Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciagle wywala, nie polecam :)

Ninja z buta zbugowana :)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prawie kazdy robi sobie drugą postac do zarobku i ją expi

Super ,ze prawie kazdy robi druga postac pod zarobek, a co z tymi ludzmi co robia pierwsza postac i nie maja jak expic ? Ja rozumiem ze kazdy patrzy tylko na sb. ,ale administracja powinna wziasc pod uwage caloksztalt... .

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Rywalizacja miedzy 200 a 100 lvl ?  ? Zastanow sie nad swoja wypowiedzia i nad tym co ja napisalem. Jesli twoim zdaniem rywalizacja polega na tym ze : Mam 125lvl full eq pod PVP wpadam na spota i koles wbija z 200lvl , lapie duchowe i schodze z hp na minusie... to zaje bisty jestes i na pewno z tym rozumowaniem daleko dojdziesz...

To wbij 200 w nocy i nie sap. Takie sa reguly gry. Sam mialem z tym problemy. Zaprzyjaznilem sie z gildia ktora miala kilkanascie typow z maxem (wczesniej 200) i mi pomagali i stali przy spocie -.-. Sam z nudow latam po mapkach moim archem i ubijam takich jak ty :)

Opublikowano

To wbij 200 w nocy i nie sap. Takie sa reguly gry. Sam mialem z tym problemy. Zaprzyjaznilem sie z gildia ktora miala kilkanascie typow z maxem (wczesniej 200) i mi pomagali i stali przy spocie -.-. Sam z nudow latam po mapkach moim archem i ubijam takich jak ty :)

Po pierwsze szanuj sie, po drugie dzieciaku gdybys czytal uwaznie wszystko co napisalem to bys wiedzial ,ze nie ktorzy ludzie pracuja i nie maja czasu na nocne granie... Po trzecie to co pisze nie jest skierowane do ciebie , tylko do administracji.

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Rywalizacja miedzy 200 a 100 lvl ?  ? Zastanow sie nad swoja wypowiedzia i nad tym co ja napisalem. Jesli twoim zdaniem rywalizacja polega na tym ze : Mam 125lvl full eq pod PVP wpadam na spota i koles wbija z 200lvl , lapie duchowe i schodze z hp na minusie... to zaje bisty jestes i na pewno z tym rozumowaniem daleko dojdziesz...

Nie unoś się tak... Skoro nie dajesz rady na pierwszej mapie to ta gra nie jest dla cb. Dam Ci radę nie wybieraj największych spotów które są obstawiane... 

A skoro nie masz czasu to już nie nasza sprawa.

Opublikowano

Nie unoś się tak... Skoro nie dajesz rady na pierwszej mapie to ta gra nie jest dla cb. Dam Ci radę nie wybieraj największych spotów które są obstawiane... 

A skoro nie masz czasu to już nie nasza sprawa.

Czlowieku nie chce mi sie schodzic do twojego poziomu, bo twoj iloraz inteligencji jest rowny 0...

Czy ktoras z moich wpowiedzi jest skierowana do cb. ?

Wroc do podstawowki i naucz sie czytania ze zrozumieniem, bo masz z tym ogromny problem!

Nie chce ci odp. na twoje zbedne komentarze, bo glupia gadka na temat jaki to jestes madry bedzie sie ciagnela do jutra.

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Czlowieku nie chce mi sie schodzic do twojego poziomu, bo twoj iloraz inteligencji jest rowny 0...

Czy ktoras z moich wpowiedzi jest skierowana do cb. ?

Wroc do podstawowki i naucz sie czytania ze zrozumieniem, bo masz z tym ogromny problem!

Nie chce ci odp. na twoje zbedne komentarze, bo glupia gadka na temat jaki to jestes madry bedzie sie ciagnela do jutra.

xyz

Opublikowano

Dnia 29.01.2016 o godzinie 0:30 została przeprowadzona Mega Aktualizacja. Wraz z nią...

