Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dreikon - Nowa Edycja

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram napewno.

Noon / Fatum :lenny: :lenny:

Oo, Fatum. O zadymy na spotach nie trzeba się już martwić :D

No to w końcu Legenda powraca ! Czekamy do soboty ! super prezentacja ziomki !

Wiadomo, kozak. Zapraszam :D

Dodam że niezależnie od cen w is i tak w grze są dostępne tańsze odpowiedniki które nadal dają dobre bonusy ;D

• Odpowiedzi 382
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Własnie, tabelki bonusów nie widzę.

Wchodzą same maxy? 

Oczywiście polecam oraz zapraszam, czekamy na start! 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Wow fajnie to wszystko wygląda szkoda tylko że tak mało skinów ;x 

Jedyne co mnie zniechęca to fakt że już planujecie start s2... Co wygląda na coś takiego że ten serwer jest tylko i wyłącznie nastawiony na zarobek. 

Jak z reklama?

Opublikowano

Własnie, tabelki bonusów nie widzę.

Wchodzą same maxy? 

Oczywiście polecam oraz zapraszam, czekamy na start! 

Z tego co pisali na forum serwera to wchodzą maksymalne ;) 

xD 

Opublikowano

Wow fajnie to wszystko wygląda szkoda tylko że tak mało skinów ;x 

Jedyne co mnie zniechęca to fakt że już planujecie start s2... Co wygląda na coś takiego że ten serwer jest tylko i wyłącznie nastawiony na zarobek. 

Jak z reklama?

Z tego co wiem s2 to ma być medium, a na pewno cięzejszy niż to.

Więc jeżeli wszystko dobrze pójdzie, będą o server dbali, a to napewno będą robić server będzie stał. 

Więc raczej nie będzie problemem s1 a s2.

Ale z drugiej strony patrząc gdzie ''JuTuberzy'' tam są gracze niestety. 

2e6ftab.png

Opublikowano

Zapraszam i polecam.

Będę tutaj aktywny pod względem reklamy  B)

Pod względem czego? Reklamy? Reklama i twój nick nie idą w parze... A True anty - reklamy chyba nie bd tolerował. 

Więc mam dla cb jedno słowo " Wypierdalaj "

Opublikowano

Ja się obawiam co do losowania skinów.

Otóż klucze będą w IS, wydaję na to realne pieniążki a możliwe, że wylosuję wachlarz a przykładowo gram wojownikiem i zaczną się problemy, ponieważ zawsze skiny mieczy będą bardziej wartościowe i będę musiał zamieniać z dopłatą. Tego się niestety obawiam, bo tak jest z wszystkim, na każdym serwerze przykładowo truta jest zawsze więcej warta niż kruk/bambus....

Wierzchowce z metinów.

Jaka jest szansa na wierzchowca ? Obawiam się tego, że będzie duża szansa na drop i po prostu po jakimś czasie te mounty nie będą zbierane. Na s1 również tak było, mounty które dropiły były nic nie warte lub na serwerze Idani* mounty z metinów również nie były nic warte... Wydaję mi się, że tutaj też tak będzie.

@ZnowuJa Co Ty na to powiesz ?

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Otóż klucze będą w IS, wydaję na to realne pieniążki a możliwe, że wylosuję wachlarz a przykładowo gram wojownikiem i zaczną się problemy, ponieważ zawsze skiny mieczy będą bardziej wartościowe i będę musiał zamieniać z dopłatą. Tego się niestety obawiam, bo tak jest z wszystkim, na każdym serwerze przykładowo truta jest zawsze więcej warta niż kruk/bambus....

Wierzchowce z metinów.

Jaka jest szansa na wierzchowca ? Obawiam się tego, że będzie duża szansa na drop i po prostu po jakimś czasie te mounty nie będą zbierane. Na s1 również tak było, mounty które dropiły były nic nie warte lub na serwerze Idani* mounty z metinów również nie były nic warte... Wydaję mi się, że tutaj też tak będzie.

Trafne stwierdzenie :') Moim zdaniem jak już się wydało hajs na takie coś powinno być tak że albo każdy skin jest tyle samo warty co jest średnio realne bo ceny ustalają gracze albo administracja powie że sprzedaż kluczyków będzie i tak prowadzona przez graczy za YANG'i i nic z tym nie zrobią i jak nie chcesz wydawać realnych pieniążków na IS to kup sobie klucz za YANG'i w grze :'( 

Opublikowano

Wierzchowce z metinów.

Mieczy jest stosunkowo więcej, ponieważ są jeszcze te dla sury, a można je ubrać również na wojownika. Czyli mamy po 12 broni na każdy rodzaj, a mieczy mamy 24.

Oczywiście sam system ma mieć nutkę hazardu i właśnie na tym głównie to polega, komuś się poszczęści, a komuś nie ;)

pIOuQ29.png

Opublikowano

Nie wiem czy to niedoczytanie czy brak info, ale skiny na broń dają jakieś bonusy?

Gildie dalej od 30 poziomu i czy nie będzie problemów z logami gildii, bo ostatnio często z tym problemy na serwerach.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Nie wiem czy to niedoczytanie czy brak info, ale skiny na broń dają jakieś bonusy?

Gildie dalej od 30 poziomu i czy nie będzie problemów z logami gildii, bo ostatnio często z tym problemy na serwerach.

Tak kostiumy na bronie będą dawały bonusy (każdy taki sam) 

jeżeli chodzi o gildie to myślę że nie będzie wydziwień z lvl 

opcja loga gildi powinna działać prawidłowo !

Opublikowano

10 luda 12 kryta o ile dobrze przeczytałem kumplu.

Archer będzie zbalansowany w pvp? (np. niezależnie od odległości te same dmg)

Bo nie powiem łuki/skiny na łuki mega sztosik i props dla was.

sy89ps.jpg

Opublikowano

10 luda 12 kryta o ile dobrze przeczytałem.

Chyba props powinien dostać autor tych broni.  :s

Opublikowano

10 luda 12 kryta o ile dobrze przeczytałem.

Chyba props powinien dostać autor tych broni. :s
dzieki

1797821.jpeg

Opublikowano

Narescie! Tak długo czekałem :D

ps. Nie chcemy tu WeeZego który jedzie po rodzicach a pózniej płacze :))

mca.png
Opublikowano

Skiny mają bonusy:

12 Lud, 10 kryt.

Z gildiami nie będzie problemu, po starcie będziemy starać się wprowadzić upke własnie do tego systemu. 

Zagram 100pro, oby tylko licznik był wiarygodny xdd

Licznika nie będzie, także spokojnie :D

Witam, móglbym wiedziec kiedy serwer wystartuje?

20 luty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...