Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[API 0.53] PokeBotsTool Program [By MkoPixel] [Captcha całkowicie usunięta] [Działające boty na wszystkie API]

MkoPixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja 1.7

Co nowego?:Auto łatka została dodana w kod czyli że będzie pobierało nową łatkę przez co program będzie odczytywał bota bez zadnych błędów miłego boczenia.

Stronka z downloadem

Zdrajca MPCFORUM

• Odpowiedzi 585
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nadal to samo, po wybraniu wersji w programie i kliknięciu iconki PokeBot'a nie odpala się nic więcej :(

podaj skype ja chce to zobaczyć na własne oczy.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Aktualizacja 1.8

Co nowego?: Już naprawdę naprawiono bota bo nie działał z mojej głupoty ;d

RZECZ WAZNA! PROSZE O INSTALOWANIE BOTA TERAZ Z STRONY BO ZJEBALEM Z WERSJA I NIGDY SIE NIE ZAKTUALIZUJE.

Stronka <3

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Wyskakuje cmd konsola : Error: Unable to acces jarfile PokeBotNinja.jar

Mi niestety nie działa

Kolejny ChokoBousns podaj skype

;d

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Wyskakuje cmd konsola : Error: Unable to acces jarfile PokeBotNinja.jar

Mi niestety nie działa

Nie wiem jakim cudem, ale teraz do działania Pokebotstool potrzebuje ninjabota, musisz mieć w jednym folderze i to i to czyli mija się z celem.

Autor musi poprawić, ja nie miałem czasu testować bo na 14 do pracy mam w tym tygodniu

Opublikowano

Podczas włączania PokeBotsTool2 wyskakuje coś takiego attachicon.gifPrzechwytywanie1.PNG ....

Następnie przy uruchamianiu już bota wyskakuje to samo co @erni91 a mianowicie attachicon.gifPrzechwytywanie.PNG

Wypierdo* pokebotstool na pulpit i wtedy włącz jak dalej nie działa wejdź w c:/ PythonX4 prawym na pokeninjabot właściwości i zabezpieczenia i zobacz czy jakaś grupa niw ma pełnej kontroli jeśli nie ma to edytuj i daj i powtórz wtedy to 1 czyli wypierdo* pokebotstool na pulpit i włącz tam. A co do tego błędu to poprostu kontynuuj wcisnij. @erni92 zrób to samo co pisałem to będzie działalo

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Podczas włączania PokeBotsTool2 wyskakuje coś takiego attachicon.gifPrzechwytywanie1.PNG ....

Następnie przy uruchamianiu już bota wyskakuje to samo co @erni91 a mianowicie attachicon.gifPrzechwytywanie.PNG

Wypierdo* pokebotstool na pulpit i wtedy włącz jak dalej nie działa wejdź w c:/ PythonX4 prawym na pokeninjabot właściwości i zabezpieczenia i zobacz czy jakaś grupa niw ma pełnej kontroli jeśli nie ma to edytuj i daj i powtórz wtedy to 1 czyli wypierdo* pokebotstool na pulpit i włącz tam. A co do tego błędu to poprostu kontynuuj wcisnij. @erni92 zrób to samo co pisałem to będzie działalo

Zadziałało @1361622928-U485574.pngBemko to przechuj :)

Opublikowano

Zadziałało @1361622928-U485574.pngBemko to przechuj :)
Ja przechuj? Moge zrobić opcje blokowania dostępu dla wybranego ip w programie xD

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

no w sensie, że znasz się :)))

@1361622928-U485574.pngBemko - autosniper chyba nie działa nadal?

nie działa bo twórca pokeninjy tego nie dokończył do końca.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Po Aktualizacji mam błąd. Odpalam "PokeBota" klikam na "PokeNinjaBot" i wyświetla się cmd " Error : invalid or corrupt jarfile PokeNinjaBot.jar
C:\PythonX4"

Opublikowano

Po Aktualizacji mam błąd. Odpalam "PokeBota" klikam na "PokeNinjaBot" i wyświetla się cmd " Error : invalid or corrupt jarfile PokeNinjaBot.jar

C:\PythonX4"

Nie dlugo aktualka koncowa bo mnie to w*****a, jak jednemu nie dziala to jak zrobie by mu działało to 1000 innym nei dziala jak 1000 innym dziala to temu 1 nie dziala.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Aktualizacja 1.9

Co nowego?: Poraz 3 naprawiono Ninje już powinno być dla prawie wszystkich dobrze.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Po aktualizacji śmiga elegancko.

Jeżeli ktoś miałby problem z tym, że po naciśnięciu "PokeNinjaBot" otwiera nam się winrar to trzeba :
1.Otworzyć winrara, Opcje --> Ustawienia --> Integracja, odznaczyć "JAR"

2. Teraz idziemy do folderu np "C:\Users\laptop\AppData\Local\Temp" Szukamy tam "PokeBotNinja" Właściwości --> Otwieramy za pomocą, obok jest zmień i dajemy Java. U mnie zadziałało .

Opublikowano

Po aktualizacji śmiga elegancko.

Jeżeli ktoś miałby problem z tym, że po naciśnięciu "PokeNinjaBot" otwiera nam się winrar to trzeba :

1.Otworzyć winrara, Opcje --> Ustawienia --> Integracja, odznaczyć "JAR"

2. Teraz idziemy do folderu np "C:\Users\laptop\AppData\Local\Temp" Szukamy tam "PokeBotNinja" Właściwości --> Otwieramy za pomocą, obok jest zmień i dajemy Java. U mnie zadziałało .

cięszę się że wkoncu działa. :)

Zdrajca MPCFORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...