1. Został zwiększony maksymalny poziom - 220.
2. Zostało dodane nowe expowisko - Pustynia Śmierci:

ZQcm65k.jpg

4ZCPaon.jpg

Występujące Metiny:

ojtcxbo.jpg

glbOsQS.jpg

Występujące bossy:

BWCFeNa.jpg

n2yb3AU.jpg

3. Zostały dodane dwa nowe dungeony - Wnętrze Zła (210lvl) i Dolina Śmierci (220lvl),

YybafdF.jpg

Wnętrze Zła:

- Wejście od 210 lvl'a,
- Przepustka: Kręty Klucz 

- Dungeon jest prywatny

- Można wchodzić w grupie

- Cena za wejście: 450KK Yang

Rozkład: 

1. Należy rozbić Metina Wulkanów

2. Należy zabić całego spota

3. Należy zabić Brutalnego Ognistego Króla

4. Należy zniszczyć 4x Metina Magmy

5. Należy zabić Sługę Minotaura w celu zdobycia prawidłowego klucza. Szansa na przyjęcie klucza wynosi 80%. Jeżeli klucz będzie nieprawidłowy - respi się kolejny Minotaur.

6. Należy zabić głównego bossa - Czerwonego Smoka

kQJ68mc.jpg

Dolina Śmierci:

- Wejście od 220 lvl'a,
- Przepustka: Tajemnicza Mapa
- Dungeon jest prywatny
- Cena za wejście: 550KK Yang

Rozkład:

1. Należy rozbić Metina Ożywionych,

2. Należy zabić całego spota,

3. Należy zniszczyć 5x Posąg Mocy,

4. Należy "odblokować" 5 filarów. Odblokowuje się je poprzez użycie Magicznych Pieczęci,

5. Należy zabić Elit. Olbrzymiego Żółwia,

6. Należy zabić Władcę Ożywionych (Czerwoną Mumię).

7. Zostały dodane nowe misje:

- Nauka i Technika:
- Najlepszy Badacz:
- Biblioteka Soon'a:
- Badania Wonda-Rima:
- Magiczna Droga:
- Górnictwo:
- Udowodnij swą moc: 
- Nikt nie stanie Ci na drodze: 
- Odnajdź Kreta:
- Metinologia:
- Bossologia:
- Biolog:
- Polowanie na Moby:

8. Zostały dodane nowe kostiumo-bronie (podczas kolejnej przerwy technicznej zostaną dodane pozostałe): 

GBUQlmy.jpg
302dvtc.jpg
mUC83UE.jpg
tkj0PRJ.jpg
d86ABSs.jpg
TIf01Ew.jpg
s2sx9I4.jpg
eezhHtX.jpg
0Ec4OfS.jpg
m3p07c3.jpg
mQLcu7y.jpg
w0yUmIF.jpg
M4luZZx.jpg
q1RtOGM.jpg
EaGmREU.jpg
HpuA29z.jpg

2jRTDNZ.jpg
MoER5Pk.jpg
TiCKeyw.jpg
14lzTIE.jpg
1Y4BSsL.jpg
fboSU7P.jpg
Vrf2cMF.jpg
u0Wb0O3.jpg
TftAq1Q.jpg
WYScwYi.jpg
TR7t0m8.jpg
mjFQ6Us.jpg

9. Zostały dodane nowe pety:

xU0dF1i.jpg
YtvE7NR.jpg
rwqvP3D.jpg
ny7u2hT.jpg

10. Zostało dodane nowe uzbrojenie:

(PvP)

mmQfXt3.jpg
Y3EmsoL.jpg
iLdKpPV.jpg
3Xdp6h5.jpg
sgqfgKI.jpg
KLMzBR7.jpg
EEZppY6.jpg

11. Został dodany nowy wierzchowiec - Biały Leopard

Bonusy: 10% doświadczenia, 20% silny przeciwko potworom, 150 wartości ataku

qaonb2U.jpg

8. Zostały dodane Drzewa Treningowe - na każde drzewo działają bonusy Silny Przeciwko ludziom i Silny przeciwko danej klasie.

9. Zostały powiększony "crafting" przedmiotów u Sury.

10. Została dodana wymiana pereł.

11. Zostały dodane specjalne zwoje:

Zwój Boga Smoków: Zwiększa szanse na pomyślne ulepszenie o 5%. Jeżeli ulepszanie nie powiedzie się - przedmiot nie zostanie zniszczony/nie zostanie zmniejszony poziom.

Podręcznik Kowala (Zwój Ognia Wojny): Jeżeli ulepszanie nie powiedzie się - nie stracisz ulepszaczy. Jeżeli ulepszanie powiedzie się - ulepszacze są normalnie "pobieranie".

