Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer polcecam dużo ludzi, można zostać na dłużej :) tylko mam dziwne spadki fps w Grocie, nie wiem jak na dalszych expowiskach, bo jeszcze nie byłem ( dodam, że mam tak tylko na waszym serwerze)  Proponuję też dodać zakładkę [Tutorzy] w liście znajomych, aby łatwo byłoby się z nimi skontaktować B)

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja aktualnie dziękuje serwerowi ale przestałem grać w tej chwili szkoda że zmarnowany czas fajnie się grało ze znajomymi i tp ale ;)

51 kicków  ciągu 10 h to przesada ;)  10 razy zmieniasz ch  kick z metka expisz 10 min kick z metka i tak non stop więc 1 słowem wkurwiłem się a miałem tu zostać na dłużej

Opublikowano

Dnia 11.01.2016 o godzinie 03:30 zostały wprowadzone następujące zmiany:

- Zwiększono bonus Max HP w zbrojach PvP,
- Poprawiono tryb "Wolny". Osoba, która używa tego trybu - ma inny kolor nicku,
- Poprawiono stackowanie itemów po ich kupnie,
- Skrócono czas trwania figurki do 2 godzin,
- Zmieniono bonusy w naszyjnikach EXP,
- Zmniejszono ilość ulepszaczy, która jest wymagana na stworzenie lizaków u Sury.
- Zwiększono % szansy na drop Wywarów z Szkatułki Revorii,
- Poprawiono problem z niewidzialnymi i nieśmiertelnymi mobami,
- Zmieniono okno questowe na dungeonie Dolina Mistycznych Dusz,
- Poprawiono Pierścień Doświadczenia 100%. Jednocześnie zablokowano możliwość łączenia go z innym PD (w celu uniknięcia bugującego się expa),
- Zablokowano możliwość stawiania sklepów w Komnacie Wyzwań,
- Dodano nowe przedmioty do Sklepu za PO (między innymi Skrzynie Wzmocnień z której możemy zdobyć wzmocnienia z ItemShopu, Szkatułkę Euforii z której możemy zdobyć peta z wbudowanymi bonusami oraz Lizaki),
- Zmieniono bonusy w Miętowym Lizaku (15% silny przeciwko potworom, 15% silny przeciwko metinom, 5% średnich obrażeń),
- Zwiększono leczenie u Szamana Healera (27% max HP),
- Zmieniono ikonę Zwoju Powrotu Statusu,

I kilka mniejszych poprawek.

Aby móc cieszyć się wprowadzonymi zmianami należy uruchomić patcher i poddać clienta aktualizacjom.

Opublikowano

No i oby tak dalej :)

Ciągle prace trwają, dbają o serwer a graczy przybywa.

Grać tu jak metin dla mnie 2 hard? I jaka klasa dla idioty łatwa do expa i pvp?

Serwer bardzo łatwy, w 2 dni normalnego expa max lvl wbity :v

Postać dla jak to stwierdziłeś idioty to WP, kosi w pvp i jest łatwy do expa.

Opublikowano

@Algade jutro pobiore clienta i zaczne grac. Mozesz mi powiedziec jak sie nazywa wp? Cos tam ostrza?

WP wybierasz u Trener Mocy Ostrza

Opublikowano

Ale powoli exp leci od 90 do 100 :D

A niby easy :D

PD + dobry spot i wbijasz w 30min :>

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ale powoli exp leci od 90 do 100 :D

A niby easy :D

Zobaczysz od 100 do 135...

To, że easy, nie znaczy, że wszystko będziesz miał w pół dnia i podane jak na tacy. Od tego masz 4Fun/PvP. ;)

Ludzi przybywa, zabawa się nie kończy, kolejny update wszedł. Tylko niepotrzebnie zostały dodane te szkatki i lizaki za PO. Ogółem na + i już można bić z Auto na dungeonach. 

#OpISIS

Opublikowano

Eset mi wira wykrył.... Nie ma tu nic? Bo nie wiem czy  dodać do wyjątków

Nie ma nic, możesz spokojnie dodać do wyjątków.

#OpISIS

Opublikowano

Zaczynam gre na serwerze, mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygląda bilans postaci na serwerze? Jakie postacie są dobre w pvp? Czy na dungach każda postać radzi sobie w miare przystepnie? 

