Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram Daggerem, mam 1200 defa około 45 tyś hp... full ABS a mimo tego w Grocie i tak mnie leją na full spocie jak chcą :) także jak tutaj expić ? skoro epiki są dopiero od 100 lvla ? :D Z buffem ? jak za starych dobrych czasów metina na Globalu ? :)

rosy sa i inne wspomagacze !

22344265592089132691.jpg
  • Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jeden z najstabilniejszych na rynku co się wysoko ceni.

Wszystko ładnie dopracowane, administracja pomocna - więc nic tylko grać.

Ps. Orientuje się ktoś jak z eventami? :D

image.png

Opublikowano

rosy sa i inne wspomagacze !

Kurcze Tej ! nie pomyślałem o.O Rosy są ? o kurde ! nowość na serwerze... a z czym niby osiągnąłem te 1200 defa ? :) bez ros ? na moim lvlu ? bez epików ? :)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Gram na serwerze od samego początku :) Nie mam żadnych zastrzeżeń bo gra się przyjemnie oraz administracja jest widoczna o co trudno w tych czasach. Rynek się bardzo rozwinął moim zdaniem aż za bardzo bo teraz sprzedanie ulepszaczy to 1 dzień dla porównania dawniej 30 minut cały sklep. Potrzebna jest ta aktualizacja która miała być dwa dni temu.

Tak jak pisałem zastrzeżeń do gry nie mam czego nie mogę powiedzieć o forum... Są tam dwie osoby które chyba się z kimś na rozumy pozamieniały. Algade który całe szczęście zrezygnował ( ale zapewne wróci ) oraz Karolina... Śmieszne regulaminy.... lekkie niedoyebanie mózgowe oraz brak poczucia humoru u tych osób przyczyniło się do tego że dostałem perma na ryj po IP za śmieszny tekst... Które były nawet kierowane do Laury przy Jerrym xD

To tyle... Co do grania tutaj to polecam ale jeśli macie krótkie nerwy to nie polecam się rejestrować na forum :)

Opublikowano

Gram Daggerem, mam 1200 defa około 45 tyś hp... full ABS a mimo tego w Grocie i tak mnie leją na full spocie jak chcą :) także jak tutaj expić ? skoro epiki są dopiero od 100 lvla ? :D Z buffem ? jak za starych dobrych czasów metina na Globalu ? :)

Nie wiem, jakim cudem padasz w grocie.. Sam gram daggerem od początku, a w grocie się wyłożyłem z dwa razy może.

Chyba ci nie muszę pisać, jakie eq masz mieć do groty - dokup all roski/wody, włóż KD+7, jak cię stać to jeszcze 6/7 bony, zrób misje i idź expić. 

Jak masz PO, kup sobie wierzchowca za 1500 PO i exp z niego. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Godny polecenia, jednak te wywalanie z gry coraz bardziej daje się we znaki. Mam nadzieję, że wraz z aktualizacją problem minie.

2chao03.jpg

Opublikowano

­GOTOWI NA MEGA UPDATE?­

Witajcie!

Z góry przepraszamy, że tak długo musieliście czekać na tą informacje, lecz mieliśmy naprawdę ogromną ilość pracy. Wielu z was pyta nas o update, czemu jest opóźniony, etc. Jest to spowodowane tym, że jeszcze podczas prac wpadało nam do głowy mnóstwo pomysłów i wszystkie chcieliśmy zaimplementować przed wprowadzeniem aktualizacji - jak mega to mega!

W każdym razie wszystko jest już gotowe i update zostanie wprowadzony dziś, dnia 28.01.2016 o godzinie 19 - przerwa potrwa od godziny do max 2 godzin.

Kolejną dobrą wiadomością jest to, że udało nam się załatwić sprawę z paysafecard i płatność została już włączona - możecie z niej już bezpiecznie korzystać! 

Wiemy, że ten czas oczekiwania i przełożenie aktualizacji mogło się odbić negatywnie na wielu osobach, więc chcemy wam to wynagrodzić - już niedługo czeka was kilka ciekawych eventów + coś, unikatowego, czego nie znajdziecie na ŻADNYM, INNYM serwerze - autorski Event Karnawałowy.

I to jeszcze nie koniec! Jeśli do godziny 21:30 na liczniku pojawi się ponad 1600 graczy - otrzymacie raty!

Powodzenia!

Opublikowano

­GOTOWI NA MEGA UPDATE?­

Witajcie!

