Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To chyba tylko Ty masz taki problem :) mi może wywali clienta raz na 1-2h więc ;) postać zbugowała mi się może 2 razy odkąd gram ale to przez samego siebie bo używałem auto ataku na dungach ;)

Więc nie gadaj głupot że cały czas wywala i jest pełno bugów ;)

Ty czytasz to co piszesz? haha wywala CI clienta raz na godzine i nie mozna uzywac auto atakow na dungeonach, całkiem normalne i nie pobugowane haha

OsoInternational.jpg

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile jest online?

ok 1700-1800 w godzinach szczytu, na stronie masz licznik. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

To chyba tylko Ty masz taki problem :) mi może wywali clienta raz na 1-2h więc ;) postać zbugowała mi się może 2 razy odkąd gram ale to przez samego siebie bo używałem auto ataku na dungach ;)

Więc nie gadaj głupot że cały czas wywala i jest pełno bugów ;)

mówisz ze mało buów jest? a swiecące itemy wkwipunku wchodzenie na wierzchowca na marmurze przechodzenie przez sciany i wiele innych

Opublikowano

swiecące itemy wkwipunku

utrudnia Ci to grę?

wchodzenie na wierzchowca na marmurze

zablokowane

przechodzenie przez sciany

gdzie?

wiele innych

wymień

Opublikowano

Ty czytasz to co piszesz? haha wywala CI clienta raz na godzine i nie mozna uzywac auto atakow na dungeonach, całkiem normalne i nie pobugowane haha

Gdzie napisałem że nie można używać AA na dungach ? to że wywali metka raz na godzinę czy dwie to strasznie uciążliwe nie jest a to raczej żaden bug ;)

monitor-5-full.png

Opublikowano

Tylko ja mam taki problem z clientem na dungeonach i nie tylko, że wywala do okna logowania? Troche to denerwujące i przydałoby się to naprawić

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Tylko ja mam taki problem z clientem na dungeonach i nie tylko, że wywala do okna logowania? Troche to denerwujące i przydałoby się to naprawić

Ja takich problemów nie mam, ani raz mi się to nie przydarzyło także...

Co do serwera to serdecznie polecam, duża ilość osób, w miarę łatwy i przyjemny exp, mili i przyjemni ludzie (aż dziwne), trochę trzeba się pomęczyć z eq na wyższy poziom ale to też nie problem.

Opublikowano

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

48Icpgi.png?1Na forum nie uzyskałem pomocy więc może otrzymam ją tutaj. Nie mogę uruchomić gry bo wyskakuje taki błąd. Odpalone przez administratora, zabawa ze zgodnością zrobiona, antywirus wyłączony przy pobieraniu i odpalaniu. 

Dodam że do tej pory nie miałem problemów z odpaleniem żadnego serwera. 

logo.png

Powrót priva z najlepszą atmosferą z nową, ogarniętą administracją.

Polecam.

Opublikowano

chciałem zagrać -> logowanie na str.--> wejście do is--> itemy na czas = nawet nie próbowanie gry.

Mam mało czasu na gre chcąc szybko coś osiągnąć miałem w planach zainwestować pare zł w is lecz odstraszyło to ze wszystko na czas.

Szkoda. 

Opublikowano

is na czas troche lipne rozwiązanie, myśleliście chociaż nad tym, żeby zrobić conajmniej pety,fryzury,kostiumy na stałe a reszta na czas, wtedy byście mieli wiekszy zarobek niz wam sie teraz to wydaje ;D ludzie zobaczą, że na stałe to będą kupować a jak zobaczą ze na czas i co miesiąc kupowac to odstrasza ich to.

Opublikowano

tym bardziej ze jest sporo ludzi którzy mają mało czasu na gre i chcąc się pobawić pare zł można wydać.

Tylko czemu mam płacić za coś co traci swój czas gdy nie jest to używane.

Wiadomo że jest to chwyt na chapnięcie kasy i tyle a o graczach którzy nie siedzą 24/12 przy metku się po prostu zapomina.

Opublikowano

48Icpgi.png?1Na forum nie uzyskałem pomocy więc może otrzymam ją tutaj. Nie mogę uruchomić gry bo wyskakuje taki błąd. Odpalone przez administratora, zabawa ze zgodnością zrobiona, antywirus wyłączony przy pobieraniu i odpalaniu. 

Dodam że do tej pory nie miałem problemów z odpaleniem żadnego serwera. 

uruchom sb to jako admin lub ze zgodnością win7 

Opublikowano

musze przyznać, że maszyne to wy macie z NASA wywala metka co pare minut, wczoraj przed oxem było przy urielu z 50 osob to pokazy slajdów były.. na żadnym metinie nie było chyba nigdy takich lagów jak tutaj :D

Opublikowano

Jeżeli ktokolwiek ma jakieś propozycje nt. ItemShopu, jego trwania itp. ~ Zapraszam do dyskusji na forum. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Tutaj serio gra ponad 1k luda?

Żeby tylko ponad 1000. 

Ściągnij clienta i sam zobacz, chociażby m1 w obu królestwach albo grotę/mapkę 100lvl 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dobrze gra sie dagerrem/bodym?

Dagger kosa ogólnie.

Body również sobie radzi, w pvp potrafi pozamiatać w 2-ręce. 

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...