Za odpowiedzi +++ !

bez gif

Opublikowano

Zaczynam gre na serwerze, mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygląda bilans postaci na serwerze? Jakie postacie są dobre w pvp? Czy na dungach każda postać radzi sobie w miare przystepnie? 

Za odpowiedzi +++ !

Nad tym, by pvp było równe itd non stop pracują.. ciężko stwierdzić, napewno mental/dagger/wp/heler.

Exp tutaj oraz drop, nie sprawi ci żadnego problemu żadną z postaci.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Za odpowiedzi +++ !

Cały czas pracują nad balansem, praktycznie wszystkie są dobre w pvp, a jeśli chodzi o dungi/exp/drop to każda sobie radzi ze względu na marmury, eq exp, pasy, kostiumy, pety etc. etc. :)

#OpISIS

Opublikowano

Jeden z Lepszych serwerów. Jak najbardziej Polecam.

Administracja- Bardzo ogarnięta i dojrzała Intelektualnie :), Bardzo Pomocna Dostępna Codziennie :)

Sama rozgrywka jest dobrze rozbudowana. Oby więcej takich projektów Tej Administracji :)

Pozdrawiam.

Spid3R ^^

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Dnia 13.01.2016 o godzinie 01:00 zostały wprowadzone następujące zmiany:

- Bugujące się skile (czyt - problem przy odświeżaniu bonusów (wyłączaniu auto-poty, skili oraz peta))  - wykorzystywanie tego "laga" podczas PvP zostało uniemożliwione. Po wyłączeniu peta/poty/skila - gdy osoba spróbuje uderzyć skilem - obrażenia nie zostaną zadane. Wraz z tą większą zmianą musieliśmy dokonać kilka mniejszych:

a) Skile Toogle - Jeżeli gracz będzie włączał/wyłączał skile co chwile - skile nie zostaną włączone. Po wyłączeniu skila toogle trzeba odczekać kilka sekund aby móc ponownie go odpalić.
B) Skile Bodego - Wiemy, że niektórym może utrudnić to grę (i prawdopodobnie zmiana ta zostanie usunięta), lecz skile które zostaną zadane od razu po szarży - nie wejdą. Aby skile po szarży zadały obrażenia należy odczekać kilka sekund. 
c) Okoń - po jego użyciu nic się nie stanie.
d) Po wyłączeniu skila/auto-poty/peta i próbie zadania DMG - skile będą ładować się 3x dłużej niż zwykle.
e) Lag przy "wyłączaniu" wszystkich dopalaczy przez rozproszenie magii - podczas "aktywacji" rozproszenia i jego efektów, skile osoby, która aktualnie posiada laga i spróbuje zadać obrażenia z jakichkolwiek umiejętności - nie zada ich. W takim przypadku należy po prostu unikać ataku przeciwnika, a skile zachować "na później".

- Została zmniejszona wartość Max HP w zbrojach PvP.
- Zwiększono leczenie Healera (20% Max HP),
- Zwiększono obrażenia umiejętności Burzowy Szpon,

Sprawę związaną z balansem uważam za zamkniętą. Damage postaci oraz bonusy nie zostaną zmienione!

Aby móc cieszyć się wprowadzonymi zmianami należy uruchomić patcher i poddać clienta aktualizacjom.

Opublikowano

ten server to porazka jakas co chwila wywala z klienta a co do tego to buguje sie postac i nic nie mozna zrobic takze :NIE POLECAM!!!!! SAME BUGI!!!

Opublikowano

ten server to porazka jakas co chwila wywala z klienta a co do tego to buguje sie postac i nic nie mozna zrobic takze :NIE POLECAM!!!!! SAME BUGI!!!

To chyba tylko Ty masz taki problem :) mi może wywali clienta raz na 1-2h więc ;) postać zbugowała mi się może 2 razy odkąd gram ale to przez samego siebie bo używałem auto ataku na dungach ;) 

Więc nie gadaj głupot że cały czas wywala i jest pełno bugów ;) 

monitor-5-full.png

Opublikowano

Za odpowiedzi +++ !

BALANS*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...