12. Zostały dodane nowe przedmioty u Handlarki PO.

13. Zostały dodane nowe pierścienie oraz pasy.

14. Została dodana nowa biżuteria (PvP & EXP).

15. Został zwiększony maksymalny poziom skili pasywnych. Od teraz można szkolić skile aż do poziomu P.

Wiemy, że w aktualizacji pojawiło się kilka błędów. Oczywiście za nie przepraszamy. Podczas jutrzejszej przerwy zostaną poprawione następujące błędy:

- Zostaną zmienione bonusy w Hełmie (od 205 +),
- Zostanie zmniejszona ilość wymaganych KU, które potrzebne są do misji u Soon'a.
- Zostanie zmniejszona ilość wymaganych PD (100%), które potrzebne są do misji Nauka i Technika,
- Zostaną zmienione zbroje pod EXP,
- Zostanie dodana możliwość włożenia przetopów do nowych pasów,
- Zostanie dodana Skrzynia Postaci (możliwość Handlu postacią),
- Zostanie dodany drop przepustek z Metinów, które występują na mapie od poziomu 200 (aktualnie "prawidłową" przepustkę można zdobyć z bossów),
- Zostaną dodane nowe kostiumo-bronie.

Zauważyliśmy, że wielu z Was ma problem podczas expienia w grocie wygnańców - postanowiliśmy się z nim uporać. Przed chwilą zamówiliśmy specjalną mapę, która zastąpi aktualną Grotę Wygnańców. Dzięki temu spoty będą większa, jak i Wasza ilość FPS! Spadek klatek nie będzie już problemem.

Również wiemy już jak uporać się z wyrzucaniem z gry oraz spadkiem FPS'ów na pozostałych expowiskach. Nie wiemy jeszcze kiedy wprowadzimy tę zmianę, jednakże na pewno jej nie zignorujemy i zrobimy wszystko aby grało Wam się jak najlepiej!

Podczas przerwy technicznej zaczniemy również wprowadzać specjalny Event Karnawałowy, który potrwa tydzień. Uwierzcie Nam, będzie warto wziąć w nim udział.

Jutro, o godzinie 15:00 zostaną włączone raty +50% na okres 5H oraz odbędzie się event - Znajdź GM'a!

Pozdrawiamy - Administracja Revoria.eu

Opublikowano

Super aktualizacja, aż zachęca do expienia.

Ale jeśli komuś nie chce się stać i klikać pelerynki to polecam jakiegoś multihacka.

http://www.mpcforum.pl/topic/1511406-revoriaeu-multihack/

Tylko trzeba się pilnować, bo może sprawdzać GM Reroy, co do reszty GMów no nie sądzę by ruszyli szanowne cztery litery :D

Polecam serwer mocno ze względu na Pizzermana #Mike

@Metanabol'

Skończ swój ból dupy :v

Naczelny hejter na forum teraz broni serwera :D

Opublikowano

Warto zaczynać grę? 

Jeszcze pytanie, widzę zmiankę skilli u NPC, znaczy, że można na jakimkolwiek lv zmienić skille, czy do jakiegoś levela? 

Kim najlepiej tutaj grać?

Trudno o ulepki ?

Trudno o kasę itd? Czy bez itemshopu jest równowaga w pvp ?

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Warto zaczynać grę? 

Jeszcze pytanie, widzę zmiankę skilli u NPC, znaczy, że można na jakimkolwiek lv zmienić skille, czy do jakiegoś levela? 

Trudno o ulepki ?

Warto, co do skilli to nie wiem, ale chyba na każdym poziomie.

Dagger z tego co wiem kosa.

Ulepki - nie, wystarczy spamować dung.

Kasa leci bardzo dobrze, itemshop daje trochę przewagi w PvP, ale można na niego spokojnie zarobić w grze.

Nie mogę się doczekać kiedy wbiję 200 lv i zacznę utrudniać grę ludziom na mapie 100, tak jak teraz to robią.

Wpada taki pajac z 200 lv i nawet się nie zapyta, tylko insta zabija, bo on sobie musi drugą postać expić albo przychodzi typ i zaczyna bić z Tobą spota, żałosne dla mnie zachowanie jak na dzisiejsze czasy.

Zastanawia mnie tylko ile tacy ludzie mają lat, ale patrząc na ich zachowanie to z gimnazjum jeszcze nie wyszli.

Ahh ta misja, żeby zabić 500 osób, już niedługo!  ;)

Opublikowano

Warto zaczynać grę? 

Trudno o ulepki ?

dolaczam sie do pytan

Opublikowano

Super aktualizacja, aż zachęca do expienia.

