Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odbugowali wartosc ataku w 6/7 bonie?

Normalna wartość ataku działa, a Wartości Magicznej nie ma w ogóle w 6/7. 

UP #

Również mnie interesuje, dlaczego niby się nie opłaca.. Serwer się rozwinął bardzo dobrze, jutro wchodzi upka 220lvl, graczy jest mnóstwo a administracja jest aktywna. 

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

E tam gadasz.

Mnie nie wywala :D

Czekać tylko na mega update i wbijać znów max lvl :D

Może będzie kosa po tej aktualizacji :D

Opublikowano

Serwer jak najbardziej godny polecenia

Gram od 12 stycznia do chwili obecnej, gra bardzo dużo ludzi, misje są ciekawe, innowacyjne jak i nie monotonne. Zarobek jest prosty jak konstrukcja cepa wystarczy ruszyć główką ogarnąć rynek na serwerze i chodzić na dungi. Jedyne co jest bardzo irytujące i nie pewne to rzeczy z is na czas ale tak to jest przekozak serwer 

jednym słowem polecam :)

Tylko ogarnijcie forum, próbowalem zrobić konto, nie przyszło przez 2 dni na emaila potwierdzenie, nic nie mogłem zrobić na koncie. Założyłem dla sprawdzenia drugie czy będzie to samo, tak samo kilka dni brak potwierdzenia (email WP) a teraz dostałem bana za multikonto na konta które nawet nie zostały potwierdzone i nie do końca rozumiem jak mam się odwołać od tego bana, na forum nie da rady bo nic nie mogę zrobić. Jakieś propozycje? 

bez gif

Opublikowano

Lagi w grocie są niesamowite! Odpuściłam sobie teraz wbijanie lvl'a. Zobaczę co będzie późną nocą.

Gram od dziś i obecnie nie mam zdania. Również słyszałam, że exp od 75 do 100 i od 100 do następnej mapy jest troszkę straszny. Zaskakująco później lepiej leci.. no cóż, zobaczymy! :) 

Opublikowano

Lagi w grocie są niesamowite! Odpuściłam sobie teraz wbijanie lvl'a. Zobaczę co będzie późną nocą.

Gram od dziś i obecnie nie mam zdania. Również słyszałam, że exp od 75 do 100 i od 100 do następnej mapy jest troszkę straszny. Zaskakująco później lepiej leci.. no cóż, zobaczymy! :)

Dlatego zakończyłem na tym serwerze kariera na 75 poziomie myślałem że będzie fajnie , grota ja pie r do le takie lagi że ch** strzela po mordzie sory bardzo ale silnik gry można zmienic albo to naprawić !

macie 1k graczy online codziennie (chyba że podkręcany) !

­

Opublikowano

Dlatego zakończyłem na tym serwerze kariera na 75 poziomie myślałem że będzie fajnie , grota ja pie r do le takie lagi że ch** strzela po mordzie sory bardzo ale silnik gry można zmienic albo to naprawić !

­

W grocie posiedzisz może z 30 minut, aż tak bardzo Ci to życia chyba nie skróci

Jest ponad 1k graczy, 1500 + nie jest podkręcany, wbij 200 pojeździj po wszystkich mapach w godzinach szczytu i spróbuj dopaść bossa/metka/spota do expa gdzie kolejka na spotach potrafi sięgać 3/4 osób no chyba że 20 osób sie bije o 1 spota gildiami. Wszystkie respy są obstawione licznik na pewno nie jest podkręcany 

bez gif

Opublikowano

Coś wam ten update znowu nie pyknął :v

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

­

Jakie lagi? :D:D Moze czas zmienic dostawce internetu :D

Opublikowano

Jakie lagi? :D:D Moze czas zmienic dostawce internetu :D

Może czas nauczyć się odróżniać lagi internetu od fpsów? To prawda w grocie strasznie to wygląda.

Opublikowano

Może czas nauczyć się odróżniać lagi internetu od fpsów? To prawda w grocie strasznie to wygląda.

A gdzie ja popelnilem blad? :D

Opublikowano

Powinni chcociaz zmnejszyc ilość mobow a dać więcej doświadczenia.. Tak ciężko?! Przeciez z tym nie tylko ja mam problem.. No k***a..

Każdy ma ten sam problem z ta grotą..

erfgreg.png

Opublikowano

Powinni chcociaz zmnejszyc ilość mobow a dać więcej doświadczenia.. Tak ciężko?! Przeciez z tym nie tylko ja mam problem.. No k***a..

Każdy ma ten sam problem z ta grotą..

Ziomek zobacz ilu graczy wbiło ponad 100lvl większość miała to co ty, ale expili. Chyba dasz rade 1h się przemęczyć?

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

1. Opłaca się zacząć grać? 

2.Dagger daje radę?

3.Cięzko o ulepszacze, jak trudno się robi max eq?

4.Misje są ciekawe i wartościowe?

5.Trzeba ładować w ISa?

Opublikowano

1. Opłaca się zacząć grać? 

2.Dagger daje radę?

3.Cięzko o ulepszacze, jak trudno się robi max eq?

4.Misje są ciekawe i wartościowe?

5.Trzeba ładować w ISa?

1. Tak

2. Kosa

3. Nie jest ciężko wszystko na dungach albo w sklepach.

4.Tak.

5. Nie trzeba.

Opublikowano

Dobiłam w nocy 100 lvl. Już od 75 leciało lepiej niż na tej pustyni czy co to tam jest. 

MASAKRA! Ale trzeba być wytrwałym... :P

Opublikowano

Dobiłam w nocy 100 lvl. Już od 75 leciało lepiej niż na tej pustyni czy co to tam jest. 

MASAKRA! Ale trzeba być wytrwałym... :P

Miętkim

Opublikowano

Zróbcie możliwość wchodzenia na wierzchowca  ctrl+h, tak samo jak jest z koniem. Dajcie skille typu aura, berek by działało jak Czarowne Ostrze !

Przeniescie serwer na inna maszyne, bo widać ze nie daje rady z tyloma graczami !

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Gram Daggerem, mam 1200 defa około 45 tyś hp... full ABS a mimo tego w Grocie i tak mnie leją na full spocie jak chcą :) także jak tutaj expić ? skoro epiki są dopiero od 100 lvla ? :D Z buffem ? jak za starych dobrych czasów metina na Globalu ? :)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...