Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwer bo administracja to banda dzieciaków nie potrafią się zając niczym normalnym tylko wprowadzają jakieś gówienka na serwer... Jak macie problem z bugiem/SM to mimo że sm=kasa musicie czekać 24-48h by odpisali.

Jeszcze raz pozdrawiam banik na 3 dni za takie coś.

1. Nikt z nas nie jest dzieciakiem

2. Odpisujemy tak szybko jak tylko to możliwe

3. Nie zdarzyło się, abyśmy komuś odpisali aż po 48h..

4. SS nie działa

5. Jeśli dostałeś bana i przez to próbujesz nas oczernić to powodzenia

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Danny tylko tobie ten ss nie działa bo 33 wyświetleń już jest.

Dostałem bana za "mykaj" 

http://zapodaj.net/244ffb5372c72.png.html

Tutaj widać zachowanie deeV'a zamiast odpowiedzieć mu to go zablokował

deeV dostał ts3 na gg niech wam poda wbijcie i sobie wyjaśnimy chyba że nie macie mutacji

+ GG dla administracji

Perm jest za 4 tematy na forum o odwołanie bana za "mykaj" + za psa.

Od kiedy forum to gra?

graphic.png

Opublikowano

Danny tylko tobie ten ss nie działa bo 33 wyświetleń już jest.

Dostałem bana za "mykaj" 

http://zapodaj.net/244ffb5372c72.png.html

Tutaj widać zachowanie deeV'a zamiast odpowiedzieć mu to go zablokował

deeV dostał ts3 na gg niech wam poda wbijcie i sobie wyjaśnimy chyba że nie macie mutacji

+ GG dla administracji

Perm jest za 4 tematy na forum o odwołanie bana za "mykaj" + za psa.

Od kiedy forum to gra?

Zablokował go, ponieważ nie umiał się zachować. Twój kolega został zablokowany na stałe za obrazę administratora. Konto nie zostanie odblokowane. Może i forum to nie gra, ale groźby i obrazy wysyłane poprzez GG i prywatne wiadomości na forum, wielokrotne spamowanie tematami w których domaga się odblokowania konta (kiedy już przy pierwszych dwóch została wysłana odpowiedź - konto nie zostanie odblokowane) nie świadczą o odpowiednim zachowaniu, czyż nie? Blokady są słuszne i nie zostaną zdjęte. Twój kolega nie musiał otrzymać tej stałej blokady, jednakże jeżeli się tak jej "domagał" - to już jego wina.

czekam na odpowiedź

start > uruchom > ping revoria.eu

Następnie wyślij ss'a.

Opublikowano

Witajcie.

Jutro (dokładniej za kilka godzin) odbędzie się przerwa techniczna w której wprowadzimy nową mapę, która zastąpi teraźniejszą Atlantydę (inaczej zwaną - Grota Wygnańców). Dodatkowo podczas przerwy dodamy kilkadziesiąt nowych pytań na konkurs OX, który odbędzie się w ten weekend! 

Mapa będzie prezentować się następująco:

KXNvey9.jpg

f9XZwJk.jpg

DNcThNE.jpg

bW4dHbN.jpg

P60N2kx.jpg

z4JOQAy.jpg

TiMjQHJ.jpg

Mapa jest rozmiarów 6x6. Jaka jest Wasza opinia? 

Opublikowano

Zablokował go, ponieważ nie umiał się zachować. Twój kolega został zablokowany na stałe za obrazę administratora. Konto nie zostanie odblokowane. Może i forum to nie gra, ale groźby i obrazy wysyłane poprzez GG i prywatne wiadomości na forum, wielokrotne spamowanie tematami w których domaga się odblokowania konta (kiedy już przy pierwszych dwóch została wysłana odpowiedź - konto nie zostanie odblokowane) nie świadczą o odpowiednim zachowaniu, czyż nie? Blokady są słuszne i nie zostaną zdjęte. Twój kolega nie musiał otrzymać tej stałej blokady, jednakże jeżeli się tak jej "domagał" - to już jego wina.

Groźby jakie człowieku groźby? Czy zaproszenie kogoś na ts i wyjaśnienie tej sytuacji to oznacza groźbe? Że go znajdę i go pobiję?

W takim razie "Halo policja przyjeżdżajcie na Revoria ponieważ gracze mi grożą zwłaszcza Anglik który wielokrotnie zapraszał mnie na ts3"

Prywatne wiadomości groźby? Pokaż mi te groźby synu zamiast pierdzielić nonsensy.

Zacznijmy od tego że kolega który dostał perma "SoWhat" nie domagał się unbana na swoje konto, ja się domagałem ponieważ ban na 3 dni jest nie słuszny jak się popatrzysz na jakiegoś typa który będzie szedł z dupeczką i mu się nie będzie podobać że na nią patrzysz  to "pierwsze jego słowa będą byś się odwalił grzecznie mówiąc".