Ale jeśli komuś nie chce się stać i klikać pelerynki to polecam jakiegoś multihacka.

http://www.mpcforum.pl/topic/1511406-revoriaeu-multihack/

Tylko trzeba się pilnować, bo może sprawdzać GM Reroy, co do reszty GMów no nie sądzę by ruszyli szanowne cztery litery :D

Polecam serwer mocno ze względu na Pizzermana #Mike

Twój poziom grubasie jest niższy od poziomu wody w Wiśle w 2k15.

Warto zaczynać grę? 

Trudno o ulepki ?

Warto zacząć.

Zmianka skili jest w IS'ie ale za 250kkk ogarniesz ją w grze.. To co jest w shop'ie to zwój do resetu Pkt.

Mental / Ninja

Łatwo

O kasę też bardzo łatwo ale trzeba polatać na te dungi. Osoby z IS'em na pvp maja lekka przewagę ale o IS'a tutaj nie jest trudno.

Opublikowano

Warto zaczynać grę? 

Trudno o ulepki ?

WP

IZI ale musisz poświęcić troche czasu na to

Kasa to co wyzej

Bez ISa ktory na szczęście da sie zdobyć od innych graczy nie ma szans w pvp

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Widzę serwer się rozwija i w miarę sporo osób gra i troszkę mnie zachęciło na zagranie na serwerze ; ) Co możecie polecić nowemu graczowi ? Jak z zarobkiem na is, balans ? etc. 

xD 

Opublikowano

Widzę serwer się rozwija i w miarę sporo osób gra i troszkę mnie zachęciło na zagranie na serwerze ; ) Co możecie polecić nowemu graczowi ? Jak z zarobkiem na is, balans ? etc. 

1. Dagger/Mental kosa PVP

2. Zarobek prościutki. Dungi dungi jeszcze raz dungi, na kase nie ma co narzekać na expowiskach leci tyle kasy, że starczy ci do końca gry

3. Zarobek na IS duży, pety do pvp itd schodzą szybko za sporo kasy

4. Nie popełniaj tego błędu co niektórzy i dropionej kasy nie marnuj na ulepki, lepiej pochodzić na dungi

5. Przykładowy zarobek 

1 lodowy kamień (4 dni temu był za 3,5kkk więc na tej podstawie daje) 

1 wyprawa na nemere to ok. 3/4 min = 4 lodowe kamienie oblicz to sobie razy 3,5kkk 

Prosta sprawa ;)

EDIT:// Rób wszystkie misje, dają bardzo dobre i przydatne bonusy do expa jak i pvp. Nie omijaj misji bo naprawdę nagrody są warte ;)

bez gif

Opublikowano

Co jest k***a. Spierdolina z tymi klasami mental nakurwia jak by mial wbudowane bonusy dodatkowe przy wyborze postaci

Ja archer 200 eq III is pvp bez lizakow tylko pasy + pet + odpalone dopalacze tylko mikstura na ludzi i wywar tajemnic mam 1004 na luda + 60 na woja, mental ma 987 na luda i 50% na woja i napierdala mi po 220k ze skila a ja mu ledwo 130. Gdybym sie odpalil na maxa grzance pasta, ten posag niebieski to i tak by mnie pewnie rozjebal .... Aaa i ja mam porobione misje na 200 lvl te nowe tez a on nie mial ich i co? ninja to gowno

Ogarnijcie te klasy na 200 -.-

Gdyby przychodzilo potwierdzenie rejestracji na maila to napisalbym to na forum -.-

Opublikowano

Co jest k***a. Spierdolina z tymi klasami mental nakurwia jak by mial wbudowane bonusy dodatkowe przy wyborze postaci

Ja archer 200 eq III is pvp bez lizakow tylko pasy + pet + odpalone dopalacze tylko mikstura na ludzi i wywar tajemnic mam 1004 na luda + 60 na woja, mental ma 987 na luda i 50% na woja i napierdala mi po 220k ze skila a ja mu ledwo 130. Gdybym sie odpalil na maxa grzance pasta, ten posag niebieski to i tak by mnie pewnie rozjebal .... Aaa i ja mam porobione misje na 200 lvl te nowe tez a on nie mial ich i co? ninja to gowno

Ogarnijcie te klasy na 200 -.-

Gdyby przychodzilo potwierdzenie rejestracji na maila to napisalbym to na forum -.-

Co do problemów z emailem miałem to samo. Napisz tutaj na mpc do @LoveTherapy 

Ona ci aktywuje, mi pomogła

bez gif

Opublikowano

Dnia 29.01.2016 o godzinie 0:30 została przeprowadzona Mega Aktualizacja. Wraz z nią...

