Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z 1h z tego co pisali na czacie ;p 

To już 1,5h minęło, a tu dalej dupa.

Czy po tej przerwie grota będzie ustabilizowana? Do której przerwa? sory za falę pytań, nie jestem dobrze poinformowany, aczkolwiek czekam aż się opanuje sytuacja z grotą, bo nie idzie nic zrobić. Czekaaam!! :))

Mapa groty została zamówiona, miejmy nadzieje, że podczas tej przerwy zostanie wprowadzona.

#OpISIS

Opublikowano

Okropne spadki FPSów, na wszystkich kompach. Nowa mapa ma to zmienić.

Naprawdę? Ja tam nie odczuwałem żadnych problemów. Podali może na forum informacje i tym co będzie zmieniane podczas tej przerwy?

Opublikowano

Naprawdę? Ja tam nie odczuwałem żadnych problemów. Podali może na forum informacje i tym co będzie zmieniane podczas tej przerwy?

Bardzo duża ilość graczy na to narzekała, czuj się wyjątkowy xD .

Na forum nic nie ma, w grze pisali, że o 22:30 przerwa. Póki co cisza.

#OpISIS

Opublikowano

U mnie też chwilę było spoko, parę dni później zawitałem to juz nieznośnie było... 1 raz tak. lol na średnich mi chodzi, a skoro nie tylko Ja o tym pisałem, to jest coś na rzeczy, no nic, miejmy nadzieję że administracja zażegna ten problem jak najszybciej, Pozdrawiam :)

Opublikowano

Bardzo duża ilość graczy na to narzekała, czuj się wyjątkowy xD .

Na forum nic nie ma, w grze pisali, że o 22:30 przerwa. Póki co cisza.

Tak się właśnie teraz czuję.  :yay: 

Dziękuję za szybką odpowiedź. 

U mnie też chwilę było spoko, parę dni później zawitałem to juz nieznośnie było... 1 raz tak. lol na średnich mi chodzi, a skoro nie tylko Ja o tym pisałem, to jest coś na rzeczy, no nic, miejmy nadzieję że administracja zażegna ten problem jak najszybciej, Pozdrawiam :)

U mnie cały czas było dobrze, a że szybko wyszedłem z groty to było okazji zobaczyć co się tam dzieje.

Mnie denerwuje tylko konieczność zrobienia dziesiątki dungeonów żeby zrobić ten ekwipunek, ughh.  :((

Opublikowano

Tak się właśnie teraz czuję.  :yay: 

Dziękuję za szybką odpowiedź. 

U mnie cały czas było dobrze, a że szybko wyszedłem z groty to było okazji zobaczyć co się tam dzieje.

Mnie denerwuje tylko konieczność zrobienia dziesiątki dungeonów żeby zrobić ten ekwipunek, ughh.  :((

No problemo ^^

Taaa, ulepki pół biedy, gorzej, jak zacznie palić... Wtedy można nabrać piany w ustach. Niby są zwoje które przy spaleniu nie zabierają ulepek, no ale jednak...

#OpISIS

Opublikowano

No problemo ^^

Taaa, ulepki pół biedy, gorzej, jak zacznie palić... Wtedy można nabrać piany w ustach. Niby są zwoje które przy spaleniu nie zabierają ulepek, no ale jednak...

Chodzi o tą monotonię przechodzenia kilkadziesiąt razy tego samego dungeonu, mnie takie rzeczy np. nudzą.

Z czego się je robi? Z tych kamieni kowala (czy jak to tam) ze skrzyni?

Opublikowano

Chodzi o tą monotonię przechodzenia kilkadziesiąt razy tego samego dungeonu, mnie takie rzeczy np. nudzą.

Z czego się je robi? Z tych kamieni kowala (czy jak to tam) ze skrzyni?

Włączam muzykę i nawet nudy nie czuję  :v .

Tak, kamienie i chyba bodzie o ile się nie mylę.

#OpISIS

Opublikowano

Włączam muzykę i nawet nudy nie czuję  :v .

Tak, kamienie i chyba bodzie o ile się nie mylę.

Ja się już w tej grze wypaliłem, rok przerwy po siedmiu latach grania i gra już nie kręci tak jak kiedyś.  ^^ 

Bodzie? Skąd takie cacko bo nie zauważyłem?  :O

Opublikowano

Ja się już w tej grze wypaliłem, rok przerwy po siedmiu latach grania i gra już nie kręci tak jak kiedyś.  ^^

Właściwie to ja wróciłem do gry jak zobaczyłem ten serwer xD .

Albo mi się wydaje albo u jednego z NPC jest. Jeśli nie, to pewnie opis jest błędny.

#OpISIS

Opublikowano

U Kowala możesz wytworzyć ten specjalny zwój, który nie zabiera ulepszaczy podczas niepowodzenia, a metale normalnie można u NPC kupić.

Opublikowano

Dnia 04.02.2016 o godzinie 5:00 został aktywowany Event Karnawałowy, który potrwa półtora tygodnia (04.02.2016 - 14.02.2016).

