśli chcesz też możesz skonfigurować bota aby usuwał pokemony i usuwał twoje przedmioty z plecaka 

Opublikowano

Wie ktoś może, dlaczego jak wciskam w tym programie ikonkę bota ninja odpala mi się winrar o.O

Odinstaluj winrara i zainstaluj tylko jak beda opcje co ma otwierac odznacz .jar

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Po próbie odpalenia wyświatla się komunikat "Lecense check failed: Bad request response from hasing server: "

Opublikowano

Po próbie odpalenia wyświatla się komunikat "Lecense check failed: Bad request response from hasing server: "

ehh odpowiadałem juz na to, to od strony twórców Ninjy jutro bedzie powinno być okay

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie, ale żeby było bardziej kolorowo, wstaw w program wersje ninjy od "Incacode" które jest skrackowana, i można walczyć w gymach itp itd ;)

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie, ale żeby było bardziej kolorowo, wstaw w program wersje ninjy od "Incacode" które jest skrackowana, i można walczyć w gymach itp itd ;)

haha by robic im w ch** ile refów oraz ogladac film ich 20m?

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

attachicon.gifPrzechwytywanie.JPG

co to takiego w takim razie? 

Sprawdzanie licencji nie powiodło się:

Zła odpowiedzi na żądanie z serwera haszującego.

Nie do końca nie działają jak widać coś z serwerem Haszującym, ale wszystkie te keye tak mają, 24 godziny temu testowałem i działały prawidłowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...