Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite - ogólna dyskusja o grze

Gość Alfik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znaczy zanim nauczę się nazw przedmiotów po angielsku to trochę minie :P

ja wątpie że po dzi dzień bym wszystkie wymienił wszystkie z nazwy dawaj po obrazkach lepiej z angielskimi skojarzy Ci się wszystko xD 

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i doszły do mnie moje najgorsze obawy Erlang dostaje tylko nerf na healing z ulta a umiejętności stoją dalej wpuszczają kolejnego Op boga na arene rankedową... ale nie będę się rozpisywał bo może powstanie do tego temat

Opublikowano

No i doszły do mnie moje najgorsze obawy Erlang dostaje tylko nerf na healing z ulta a umiejętności stoją dalej wpuszczają kolejnego Op boga na arene rankedową... ale nie będę się rozpisywał bo może powstanie do tego temat

Ty nie wiesz co będzie po tym patchu :D Dojdzie 2 nowych bogów, jakiś król wampirów i jeszcze 1. Będzie skin na sol jakiś phantom, skin na Nox bunbun, nowy game mode PvE, że gracze grają na moby (coś jak exp w mmorpg), nowy fg, nowe buffy w siege itd.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Ty nie wiesz co będzie po tym patchu :D Dojdzie 2 nowych bogów, jakiś król wampirów i jeszcze 1. Będzie skin na sol jakiś phantom, skin na Nox bunbun, nowy game mode PvE, że gracze grają na moby (coś jak exp w mmorpg), nowy fg, nowe buffy w siege itd.

sol obstawiam skrzynka na haloween a Nox nwm xD 

Opublikowano

na jedynce ma wbudowany fatalis+ jego pies szakal nieważne co proporcjonalnie wali za dużo 

Opublikowano

@Skajled 

Czy ja wiem, ja tam i tak gram tylko conq i duele.

@Edit

Mam tu dla was ss'y, które przedstawiają jak ta gra jest nieudolnie zrobiona.

dB9AtcZ.png

Jak widzicie po ss przegrałem duel grając ullrem na nemesis, niektórzy wiedzą, że ullrem gram b.dobrze i rzadko przegrywam, jednak teraz ten mecz był nieudolny-ta nemesis nie umiała grać, jednak jej dmg był kosmiczny i nic nie mogłem zrobić, to samo 2x def i bije jej po 50, gdzie ma może z 2k hp, a ja jak widać mam 2x pene + 1x def + aktywke a ona i tak biła mi po pierdyliard. Tak wgl zobaczcie jej build- nie ma exe, void shielda na ściąganie defa, tylko stone cutting, a i tak dużo bije.

YIoDfKp.png

Porównajcie ile ja zabrałem dmg, a ile on/a, nie wiem jak to będzie, ale ta gra zeszła na psy, o a jak dodadzą poty w next patchu to chyba się bd można zesrać niż zagrać i te ich kozackie nerfy/buffy to jakiś fake.

Opublikowano

jakbym trochę pogrzebał w necie to być możę dokopałbym się do patcha z Nemezką i wreszcie okazałoby się że ulepszyli ją tak jaka była jeszcze na PTS xD czego chcieli właśnie uniknąć no ale co bez buffa była niczym z buffem jest za dobra nic nie da się zbytnio zrobić

a tu jakby ktoś nie wierzył że w tej grze ban istnieje xD 

2103314697097601356140.png

Opublikowano

jakbym trochę pogrzebał w necie to być możę dokopałbym się do patcha z Nemezką i wreszcie okazałoby się że ulepszyli ją tak jaka była jeszcze na PTS xD czego chcieli właśnie uniknąć no ale co bez buffa była niczym z buffem jest za dobra nic nie da się zbytnio zrobić

a tu jakby ktoś nie wierzył że w tej grze ban istnieje xD

2103314697097601356140.png

A co ty masz bana xD ?

Ja na 4h dostałem kiedyś.

Btw. ten ziomek na tej nemesis grał tak ułomnie, że pewnie jakbyśmy grali adc vs adc by w 5 min przegrał ;D

Opublikowano

te ciągłe crashe niespowodowane moim kompem wreszcie doprowadziły do bana chociaż to nie jest mój pierwszy kiedyś dostałem na 560 godzin za to że mi się gra zawiesiła 

Opublikowano

Hej, niedługo wychodzi Terra, nowa bogini, co o niej myślicie?

