Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer jest teraz off czy zle dogralem multihacka?

Serwerek fajny do zabawy pododawali nawet zabezpieczenia antyexpbot (tak mi sie wydaje) typu niewidoczne chwilami moobki ale wszystko idzie obejsc

Polecam do zabawy

off

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer, dawno żaden mnie tak nie wciągnął jak ten. Jedyny minus to robienie po 200 razy dungów jednych i tych samych, ale polecam :)

Opublikowano

Nie takie rzeczy się podkręcało xD

Licznik nie kłamie, gram od startu.. uwierz.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Pozdro 600 miałem grać w sensie gram bo serwer mi się podoba.... Ale to jest easy a na 120 lvl bez is exp leci .. jak na hard/medium lekka przesada...... jak mam zarobić na is niby ? żeby wbić ten 135 lvl?

Opublikowano

Dnia 09.01.2016 o godzinie 07:00 zostały wprowadzone następujące zmiany:

- Zmieniono bonusy w uzbrojeniu (bronie, zbroje oraz biżuteria) (zmniejszono % szybkości zaklęć, % silny przeciwko ludziom, itd),
- Poprawiono damage zadawany przez klasy,
- Naprawiono opcję "Przyjaciel" (możliwość dodawania do listy przyjaciół),
- Naprawiono System Blokady EQ,
- Usunięto "odświeżanie" podczas włączania skili, auto-potek, mikstur, itd,
- Usunięto Księgę Czarów,
- Dodano możliwość wytworzenia nowych przedmiotów u Sury (między innymi Lizaków),
- Zmieniono drop z Szkatułki Revorii,
- Dodano nowe wspomagacze (możliwe do stworzenia w grze),
- Usunięto Zimowe M1,
- Poprawiono "zakładanie" itemów, które znajdują się w stacku,
- Poprawiono aktywację Wykrywacza Kamieni Metin (jeżeli znajduje się w stacku - pobiera jeden),
- Usunięto bug z usuwaniem ulepszaczy za pomocą PPM,
- Usunięto drop "niepotrzebnych" rzeczy na expowiskach od 100lvl +,
- Zwiększono leczenie Healera.

Aby móc cieszyć się wprowadzonymi zmianami należy uruchomić patcher i poddać clienta aktualizacjom.

Opublikowano

Do 135 jest dość ciezko, sam dzis od 126lvl do 135 expilem prawie 6h(bez pd is), ale pozniej juz z górki ;)

Na małych spotach tak jest, ale na największym 126-135 wbijesz w jakieś 2-3h

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jako, że przenosimy gre na nowy silnik wszystko jest przez nas od kilku dni sprawdzane, lecz jak wiadomo - zawsze może przytrafić się jakiś błąd. Jeśli znaleźlibyście coś niepokojącego - poinformujcie Nas o tym.

Ten nowy silnik to chyba jakiś bugmaker by Mike czy jak?

Wytwarzanie tych lizaków to jakiś żart?

Itemy potrzebne do ulepszania eq na 170 a później już mamy dungeon który i tak musimy robić także lizaki będą dropiły. Mniejsze lvl nie moga sobie go kur.wa zrobić bo oczywiście nie myślicie i dodajecie ulepszacze potrzebne na przedostatnie eq. BRAWO DLA PANÓW...

2i6eukk.jpg

Opublikowano

- Poprawiono aktywację Wykrywacza Kamieni Metin (jeżeli znajduje się w stacku - pobiera jeden),

Bullshit, dzisiaj po spatchowaniu miałem 107 wykrywaczy, użyłem raz (było jedno użycie do 106) i zabrało wszystkie. 

#OpISIS

Opublikowano

A czemu mam tak ....i już tak powoli mnie to wkur .. że.....

Zmieniam ch albo się tepam gdzieś i nagle jeb crash metka i tak z 10 razy na dzień .... da się jakoś naprawić?

Opublikowano

Opłaca się zaczynać? Jak tam balans w pvp, ktora klasa najlepsza? Czy kupony sm można kupić w grze ?

Opublikowano

Opłaca się zaczynać? Jak tam balans w pvp, ktora klasa najlepsza? Czy kupony sm można kupić w grze ?

1. Opłaca.

2 Jest balans a ciężko powiedzieć kto najlepszy mając full is

3. Nie ale przedmioty wystawiają w grze w dobrych cenach nawet.

Opublikowano
Jako, że przenosimy gre na nowy silnik wszystko jest przez nas od kilku dni sprawdzane, lecz jak wiadomo - zawsze może przytrafić się jakiś błąd. Jeśli znaleźlibyście coś niepokojącego - poinformujcie Nas o tym.

Ten nowy silnik to chyba jakiś bugmaker by Mike czy jak?

Wytwarzanie tych lizaków to jakiś żart?

Itemy potrzebne do ulepszania eq na 170 a później już mamy dungeon który i tak musimy robić także lizaki będą dropiły. Mniejsze lvl nie moga sobie go kur.wa zrobić bo oczywiście nie myślicie i dodajecie ulepszacze potrzebne na przedostatnie eq. BRAWO DLA PANÓW...

Jeżeli dalibyśmy ulepszacze takie jak Lodowe Kamienie, Ogniste Kamienie, Piaski Życia - lizaki straciłyby wartość. Fakt, postać z niższym lvl'em może je zdobyć tylko i wyłącznie chodząc na odpowiednie dungeony, jednak postać która posiada maksymalny poziom może zdobyć te wszystkie ulepszacze chodząc na dungeon Dolina Mistycznych Dusz. Wszystkie ulepszacze z jednej wyprawy = szybsze wyprodukowanie lizaka. Szybsze wyprodukowanie lizaka = więcej lizaków. Więcej lizaków = spadek ceny. 

Opublikowano

No, widzę że zablokowali posiadanie odpalonych dwóch BSów na jednej postaci, gz.

Mam tylko propozycję, by dodać kupon 1000 PO i ZOPTYMALIZUJCIE TE CHOLERNE MAPY, tylko u Was mam spadki fps.

#OpISIS

Opublikowano

mysle ze po rozbicu tych spotow zrobiles ss a teraz glupiego udajesz

Ty widzę nie musisz udawać... Wejdź sobie na mapkę 135 lvl, widzisz na mapie, gdzie są te spoty :) Czy mam ci specjalnie zaznaczyć?

I nie myśl za dużo bo ci nie wychodzi ;)

Opublikowano

jedyna rzecz mnie wkur .. na tym serwerze.....

zmieniasz ch np co 3 min i jak expisz to kicka od czasu do czasu ...a  to denerwuje strasznie możecie to jakoś ustabilizować ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...