Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dreikon - Nowa Edycja

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 382
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem na S1 i się nie zawiodłem i tym razem się chyba nie zawiodę ale ten 160 max jak na easy to jest mało moim zdaniem teraz optymalny max to jest 200-225LVL jak na serwer easy :) Chyba że exp jest tak ch.***** że do 160 dwa dni będę expił (licząc 20h)

ELO i polecam :D

Widzimy się po starcie !­

Opublikowano

Grałem na S1 i się nie zawiodłem i tym razem się chyba nie zawiodę ale ten 160 max jak na easy to jest mało moim zdaniem teraz optymalny max to jest 200-225LVL jak na serwer easy :) Chyba że exp jest tak ch.***** że do 160 dwa dni będę expił (licząc 20h)

wbiją maxa to zaczną pracować nad wyższymi lvlami tak jak wszędzie ^^

Opublikowano

W sumie dobrze, że ten max nie jest aż tak duży. Mają większe pole do popisu w kwestii aktualizacji.

Była jakaś beta, czy jesteście aż tak pewni siebie, że startujecie bez?

Opublikowano

W sumie dobrze, że ten max nie jest aż tak duży. Mają większe pole do popisu w kwestii aktualizacji.

to jest zbyt doświadczony team żeby mieli jakąś wpadnie oczywiscie może się taka zdarzyć ale tylko np ddosowana maszyna :P

Opublikowano

Beta trwa non stop ! :) ciągle coś poprawiamy / dodajemy, lecz jest ona  zamknięta ;) 

Opublikowano

Tak sobie wchodzę na MPCforum, bo dawno nie zaglądałem... a tu bach! Dreikon, ehh to były dobre czasy, szkoda że nikt ze znajomych nie gra w metina:f cóż najeyzej Kakarot sam zagra:D, przed zagraniem na serwerze normalnie obejrze "Powrót do przeszłości" :3. Polecam serwer gorąco!

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Jest możliwość sprzedaży kont? 

Czy bany? ;x

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Jest możliwość sprzedaży kont?

Czy bany? ;x

Na s1 można było normalnie sprzedawać wiec tutaj zapewne też. Skrzynki postaci pojawia się, lecz po wcześniejszym ulepszeniu ich.

Opublikowano

Bs jest wbudowany ? 

Tak, będzie dostępny pod przyciskiem obok ekwipunku.

Podacie w prezentacji bony, jakie będą działać na danych mapach?

Czemu nie możecie wystartować w piątek? 

W piątek technika forum miało nie być.

Nieumarli, Diabły, Orki i Mistyki. Bonusu na zwierzaki nie ma, jest zastąpiony silny przeciwko metinom. 

A jaki bonus konkretnie działa na której to gracze zaraz po starcie rozpracują :D

Co ma technik forum do startu serwera, skoro forum działa prawidłowo? 

Jeśli poleci stronka / forum a jego nie będzie. Może być cięzko :\

-Jak będzie w grocie, respy metków będą losowe czy ciągle te same miejsca? Nie pamiętam jak było kiedyś

-Pety mają 3 bonusy i daję 3 losowy, że np. może dać 3x silny przeciwko diabłom itp czy jakoś podzielone jak kiedyś było?

Ogólnie to widać, że pety i kostiumy/fryzurki darmowe z gry zostały osłabione, specjalnie żeby więcej z Isu kupować..

W grocie zawsze były stałe respy, tutaj też będą.

Pety mają 3 bonusy ale nie mogą wbić 2 takie same i nie ma też tak że np. na 1 slocie są tylko statystyki.

Przykładowo może wbić:

Siła/Zręczność/Lud

albo

Umiejętności/Średnie/Siła

No, na s1 też nie dawały za dużo. Zawsze minimalizuje to różnice między graczami z is a bez.

Minimalizuje? Te pety/kostiumy/fryzury/wierzchowce darmowe w grze są gorsze, a co za tym idzie jeszcze gorsze od tych z isu niż było wcześniej. 

Jeśli by ich nie było to przepaść by była ogromna między tymi bez kostiumów a tymi z . :v

Chodzi mi o to, że na poprzednim dreikonie przepaść między kostiumami z gry, a kostiumami z IS była mniejsza. Teraz osłabili te kostiumy itp z gry

O ile pamiętam to było podobnie.

Zawsze is daje dużo więcej, ale ten IS tak czy siak da się kupić w grze.. więc ja nie widzę problemu.

Kostium zamiast 3k pz 20 moby 10 ludzi na stałe jest 10 moby 10 lud na 4 dni. Przywróćcie to tak jak było, a jak nie to chociaż usuńcie ten czas 4 dni tak samo we fryzurach i wierzchowcach, to była taka zmiana pod IS niby, ale wątpię, żeby Wam to coś dało, myślcie też o graczach bez Isu

Opublikowano

Tych kostiumów i tak będzie nadmiar bo będzie duża szansa na drop więc ten czas zapobiegnie temu że będą kosztować grosze

Opublikowano

Jeżeli drop kostiumów będzie taki jak na s1 to dobrze, że są na 4 dni. Przecież tych skrzynek z kostiumami się nawet nie zbierało bo tyle tego leciało z metinów i nie miały one żadnej wartości.

Opublikowano

Nie lepiej zeby te fryzy, kostiumy, wierzchowce itp były na jakis określony czas np. miesiąc ? Jak będą na stałe to każdy kupi tylko raz i serwer nie bedzie miał stałego zarobku. Lepiej dać niższą cenę ale żeby się kończyły. 

Opublikowano

Nie lepiej zeby te fryzy, kostiumy, wierzchowce itp były na jakis określony czas np. miesiąc ? Jak będą na stałe to każdy kupi tylko raz i serwer nie bedzie miał stałego zarobku. Lepiej dać niższą cenę ale żeby się kończyły.

Pewnie tak ale większość pamięta Dreikona jako serwer na którym był stały i tani IS. Myślę że tak będzie dobrze. Aczkolwiek wszystko można przedyskutować na forum :v

Opublikowano

Na s1 nie było z tym problemu, IS był wtedy tani a i tak trzymał cene rynkową, a w dodatku były eventy tematyczne na których dropiły przedmioty z ISu i wszystko było w najlepszym porządku.

Osobiście nie będę grał nawet na legendarnym Dreikonie, gdy IS będzie czasowy, nie mam zamiaru płacisz comiesięcznego abonamentu ani zbierać co miesiąc yangi na IS, już mnie tak nie pokur****.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Stary, dobry Dreikon <3 

Kostiumy, pety i wierzchowce z is są na perma?

Kilka postów wyzej jest napisane, że TAK!

Skiny na PETA będą miały jakąś oddzielną stronę lub miejsce w eq? Bo zaraz się okaże, że nie BD miejsca przez te bajery :p

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...