Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[API 0.53] PokeBotsTool Program [By MkoPixel] [Captcha całkowicie usunięta] [Działające boty na wszystkie API]

MkoPixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Btw Panowie jak w Eternalu napierdzielać gymy? Widzę jest opcja(ppm na gym i lezie) ale jak ją zaznaczam post idzie do gymu a potem mi wywala że need 6 teem czy coś takiego i odłazi od gyma. Jakoś to się konfiguruję czy poprostu jeszcze nie dopracowane to jest? Ocb?

• Odpowiedzi 585
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MkoPixel Świetna robota. Wszystko działa bez problemów, hula aż miło, nigdy nie miałem do czynienia z taką prostotą i banałem, jednocześnie świetny programik.

Opublikowano

nie polecam tego bota 2 już konto i ban a byłem w jednym miejscu 

To wypad stąd, jak piszę ze pokeninjabot jest nie bezpieczny teraz to chyba coś znaczy nie???

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

to po co to udostępniasz jak wiesz że jest niebezpieczny?

Nigdy bota nie używałeś?

W każdej, każdej grze używanie bota jest równe z banem, zawarte to jest w regulaminie gry, zawsze jest ryzyko bana.

Nie chcesz bana to nie używaj bota tylko wyjdź z domu i biegaj za pokemonami, jak ci się nie chce to nie płacz że cię zbanowali, no sorry łamiesz zasady gry. Może jeszcze autor tematu ma ci zapłacić odszkodowanie za to że bocisz i słusznie bana wyłapałeś.

Ani w tytule ani 1 poście nie widzę wzmianki 1000000% nie wykrywalne. Napisz maila do autora bota ze skargą że masz bana, ciekawe co ci napisze... To że używasz na własną odpowiedzialność a nikt cię do tego nie zmusza.

Jeśli używasz bota z głową a nie na odpierdol szansa na bana maleje ale nadal jest prawdopodobieństwo bana.

Bociłem WoWa, tobie i wiele gier, botami tymi nie wykrywalnymi i nie wykrywalnymi, a bana nie wyłapałem, bo używałem go z głową i miałem widocznie farta, inni bocą 24/7 i bana nie mają, jeszcze inni bana po kilku minutach gry wyłapują.

MkoPixel  dobra robota, powiem to 2 raz, wszystko popyla aż miło.
Opublikowano

Tylko szkoda ,ze użytkownikowi który ma 20 postów wszystko odziwo działa ,a innym nie : )

Typie, powiedziałem że do 24 gru nie bedzie aktualek to nie aktualizuje botów ma prawo banować bo nie umiecie zrozumieć że jak pisałem kilka stron temu PokeNinjaBot był juz wtedy niebezpieczny a teraz... Eternal też już nie jest nie zawracaj mi dupy tylko czekaj na aktualki i tyle, typowi z 20 postów działa bo nie boci 24h potem stopuje i jeszcze raz wlącza i resetuje się pozycja i teleportuje cie na ustawione miejsce, robię to nie dla siebie ani dla was robię to zeby udoskonalać się, a aktualizuje bo jak ludzią się spodobało to nie bede stopował projektu.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

A czy mi chodzi o bany ? Ja bana nie złapałem , chodzi mi o captcha który niby usunięty.

A wpisałeś/as ten key co mówiłem...

A co do tego uzytkownika z 20 postów to on jest od 2010 na forum jakby udzielał się by miał owiele więcej.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

naruto393  widzisz ja mam 20 postów ty 1k. Nie jestem na forum by klepać numerki kolejnych postów.

Nie mam nic do powiedzenia to się nie odzywam. Swoje lata tu konto mam, swoje cele bez botów osiągnąłem. Dupę wcisnąłeś w nie na swój temat jak by ci zależało na kolejnym poście, forum takie czy inne do tego nie służy, może kiedyś się przekonasz...... Sorry ale jak ja pykałem w WoW ty nie wiedziałeś co to Tibia, a ilość postów nie świadczy o doświadczeniu używania botów czy skillu gry...