I zacznijmy od tego że kolega "SoWhat" dostał bana za to że napisał do [TGM]deeV "poszedłeś jak pies do Mike" Samo słowo "jak" oznacza że nie jest to zdanie oznajmujące, bardziej wygląda to na zdanie twierdzące ale co może o tym wiedzieć jakiś 16 latek(Mike)?

#Edit.

Zapomniałem dodać że nic nie wspomniałeś na temat mojego bana "3 Dniowego" za to http://scr.hu/0wwzq/ioxc1

To jest śmiechu warte co ty robisz człowieku, sprzedaj komuś te dzieło "Revoria" bo serwer wyjdzie na tym lepiej niż na tym że pozostanie w twoich rękach.

Oraz pozdrawiam te bugi czy tam te dmg haxy

Niby full misje i zbroja exp, zbroja da max 35% abs na magie gdzie dostałem z chmurki 730k wychodzi na to że i tak z zbroją dostałbym o wiele więcej niż o każdego innego gracza

graphic.png

Opublikowano

Groźby jakie człowieku groźby? Czy zaproszenie kogoś na ts i wyjaśnienie tej sytuacji to oznacza groźbe? Że go znajdę i go pobiję?

W takim razie "Halo policja przyjeżdżajcie na Revoria ponieważ gracze mi grożą zwłaszcza Anglik który wielokrotnie zapraszał mnie na ts3"

Prywatne wiadomości groźby? Pokaż mi te groźby synu zamiast pierdzielić nonsensy.

Zacznijmy od tego że kolega który dostał perma "SoWhat" nie domagał się unbana na swoje konto, ja się domagałem ponieważ ban na 3 dni jest nie słuszny jak się popatrzysz na jakiegoś typa który będzie szedł z dupeczką i mu się nie będzie podobać że na nią patrzysz  to "pierwsze jego słowa będą byś się odwalił grzecznie mówiąc".

I zacznijmy od tego że kolega "SoWhat" dostał bana za to że napisał do [TGM]deeV "poszedłeś jak pies do Mike" Samo słowo "jak" oznacza że nie jest to zdanie oznajmujące, bardziej wygląda to na zdanie twierdzące ale co może o tym wiedzieć jakiś 16 latek(Mike)?

#Edit.

Zapomniałem dodać że nic nie wspomniałeś na temat mojego bana "3 Dniowego" za to http://scr.hu/0wwzq/ioxc1

To jest śmiechu warte co ty robisz człowieku, sprzedaj komuś te dzieło "Revoria" bo serwer wyjdzie na tym lepiej niż na tym że pozostanie w twoich rękach.

Oraz pozdrawiam te bugi czy tam te dmg haxy

Niby full misje i zbroja exp, zbroja da max 35% abs na magie gdzie dostałem z chmurki 730k wychodzi na to że i tak z zbroją dostałbym o wiele więcej niż o każdego innego gracza

Po pierwsze - Mike nie ma 16 lat, tylko 22. Takie uwagi możesz sobie darować.

Po drugie - Administracji należy się szacunek, a za obrazę administracji w regulaminie jest napisane jasno i wyraźnie, że jest stała blokada konta. Nazwanie deev'a psem nie było na miejscu.

Po trzecie - Otrzymałeś blokadę słusznie, gdyż prowokowałeś i odnosiłeś się z nonszalancją do administracji przekraczając granicę odpowiedniego zachowania. Zwroty typu "już, uciekaj, powiedziałem raz" są nieodpowiednie.

Po czwarte - Nikt nie ma problemu z chmurą, z wyjątkiem Ciebie.

Po piąte - Jeżeli zachowacie się w kulturalny sposób i dojdziemy do porozumienia, w którym przeprosicie za zachowanie względem członka Naszej administracji - możemy dojść do porozumienia względem blokady konta. 

Po szóste - Nie mamy obowiązku wchodzić na TS'a. Wejdziemy dopiero wtedy, gdy będziemy uważać to za konieczne. 

Opublikowano

Jak najbardziej polecam serwer gram od jakiegoś czasu i naprawdę mi się podoba :)) Oby dalej były na nim ciekawe aktualizacje :) Pozdrawiam Grzechuu

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Serwer na prawdę godny  polecenia serwer stabilny bez lagów.

Co chwilę sporo nowości,  eventy gdzie na pewno nie spotkamy się na innych serwerach.

Administracja też ogarnięta też szybko odpisze w grze, pomoże

Revoria.eu - KTO TU NIE GRA TO NIECH SPIER**** :]

POLECAM SERWER !

76561198375594763.png

Opublikowano

Polecam!

Po ostatniej aktualizacji lagi są bardzo, bardzo rzadko i nie wywala już klienta do pulpitu w ogóle!

Właśnie wywala częściej niż przed, już nie tyle co między przełączaniem się z ch na ch, tylko przy wejściu na dungeon.

#OpISIS

Opublikowano

Po pierwsze - Mike nie ma 16 lat, tylko 22. Takie uwagi możesz sobie darować.