1. Został zwiększony maksymalny poziom - 220.

2. Zostało dodane nowe expowisko - Pustynia Śmierci:

ZQcm65k.jpg

4ZCPaon.jpg

Występujące Metiny:

ojtcxbo.jpg

glbOsQS.jpg

Występujące bossy:

BWCFeNa.jpg

n2yb3AU.jpg

3. Zostały dodane dwa nowe dungeony - Wnętrze Zła (210lvl) i Dolina Śmierci (220lvl),

YybafdF.jpg

Wnętrze Zła:

- Wejście od 210 lvl'a,

- Przepustka: Kręty Klucz 

- Dungeon jest prywatny

- Cena za wejście: 450KK Yang

Rozkład: 

1. Należy rozbić Metina Wulkanów

2. Należy zabić całego spota

3. Należy zabić Brutalnego Ognistego Króla

4. Należy zniszczyć 4x Metina Magmy

5. Należy zabić Sługę Minotaura w celu zdobycia prawidłowego klucza. Szansa na przyjęcie klucza wynosi 80%. Jeżeli klucz będzie nieprawidłowy - respi się kolejny Minotaur.

6. Należy zabić głównego bossa - Czerwonego Smoka

kQJ68mc.jpg

Dolina Śmierci:

- Wejście od 220 lvl'a,

- Przepustka: Tajemnicza Mapa

- Dungeon jest prywatny

- Cena za wejście: 550KK Yang

Rozkład:

1. Należy rozbić Metina Ożywionych,

2. Należy zabić całego spota,

3. Należy zniszczyć 5x Posąg Mocy,

4. Należy "odblokować" 5 filarów. Odblokowuje się je poprzez użycie Magicznych Pieczęci,

5. Należy zabić Elit. Olbrzymiego Żółwia,

6. Należy zabić Władcę Ożywionych (Czerwoną Mumię).

7. Zostały dodane nowe misje:

- Nauka i Technika:

- Najlepszy Badacz:

- Biblioteka Soon'a:

- Badania Wonda-Rima:

- Magiczna Droga:

- Górnictwo:

- Udowodnij swą moc: 

- Nikt nie stanie Ci na drodze: 

- Odnajdź Kreta:

- Metinologia:

- Bossologia:

- Biolog:

- Polowanie na Moby:

8. Zostały dodane nowe kostiumo-bronie (podczas kolejnej przerwy technicznej zostaną dodane pozostałe): 

GBUQlmy.jpg

302dvtc.jpg

mUC83UE.jpg

tkj0PRJ.jpg

d86ABSs.jpg

TIf01Ew.jpg

s2sx9I4.jpg

eezhHtX.jpg

0Ec4OfS.jpg

m3p07c3.jpg

mQLcu7y.jpg

w0yUmIF.jpg

M4luZZx.jpg

q1RtOGM.jpg

EaGmREU.jpg

HpuA29z.jpg

2jRTDNZ.jpg

MoER5Pk.jpg

TiCKeyw.jpg

14lzTIE.jpg

1Y4BSsL.jpg

fboSU7P.jpg

Vrf2cMF.jpg

u0Wb0O3.jpg

TftAq1Q.jpg

WYScwYi.jpg

TR7t0m8.jpg

mjFQ6Us.jpg

9. Zostały dodane nowe pety:

xU0dF1i.jpg

YtvE7NR.jpg

rwqvP3D.jpg

ny7u2hT.jpg

10. Zostało dodane nowe uzbrojenie:

(PvP)

mmQfXt3.jpg

Y3EmsoL.jpg

iLdKpPV.jpg

3Xdp6h5.jpg

sgqfgKI.jpg

KLMzBR7.jpg

EEZppY6.jpg

11. Został dodany nowy wierzchowiec - Biały Leopard

Bonusy: 10% doświadczenia, 20% silny przeciwko potworom, 150 wartości ataku

qaonb2U.jpg

8. Zostały dodane Drzewa Treningowe - na każde drzewo działają bonusy Silny Przeciwko ludziom i Silny przeciwko danej klasie.

9. Zostały powiększony "crafting" przedmiotów u Sury.

10. Została dodana wymiana pereł.

11. Zostały dodane specjalne zwoje:

Zwój Boga Smoków: Zwiększa szanse na pomyślne ulepszenie o 5%. Jeżeli ulepszanie nie powiedzie się - przedmiot nie zostanie zniszczony/nie zostanie zmniejszony poziom.

