Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[API 0.53] PokeBotsTool Program [By MkoPixel] [Captcha całkowicie usunięta] [Działające boty na wszystkie API]

MkoPixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 585
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda projektu, no może za jakiś czas autor napisze od zera.

Szkoda, szkoda. Brakowało opcji "donate" np. połowa co NinjaBot "bossland" bierze, mają za donate wszystkie usługi. Sądzę, że coś by się wtedy udało zrobić.

Opublikowano

Bedzie PBT 3 z nowymi botami (jesli się uda) owiele bardziej łagodne dla oka tło, i jak się uda 24h bot za free postawiony na vpsie. ;)

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Bedzie PBT 3 z nowymi botami (jesli się uda) owiele bardziej łagodne dla oka tło, i jak się uda 24h bot za free postawiony na vpsie. ;)

No to mnie pocieszyłeś. Właśnie kupiłem klucz api ;x

Opublikowano

No to mnie pocieszyłeś. Właśnie kupiłem klucz api ;x

;( trzymaj przynajmniej lik'a xD.

Wystarczy polubić, post nie jest konieczny :P CiasteczkoMen

@CiasteczkoMen ale w moim przypadku jest konieczny ;d MkoPixel

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Super sprawa.... Czekam z niecierpliwością...

Opublikowano

Jaki wolicie wygląd ten nowy czy ten wczesniejszy?

Nowy

7a4e509a12eed40632101f77d1d2e368.png

Starego nie mam niestety screena ale ci co pamietają niech odpowiedzą.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Nowy, ale wyrzucić API 0.45 bo już nigdy nie będzie działać, a 0.57 ustawić na środku B)

No troche też przereklamowane, bo jeszcze mamy zamiar dodać Sniper'y

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

"To nie problem jest napisać i design zrobić w programie, problemem jest lenistwo " - Bemko 2017-1992

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

"To nie problem jest napisać i design zrobić w programie, problemem jest lenistwo " - Bemko 2017-1992

Pogoda barowa kup "ośmiopak" odpal PC i do dzieła xD.

Opublikowano

Po takim czymś to bym, może dzisiaj skonczył PBT 3 ale raczej by nie było aktualizacja bo bym był w trumnie

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Pojawił mi się problem po aktualizacji javy, a mianowicie gdy odpalam PokeBota i próbuje jakikolwiek klawisz nacisnąć lewym przyciskiem myszki to nie da się. Zupełnie nie reaguje, klawiatura normalnie działa, myszka poza programem też. Próbowałem odpalić javę i to samo jest jak klikam w konfigurację, tylko mogę przemieszczać się "tab'em". W javie po prostu przyciski mi nie działają .Jakieś rozwiązania ?

@
Odinstalowałem 8ke, zainstalowałem 7ke i znikło, ale podczas klikania w bocie "map" pokazuje się informacja, że mam zrobic aktualizację javy i znowu ten sam problem ...

Opublikowano

Od dawna mam javę 8.121, windows 10 i zero problemów... wszystko działa jak ma działać.... a Google API key do mapy wpisany ?

Po takim czymś to bym, może dzisiaj skonczył PBT 3 ale raczej by nie było aktualizacja bo bym był w trumnie

Rozumiem że dla zdrowia podzieliłeś na dwa czteropaki ( to właściwa dawka) no ale jakie efekty pracy.... pliss odezwij się ile procent do przodu....

Opublikowano

Od dawna mam javę 8.121, windows 10 i zero problemów... wszystko działa jak ma działać.... a Google API key do mapy wpisany ?

Rozumiem że dla zdrowia podzieliłeś na dwa czteropaki ( to właściwa dawka) no ale jakie efekty pracy.... pliss odezwij się ile procent do przodu....

Ja tam bym nie dzielił , alkohol poprawia krążenie i nadaje życiu ciekawe wizje... im większa dawka tym lepsze krążenie i ciekawsze pomysły na PBT3 imo też jestem ciekaw jak idą postępy?

Opublikowano

Jakbym tak zrobił zamiaż PokeBotsTool było by BotsToolPoke, w którym by był przycisk tylko API 0.45 ;d

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Mam pytanie, jak to jest z tym API key. Czy jeżeli korzysta z niego więcej niż 1 jedna osoba jest większe prawdopodobieństwo dostania bana ? Bo korzystałem z klucza "wspólnego" te co były podane na stronie na jednym koncie. Natomiast na drugim zakupiłem klucz.. Na pierwszym koncie dostałem ostrzeżenie, a na drugim "prywatnym" kluczu nic. Dodam, że mają takie same level'e, nigdy więcej niż 3,5h bot nie był puszczany. Zarówno na jednym koncie jak i na drugim. Czy to może być wina klucza, że jest ogólnodostępny czy po prostu niefart ? (Sytuacja miała miejsce jak były kody na stronie i dopiero teraz skojarzyłem, że to mogło być powodem ostrzeżenia).

Opublikowano

Mam pytanie, jak to jest z tym API key. Czy jeżeli korzysta z niego więcej niż 1 jedna osoba jest większe prawdopodobieństwo dostania bana ? Bo korzystałem z klucza "wspólnego" te co były podane na stronie na jednym koncie. Natomiast na drugim zakupiłem klucz.. Na pierwszym koncie dostałem ostrzeżenie, a na drugim "prywatnym" kluczu nic. Dodam, że mają takie same level'e, nigdy więcej niż 3,5h bot nie był puszczany. Zarówno na jednym koncie jak i na drugim. Czy to może być wina klucza, że jest ogólnodostępny czy po prostu niefart ? (Sytuacja miała miejsce jak były kody na stronie i dopiero teraz skojarzyłem, że to mogło być powodem ostrzeżenia).

Api key nie jest niantica każdy bot moze mieć własny api key może go używać 1000 osób niantic tego nawet nie wykryje.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

PBT 3 już dostępne, lecz niestety nie będzie wspierane dla MPCForum tylko nowego forum kokosza jeśli nie zna ktoś url do tego forum niech poszuka w necie bo nie chce bana.

Zdrajca MPCFORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...