Zastanów sie2 razy zanim klepniesz kolejny post, to że masz sriliard postów to znaczy że jesteś PRO? I tu się mylisz, ,bo nie odróżniasz ogarnięcia botów/gier do ilości postów na forum.

MkoPixel tu masz rację, doświadczenie z gier i troszkę oleju w głowie dało mi tyle w życiu by nie cisnąć botem 24/7/365 tylko z umiarem i głową.

Ba dostanę bana to sobie wklepię to samo w niewiele czasu na bocie, mam kaprys to ręcznie to w tym samym czasie ogarnę, mało się ręcznie grało po 16-20 gonidzin non toper w wowa tibię czy inne gry mające klimat czy wciągające?

@1361622928-U485574.png@edit

Ba przez nie uwagę mojej zony PokeBotninja klepie właśnie 39h i 50 minut. Bana brak.

Opublikowano

naruto393  widzisz ja mam 20 postów ty 1k. Nie jestem na forum by klepać numerki kolejnych postów.

Nie mam nic do powiedzenia to się nie odzywam. Swoje lata tu konto mam, swoje cele bez botów osiągnąłem. Dupę wcisnąłeś w nie na swój temat jak by ci zależało na kolejnym poście, forum takie czy inne do tego nie służy, może kiedyś się przekonasz...... Sorry ale jak ja pykałem w WoW ty nie wiedziałeś co to Tibia, a ilość postów nie świadczy o doświadczeniu używania botów czy skillu gry...

Zastanów sie2 razy zanim klepniesz kolejny post, to że masz sriliard postów to znaczy że jesteś PRO? I tu się mylisz, ,bo nie odróżniasz ogarnięcia botów/gier do ilości postów na forum.

MkoPixel tu masz rację, doświadczenie z gier i troszkę oleju w głowie dało mi tyle w życiu by nie cisnąć botem 24/7/365 tylko z umiarem i głową.

Ba dostanę bana to sobie wklepię to samo w niewiele czasu na bocie, mam kaprys to ręcznie to w tym samym czasie ogarnę, mało się ręcznie grało po 16-20 gonidzin non toper w wowa tibię czy inne gry mające klimat czy wciągające?

@1361622928-U485574.png@edit

Ba przez nie uwagę mojej zony PokeBotninja klepie właśnie 39h i 50 minut. Bana brak.

Dziękuje za miłe słowa, a co do tego pokebotninja to lepiej nie odpalaj go przez przynajmniej kilka godzin bo bedzie podejrzane że nagle 39 h chodził ci bot a tak nagle cie teleportowało 39h z miejsca gdzie skonczyłeś.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

MkoPixel

nie no od 4 rana do teraz wyłączony jest, i odpalę pewnie jutro. btw jakaś aktualizacja niespodzianka w wigilię miała być?

aktualizacja bedzię ale nie w wigilie bo mi się skonczył visual studio 2015 i nie mogę robić programu.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

MkoPixel

nie no od 4 rana do teraz wyłączony jest, i odpalę pewnie jutro. btw jakaś aktualizacja niespodzianka w wigilię miała być?

aktualizacja bedzię ale nie w wigilie bo mi się skonczył visual studio 2015 i nie mogę robić programu.

Kiedy będzie można się spodziewać aktualki?

Opublikowano

Bot zostaje wstrzymany.

Dlaczego?: Bo nie ma pomysłów już na aktualizacje bo nie ma nowych botów, że tak powiem zjeba** dzieci wszystko zakrywają tymi "free 1042398 pokecoins for free!!!" i nie da się nic znaleźć nawet jak coś powstaje wiec niestety wstrzymuje program póki nie będzie nowych rzeczy, ale boty będą aktualizowane.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Po co komu dodatkowy programik do już istniejących i działających botów? Wpisujesz w google np. EternalBot i wszystko masz jak na patelni. Na ich głównej stronie zawsze jest info czy aktualne czy nie.. to samo inne, nadal wspierane programy.. zawsze pobieraj z oryginalnej strony programu i czytaj na ich forach co jest grane.. tyle.. Wiem, że w tej chwili dwa większe bociska czekają na nową wersję i nie polecają używać jeszcze przez parę dni ale jeden z czołowych wydawców chwali się, że wszystko działa poprawnie. (lecz ten ostatni pobiera opłaty za używanie programu)

Nim zadasz pytanie, które to są programy spróbuj zrobić to sam i po prostu wpisać w google Pokemon Go Bot.. średnio-zaawansowany użytkownik w 10min będzie wiedział wszystko..

