Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[API 0.53] PokeBotsTool Program [By MkoPixel] [Captcha całkowicie usunięta] [Działające boty na wszystkie API]

MkoPixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 585
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

trochę w c***a poleciał

Kogo ty ku**o mówisz ze w c***a poleciał?

Download nie działa :/

Wrzuci ktoś reupload ?

Download działa, powinno ci automatycznie pobierać jak nie pobiera masz tu direct link https://www.dropbox.com/s/ljxac2zty5yv43s/PokeBotsTool2.exe?dl=1

Skąd bierzecie API Keye za darmo? :)

API Keye trzeba mieć sposoby  B)

Niestety dzisiaj nie bedzie dzialal NinjaBot bo nie jest zaktualizowany a nie mam czasu dzisiaj na aktualizacje jego, keye też bedą jutro nowe 

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Aktualizacja 1.3

Co nowego?:Płatna wersja PBN za free [PBN = PokeBotNinja], nowa stronka, przejmuje projekt przez 14 dni póki MkoPixel ma bana ;D, zaktualizowane keye, captcha usunieta całkowicie

Stronka z downloadem bo tamta się coś zepsuła

Kliknij mnie <3

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Error: Invalid or corrupt jarfile C:\PythonX4\PokeBotNinja.jar

Zaznaczam, że java wgrana na nowo.

O co chodzi?

@

stronka nie działa znowu

Opublikowano

Error: Invalid or corrupt jarfile C:\PythonX4\PokeBotNinja.jar

Zaznaczam, że java wgrana na nowo.

O co chodzi?

@

stronka nie działa znowu

Zaraz zrobię dla ciebie specialnie aktualizacje z naprawą twojego błędu

@

co do strony to już działa bo coś testowałem.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Aktualizacja 1.4

Co nowego?:Naprawa błędu uzytkownika @up@up poprzez nowy przycisk alternatywne w API 5.7

Czymś się różni płatna wersja bota od tej darmowej?

Rózni się tym że ona ma odblokowane 2captcha czyli coś co blokuje captche ja dałem do tego swój key wieć o to się nie martwcie, opcje SNIPE!, Opcje Shop, opcje GYM [ale podobno GYM czasami wywala z ninjy] w nastepnej aktualizacji zmniejsze ryzyko bana nawet jak jest to 95% ze nie bedzie bana, poprzez zmniejszenie predkosci i automatyczne wypelnienie "szerokosc geograficzna" i "długość geograficzna"

EDIT: I nei jestem pewny jeszcze daje że można zrobić własną scieżke po której bot bedzie chodził! i w ch** z*******y wygląd ;d

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Suuupeerrrr dzięki wielkie.

P.S wyjaśni ktoś zasadę działania snipera? Nie ogarniam tego :P

Klikasz SNIPE! pojawia ci się małe okienko i tam mamy coś wpisać na dole mamy takie coś jak pokesniper.org klikamy to i pojawia nam sie w przegladarce strona szukasz pokemona którego chcesz złapać i pod nim jest takie coś map i snipe it kliknij prawym przyciskiem myszki na snipe it i zbadaj element lub zbadaj jesli chodzi o chrome i po prawej stronie pojawia nam sie male okienko i tam mamy <a href="itp...">  i kliknij 2 razy w a href i skopiuj to co się zaznaczy i wklej do SNIPE! na ninjy i analiza potem snipe.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Mam problem, co ok. 15min wywala mi zupelnie bota.. Ktos wie co zrobic zeby sie tak nie dzialo?

Mam to samo, ponawiam pytanie

ten sam problem

Opublikowano

Ten pokesniper coś nie działa 

Sniper działa ale nie auto, już jakoś od dwóch wersji jest taki problem.

Mam problem, co ok. 15min wywala mi zupelnie bota.. Ktos wie co zrobic zeby sie tak nie dzialo?

ten sam problem

Zauważyłem że ten problem występuje tylko na wersji Radioactive, na normalnej nie nie ma takiego problemu, podejrzewam że za dużo osób używa jednego klucza premium i dlatego sie tak dzieje.

Opublikowano

Ten pokesniper coś nie działa 

Sniper działa ale nie auto, już jakoś od dwóch wersji jest taki problem.

ten sam problem

Zauważyłem że ten problem występuje tylko na wersji Radioactive, na normalnej nie nie ma takiego problemu, podejrzewam że za dużo osób używa jednego klucza premium i dlatego sie tak dzieje.

Aby nie wywalalo nalezy nie stosowac opcji GYM, jesli dalej wywala to zadnej opcji z RadioActiva póki nie naprawie tego [jak dam wogóle rade.]

Zdrajca MPCFORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...