Po drugie - Administracji należy się szacunek, a za obrazę administracji w regulaminie jest napisane jasno i wyraźnie, że jest stała blokada konta. Nazwanie deev'a psem nie było na miejscu.

Po trzecie - Otrzymałeś blokadę słusznie, gdyż prowokowałeś i odnosiłeś się z nonszalancją do administracji przekraczając granicę odpowiedniego zachowania. Zwroty typu "już, uciekaj, powiedziałem raz" są nieodpowiednie.

Po czwarte - Nikt nie ma problemu z chmurą, z wyjątkiem Ciebie.

Po piąte - Jeżeli zachowacie się w kulturalny sposób i dojdziemy do porozumienia, w którym przeprosicie za zachowanie względem członka Naszej administracji - możemy dojść do porozumienia względem blokady konta. 

Po szóste - Nie mamy obowiązku wchodzić na TS'a. Wejdziemy dopiero wtedy, gdy będziemy uważać to za konieczne. 

Weziecie dajcie serwer na inna maszyne ile mozna proscic, 5x w ciagu 2h wylogowuje... zostaw switchbota na noc to cie wyje bie 10x... .

Tyle zarobiliscie kasy i non stop zarabiacie i nie macie kasy na lepsza maszyne ?

Ile lludzi ma wam pisac ze sa la gi w hu* i wylogowuje non stop... albo blad polaczenia z serwerem ?!

Ja rozumiem zeby nie bylo ludzi i zeby kasy nie wydawali , ale kur wa macie kasy w od groma kazdy wykupuje pety , kostiumy i fryzy a w hu*j lache kladziecie !!!

Czekamy na nowa maszyne !!!

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

moim zdaniem sklepy offline by dodali i bylo by miod malina.. bo kto teraz wystawia sklep na tobole..

Opublikowano

Gram na serwerze od 12 grudnia bez przerwy, ale gdyby nie aktualny brak dobrze prosperującego serwera to dawno odszedłbym gdzie indziej, serwer sprawia pełno komplikacji. Zaczynając od wyłączającego się klienta kończąc na wgrywanych banalnych bugach przy updatach, które niby są tak dokładnie sprawdzane. Dostałem perma za bot'a i zrobiłem drugą postać, ogarnęłem sobie 2 raz eq, pomimo tego czekam na jakiś fajny easy serwer po czym sprzedaje EQ i uciekam stąd, Pozdrawiam, ale nie polecam. 

@ nie wspominam nawet o tym, że czysta Revoria.bin jest postrzegana przez BitDefendera jako wirus...

Opublikowano

Gram na serwerze od 12 grudnia bez przerwy, ale gdyby nie aktualny brak dobrze prosperującego serwera to dawno odszedłbym gdzie indziej, serwer sprawia pełno komplikacji. Zaczynając od wyłączającego się klienta kończąc na wgrywanych banalnych bugach przy updatach, które niby są tak dokładnie sprawdzane. Dostałem perma za bot'a i zrobiłem drugą postać, ogarnęłem sobie 2 raz eq, pomimo tego czekam na jakiś fajny easy serwer po czym sprzedaje EQ i uciekam stąd, Pozdrawiam, ale nie polecam. 

@ nie wspominam nawet o tym, że czysta Revoria.bin jest postrzegana przez BitDefendera jako wirus...

Siedziałem ponad 3 godziny i ani razu mnie nie wyrzuciło. Banalne bugi? Jakiś przykład?

Opublikowano

Serwer oczywiście polecam bardzo fajna rozgrywka duże zainteresowanie administracji ale co do stabilności można mieć zarzuty bo bardzo często wywala klienta a sysser pluje błędami, tak to zerowa ilość bugów/błędów.

Opublikowano

Siedziałem ponad 3 godziny i ani razu mnie nie wyrzuciło. Banalne bugi? Jakiś przykład?

Teraz smialo moge powiedziec ,ze jestescie je*anymi dziecmi... . Bo ciebie kur *a nie wyrzucilo umiesz czyt ac debilu ? Bo brak mi slow juz na cb. .

Kazdy pisze ze wy*ierdala jak szalone a ten ku*wa se powie , ze jego nie wyrzucilo przez 3h... no ja pie*rdole co za ulom.

Dobra to sie pier*dol z tym serwerem lamusie znajdzie sie inny.

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Co prawda to prawda, a wrzuca od czasu do czasu, nawet z dupy czasami zamyka klienta.

Pewnie jak Jerry wróci z urlopu, to serwer zostanie przeniesiony na nową maszynę i problemy znikną. ( lagi, wyrzucanie, itp. )

­

Opublikowano

1.Opłaca się grać? (jakieś bugi/przekręty itd?)

2.Ile luda? jakiś świeży ss z m1 ch1 by się zdał.

3.Balans klas jest? jak nie to która wymiata?

4.łatwo o eq czy trzeba po pierdyliard ulepek na +1 itp.?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...