Tajny link, który odpowie na wszystkie Twoje pytania?

Opublikowano

Po co komu dodatkowy programik do już istniejących i działających botów? Wpisujesz w google np. EternalBot i wszystko masz jak na patelni. Na ich głównej stronie zawsze jest info czy aktualne czy nie.. to samo inne, nadal wspierane programy.. zawsze pobieraj z oryginalnej strony programu i czytaj na ich forach co jest grane.. tyle.. Wiem, że w tej chwili dwa większe bociska czekają na nową wersję i nie polecają używać jeszcze przez parę dni ale jeden z czołowych wydawców chwali się, że wszystko działa poprawnie. (lecz ten ostatni pobiera opłaty za używanie programu)

Nim zadasz pytanie, które to są programy spróbuj zrobić to sam i po prostu wpisać w google Pokemon Go Bot.. średnio-zaawansowany użytkownik w 10min będzie wiedział wszystko..

Przecież Ty powiedziałeś dokładnie to samo co ja, nie wiadomo czy są bezpieczne. Dodatkowo nic nie dodałeś, bo dalej nie mogę znaleźć żadnego co robi auto captchę, więc po co ten post? 

sorry, nie pomogłeś.

Opublikowano

@viernio

Nie zamierzałem Ci pomagać a wylać trochę rozczarowania waszym sprytem.. oraz stwierdziłem, że to co autor tu proponował to strata jego czasu..

Twojego posta nawet nie czytałem bo zaczynał się od: @MkoPixel, czyli skierowany był do innej osoby.. mój nie zaczynał się niczym czyli był do wszystkich :)

Czuję niecierpliwość w Twojej pisowni.. spróbuj troszkę sam poszukać.

W tej chwili chodzi mi Eternal bez captcha.. są jeszcze PGBOT, PokeBot.Ninja i inne.. (Eternala używam z własnym anti-captcha key)

Być może za chwilę ktoś udostępni następną wstawkę z free API 0.51, która będzie działać tydzień, dwa do następnej aktualki i tak w kółko..

Wszystko rozchodzi się o płatne i darmowe API i generalnie morał jest taki, że powoli przychodzi kres na bezpłatne boty :)

Polecam zainteresować się PGBOTem, z moich wyliczeń wynika, że będzie miał najtańszą opcję z płatnym API i o niebo lepszy od Pokefarmera..

Ogarnij stronkę anti-captcha kropka com .. jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś..

Tajny link, który odpowie na wszystkie Twoje pytania?

Opublikowano

@viernio

Nie zamierzałem Ci pomagać a wylać trochę rozczarowania waszym sprytem.. oraz stwierdziłem, że to co autor tu proponował mijało się z zapotrzebowaniem. Szkoda jego czasu na takie projekty.. a Twojego posta nawet nie czytałem bo zaczynał się od: @MkoPixel czyli skierowany był do innej osoby.. mój nie zaczynał się niczym czyli był do wszystkich :) Czuję niecierpliwość w Twojej pisowni.. spróbuj troszkę sam poszukać.

Wspomniałem EternalBot - bezpieczny to on nie jest ale łazi mi jedno konto w tej chwili bez problemów (chociaż spodziewam się, że akurat to może mi zbanować, tak ot sobie testuję).

Możesz też spróbować PGBOT. To mój ulubiony ale długo to nie potrwa bo też przechodzą na model pay2use..

Ogarnij stronkę anti-captcha kropka com .. jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś..

Obczaję tego PGBot'a, co do eternalbot nie jest bezpieczny ale napewno bardziej bezpieczny od ninjy. 

Zdrajca MPCFORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...