Podręcznik Kowala (Zwój Ognia Wojny): Jeżeli ulepszanie nie powiedzie się - nie stracisz ulepszaczy. Jeżeli ulepszanie powiedzie się - ulepszacze są normalnie "pobieranie".

12. Zostały dodane nowe przedmioty u Handlarki PO.

13. Zostały dodane nowe pierścienie oraz pasy.

14. Została dodana nowa biżuteria (PvP & EXP).

15. Został zwiększony maksymalny poziom skili pasywnych. Od teraz można szkolić skile aż do poziomu P.

Wiemy, że w aktualizacji pojawiło się kilka błędów. Oczywiście za nie przepraszamy. Podczas jutrzejszej przerwy zostaną poprawione następujące błędy:

- Zostaną zmienione bonusy w Hełmie (od 205 +),

- Zostanie zmniejszona ilość wymaganych KU, które potrzebne są do misji u Soon'a.

- Zostanie zmniejszona ilość wymaganych PD (100%), które potrzebne są do misji Nauka i Technika,

- Zostaną zmienione zbroje pod EXP,

- Zostanie dodana możliwość włożenia przetopów do nowych pasów,

- Zostanie dodana Skrzynia Postaci (możliwość Handlu postacią),

- Zostanie dodany drop przepustek z Metinów, które występują na mapie od poziomu 200 (aktualnie "prawidłową" przepustkę można zdobyć z bossów),

- Zostaną dodane nowe kostiumo-bronie.

Zauważyliśmy, że wielu z Was ma problem podczas expienia w grocie wygnańców - postanowiliśmy się z nim uporać. Przed chwilą zamówiliśmy specjalną mapę, która zastąpi aktualną Grotę Wygnańców. Dzięki temu spoty będą większa, jak i Wasza ilość FPS! Spadek klatek nie będzie już problemem.

Również wiemy już jak uporać się z wyrzucaniem z gry oraz spadkiem FPS'ów na pozostałych expowiskach. Nie wiemy jeszcze kiedy wprowadzimy tę zmianę, jednakże na pewno jej nie zignorujemy i zrobimy wszystko aby grało Wam się jak najlepiej!

Podczas przerwy technicznej zaczniemy również wprowadzać specjalny Event Karnawałowy, który potrwa tydzień. Uwierzcie Nam, będzie warto wziąć w nim udział.

Jutro, o godzinie 15:00 zostaną włączone raty +50% na okres 5H oraz odbędzie się event - Znajdź GM'a!

Pozdrawiamy - Administracja Revoria.eu

Mental na 200 nie do zajebania ja po misjach nowych typek nie. Na nowej mapie nie sciagne sporego spota bo loga nawet na teksturach psow. Albo jest tak malo metkow na mapie 200 albo tyle ludzi ich ubija bo jeszcze ani 1 nie widzialem :D, bosa tez. Na mapie 200 ciezko mi jest isc nawet bo mnie cofa.

A gdzie sztylety-kostiumo-bronie?

Ogarnijcie handel bo pd 100% teraz kosztuje 200-250kk a tyle kosztuje zmianka skili do zdobycia TYLKO z IS, za niedlugo ten pedek bedzie wart tyle co kostium czyli 500kkk+. Kiedys bronie 200 III byly warte 500-700kk a teraz marne 200-300. Ludzie sie skarza, ze teraz na 220 full eq i misje ninja ssie.

Opublikowano

Mental na 200 nie do zajebania ja po misjach nowych typek nie. Na nowej mapie nie sciagne sporego spota bo loga nawet na teksturach psow. Albo jest tak malo metkow na mapie 200 albo tyle ludzi ich ubija bo jeszcze ani 1 nie widzialem :D, bosa tez. Na mapie 200 ciezko mi jest isc nawet bo mnie cofa.

A gdzie sztylety-kostiumo-bronie?

Ogarnijcie handel bo pd 100% teraz kosztuje 200-250kk a tyle kosztuje zmianka skili do zdobycia TYLKO z IS, za niedlugo ten pedek bedzie wart tyle co kostium czyli 500kkk+. Kiedys bronie 200 III byly warte 500-700kk a teraz marne 200-300. Ludzie sie skarza, ze teraz na 220 full eq i misje ninja ssie.

To chyba dobrze jak nowy gracz może teraz zgarnąć na start te 250-300b za PD 100%.

Bossy i Metiny są ale jest też bardzo dużo ludzi więc to wszystko znika jak Zbyszko 3 Cytryny po wizycie baby z Radomia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...