Z góry przepraszamy, że tak długo musieliście czekać na tą informacje, lecz mieliśmy naprawdę ogromną ilość pracy. Wielu z was pyta nas o update, czemu jest opóźniony, etc. Jest to spowodowane tym, że jeszcze podczas prac wpadało nam do głowy mnóstwo pomysłów i wszystkie chcieliśmy zaimplementować przed wprowadzeniem aktualizacji - jak mega to mega!
W każdym razie wszystko jest już gotowe i update zostanie wprowadzony dziś, dnia 28.01.2016 o godzinie 19 - przerwa potrwa od godziny do max 2 godzin.
Kolejną dobrą wiadomością jest to, że udało nam się załatwić sprawę z paysafecard i płatność została już włączona - możecie z niej już bezpiecznie korzystać! 
Wiemy, że ten czas oczekiwania i przełożenie aktualizacji mogło się odbić negatywnie na wielu osobach, więc chcemy wam to wynagrodzić - już niedługo czeka was kilka ciekawych eventów + coś, unikatowego, czego nie znajdziecie na ŻADNYM, INNYM serwerze - autorski Event Karnawałowy.

I to jeszcze nie koniec! Jeśli do godziny 21:30 na liczniku pojawi się ponad 1600 graczy - otrzymacie raty!
Powodzenia!

Huk z tego update jak debile z 200lvl siedza na mapie 100 i nie daja expic, co chwila jakis idiota na spota wbija i zabija !!! moze zrobcie jakis przedzial lvl kur wa !

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Huk z tego update jak debile z 200lvl siedza na mapie 100 i nie daja expic, co chwila jakis idiota na spota wbija i zabija !!! moze zrobcie jakis przedzial lvl kur wa !

prawie kazdy robi sobie drugą postac do zarobku i ją expi

Opublikowano

Dacie rady do tej godziny odpalić serwa  xD  xD

Opublikowano

Odpowie ktoś na szybko co sie dzieje z serwerem bo nie mogę się doczytać odpowiedzi, wprowadzają już ten nowy update? 

Tak update jest wprowadzany od 19:10.

Opublikowano

Powodzenia dla osób które chcą expić z 200 do 220 bez isa ;}  niby easy a jednak ciężki medium

Wystarczy pozekac na raty ... Co to za problem wbic 20 lvli? Wbiles 200 to i wbijesz 220 -.-

Przerwa o 8:30? Nie pojebalo troche?

Co to k***a? Juz 220??

Opublikowano

Wystarczy pozekac na raty ... Co to za problem wbic 20 lvli? Wbiles 200 to i wbijesz 220 -.-

Przerwa o 8:30? Nie pojebalo troche?

Co to k***a? Juz 220??

O ile pamiętam to już jakoś koło 5 rano był pierwszy max.

Opublikowano

Powodzenia dla osób które chcą expić z 200 do 220 bez isa ;}  niby easy a jednak ciężki medium

A co oczekujesz , że wbijesz maxa i zrobisz eq w 3 h , i znów narzekanie  " nie ma co robic " ?

Opublikowano

Widze administracja serwera ma w dupie i nawet nie odp. . Moze dajcie podpunkt do regulaminu ze np: 140+ na mapce 100 ma zakaz zabijania graczy 135- ,bo kur wa wczoraj probowalem chyba z 5x wbic na spota mapa 100 i non stop 200lv wbija i czysci , jak kur wa wbic lvl sie pytam ? Odechciewa sie grac... ,bo nie kazdy ma ferie... sa tez ludzie pracujacy?!

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Widze administracja serwera ma w dupie i nawet nie odp. . Moze dajcie podpunkt do regulaminu ze np: 140+ na mapce 100 ma zakaz zabijania graczy 135- ,bo kur wa wczoraj probowalem chyba z 5x wbic na spota mapa 100 i non stop 200lv wbija i czysci , jak kur wa wbic lvl sie pytam ? Odechciewa sie grac... ,bo nie kazdy ma ferie... sa tez ludzie pracujacy?!

No taka jest ta gra... Raczej administracja nie ma na to wpływu.. Rywalizacja musi być.

Opublikowano

No taka jest ta gra... Raczej administracja nie ma na to wpływu.. Rywalizacja musi być.

Rywalizacja miedzy 200 a 100 lvl ?  ? Zastanow sie nad swoja wypowiedzia i nad tym co ja napisalem. Jesli twoim zdaniem rywalizacja polega na tym ze : Mam 125lvl full eq pod PVP wpadam na spota i koles wbija z 200lvl , lapie duchowe i schodze z hp na minusie... to zaje bisty jestes i na pewno z tym rozumowaniem daleko dojdziesz...

22344265592089132691.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...