1. Został aktywowany drop Eventowych szkatułek:

X8xvPlJ.jpg

Drop po otwarciu 200 szkatułek:

oK6wZ5i.jpg

2. Został dodany nowy NPC w każdym M1 - Sofia

9sXYHOX.jpg

Możemy u niej odebrać misję karnawałową, która polega na zebraniu 6 tkanin różnego koloru. Po zakończeniu misji możemy odebrać nagrodę, którą jest kostium na 365 dni.

Możemy również stworzyć u niej maskę na okres 7 dni. Wystarczy, że dostarczymy jej 50 kawałków maski. Kawałki te możemy zdobyć z Szkatułki Karnawału.

pEWbgOV.jpg

Dodatkowo możemy wymienić dropiące szkatułki na różnorakie przedmioty:

VtgGvcr.jpg

3. Z okazji Eventu zostały dodane nowe kostiumy - różnego rodzaju kostium Bojownika.

r5fvnD0.jpg
RFfFiCQ.jpg
JlcFGTr.jpg
6gjVIsP.jpg
Nzywihv.jpg

4. Zostały również dodane nowe fryzury - maski karnawałowe.

lq74NB6.jpg
Cy3JNTJ.jpg
7naY9tW.jpg

5. Z Szkatułki Karnawału możemy również zdobyć specjalne kostiumo-bronie:

bI7pJ6s.jpg
nYvVkVl.jpg
LJxKkF3.jpg
GyMOx2e.jpg
nLIokUn.jpg
qMFonMe.jpg
4aftd3R.jpg
ZQf66Ud.jpg
WCqUYFZ.jpg
Nw1UucO.jpg
lC9lUTz.png

6. Zostały dodane nowe wierzchowce - Młody Lew oraz Zielony Jednorożec.

JblZ2fW.jpg
Xsv4Oni.jpg

7. Zostały dodane nowe pety - Denis oraz Mały Smoczek:

Fgn26Mg.jpg
oEPBTlW.jpg

8. Zostały dodane nowe wspomagacze - dropiące z szkatułek oraz do kupienia w sklepie Evenotwym.

j9D0xWY.jpg

(Czas przedmiotu upływa niezależenie od tego czy jesteśmy zalogowani czy nie)

3ICwHNV.jpg

(Czas przedmiotu upływa niezależenie od tego czy jesteśmy zalogowani czy nie)

Sr9Q9Qg.jpg
gN6T9vw.jpg

Pozdrawiamy - Team Revoria.eu

gxlYuMx.png

Opublikowano

Nie grałem prawie miesiąc, dodali jakieś misje? Bo chyba tylu aż nie miałem. Nadal gra sporo ludzi? 

Gdzie dropia te szkaty z ktorych jest kostium 365 dni?

Serwer się rozwija, naprawdę warto wbić [iNFO: dla tych co się wahają] -> aktualnie 1647 graczy online.. !!! <3 Gorąco polecam!

x

Opublikowano

Nie grałem prawie miesiąc, dodali jakieś misje? Bo chyba tylu aż nie miałem. Nadal gra sporo ludzi? 

Gdzie dropia te szkaty z ktorych jest kostium 365 dni?

Sporo osób gra.

Dodali mnóstwo nowych misji.

Ten kostium można dostać z misji karnawałowej.

Opublikowano

Witam mam problem otóż nie działa mi wogóle strona główna nie wiem czym to spowodowane jest tak samo jak i forum.Bardzo chce zagrać na serwerze czekam na info :) .Dopowiem ,że inne strony działają jak trzeba tylko z tą stroną mam problem jak i z forum.

Opublikowano

Witam mam problem otóż nie działa mi wogóle strona główna nie wiem czym to spowodowane jest tak samo jak i forum.Bardzo chce zagrać na serwerze czekam na info :) .Dopowiem ,że inne strony działają jak trzeba tylko z tą stroną mam problem jak i z forum.

Daj ss z ping.revoria.eu + zrzut błędu, powiedz jakiej uzywasz przegladarki i czy masz ją zaktualizowaną

Opublikowano

Daj ss z ping.revoria.eu + zrzut błędu, powiedz jakiej uzywasz przegladarki i czy masz ją zaktualizowaną

Witam otóż posiadam przeglądarke Chrome ,ale próbowałem też na mozilli to samo tutaj link do ss'a.Przeglądarke mam zaktualizowaną.http://iv.pl/images/...6270398.jpg.Nie wiem co może być przyczyną bo podkreśla wszystkie inne strony chodzą itp.A internet mam szybki.

Opublikowano

Nie polecam serwer bo administracja to banda dzieciaków nie potrafią się zając niczym normalnym tylko wprowadzają jakieś gówienka na serwer... Jak macie problem z bugiem/SM to mimo że sm=kasa musicie czekać 24-48h by odpisali.

Jeszcze raz pozdrawiam banik na 3 dni za takie coś.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...