Dla mnie świetny support i czuję, że nie tylko tam się sprawdzi (instynkt bronza mi podpowiada, że to będzie dobra midlaner, chociaż jeszcze nią tam nie grałem, ludzi na pts nie ma ;_; ) ;)

Opublikowano

Hej, niedługo wychodzi Terra, nowa bogini, co o niej myślicie?

Dla mnie świetny support i czuję, że nie tylko tam się sprawdzi (instynkt bronza mi podpowiada, że to będzie dobra midlaner, chociaż jeszcze nią tam nie grałem, ludzi na pts nie ma ;_; ) ;)

może bym wszedł na PTS ale smite mi się naprawia za każdym patchem...

@1373230489-U611928.pngBlame

Terra. hmm. No mi jakoś tak średnio do gusty przypadła nie powiem.

Nie podoba mi się ta postać , jej klimat wygląd no coś tak , no nie dla mnie bynajmniej :P

raczej nie liczy klimat jest bardzo fajna co innego że wygląda na wojownika a nie tanka po za tym  bez nerfa to wszyscy raczej będą chodzili na jungle/solo

Opublikowano

Terra to kolejny guardian, który ma być suppem, a jest tak jak Cabra, czyli bierze się ją na jungle/solo, a Hi-Rez przecież mówił, że mają zmienić wszystko, tak aby każda rola była tam gdzie ma być.

Opublikowano

ma być za 11k jak każdy nowy bóg czyli w moim przypadku 2 tygodnie zbierania

Opublikowano

Już widzę jak wejdzie Terra na rankedy i będzie tak-SPL pick na solo-Terra/Cabra ew. instaban :D Nawet już mam na nią build pod solo.

Opublikowano

No to teraz czekać tylko, aż patch wejdzie do gry i można pykać ranked conq :)

Opublikowano

No to teraz czekać tylko, aż patch wejdzie do gry i można pykać ranked conq :)

Jak dla mnie ta zmiana to taka średnia jest. Już na wczesnych etapach gry będzie dawała ogromną przewagę, np. na solo line. 

Natomiast zmiana tej potki jak najbardziej na plus. 

No ale zobaczymy w grze. 

Opublikowano

Rankedy w Smite to jakieś żarty, 1 win na 3/4 defeaty, dlaczego ? Dlatego, że dobiera gorszych umysłowo ludzi niż na casualach, jeżeli nie będzie premade duo/jungle albo mid/jungle/solo to jest się w dupie i mowa tu o wbiciu platyny, kiedy z takimi gram.

Opublikowano

Dobry!
Możecie mi powiedzieć  dlaczego Hi-Rez tak drastycznie  zwiększył opłaty za gemy (opłata przez SMS)? Jeszcze parę miesięcy temu można było kupić 400 gemów za 30 zł  przez SMS a teraz magicznie  wychodzi kwota 123zł. Powie mi ktoś o co chodzi? Ew. podeślę jakąś stronkę gdzie można kupić gemy za SMS?

2jd42s5.png

Opublikowano

Dobry!

Możecie mi powiedzieć  dlaczego Hi-Rez tak drastycznie  zwiększył opłaty za gemy (opłata przez SMS)? Jeszcze parę miesięcy temu można było kupić 400 gemów za 30 zł  przez SMS a teraz magicznie  wychodzi kwota 123zł. Powie mi ktoś o co chodzi? Ew. podeślę jakąś stronkę gdzie można kupić gemy za SMS?

2jd42s5.png

Z tego co kiedyś czytałem, Hi-Rez zwiększył cenę, aby nie było tych aukcji na Allegro. Nie wiem, może jakieś strony są, chociaż wątpię, bo twórcy Smite'a coraz bardziej odczuwają te darmowe i tanie sposoby zdobywania Gemów (chodzi o zarobki), dlatego robią, co tylko mogą, by ludzie kupowali klejnoty z ich strony. W ogóle się nie zdziwię, jak nagle Hi-Rez przestanie rozdawać skrzynki na transmisji MŚ, ograniczy jeszcze bardziej eventy i różnorakie promocje. 

A co do rankedów, to naprawdę porażka. Normalna gra zaczyna się dopiero na poziomie platyny, wcześniej to jakiś cyrk. 

Opublikowano

Ja rozumiem, że można odstraszać ale aż tak? Nie każdy może sobie pozwolić na kartę płatniczą a płacenie SMS jest prostsze i szybsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...