Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak z Helerem?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Skróciliście dunga z niebieską śmiercią? Body został jakoś wzmocniony, lub odbugowali dmg w metki? Mental nadal jest OP czy osłabili go?

Opublikowano

Bardziej polecałbym administracji zająć się clientem(albo serwerem, nie znam sie ;c), bo zapewne nie tylko mnie denerwuje częste wywalanie z gry, nawet podczas zwykłego dungeona, czy expienia, a nawet bicia metków. Utrudnia gre, trzeba się co chwile przelogowywać a przy okazji mozna stracić spot, bo logowanie się też troche trwa.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

@Reive bronie z czerwonego lasu z metków. 

Mozna gdzies wydropic pd 100% na 100lvl? Bo nie usmiecha mi sie expic 1 godzine od 100 do 102lvl... (na słabym spocie bo ludzi w uj)

Opublikowano

Mozna gdzies wydropic pd 100% na 100lvl? Bo nie usmiecha mi sie expic 1 godzine od 100 do 102lvl... (na słabym spocie bo ludzi w uj)

chyba z misji czy cos

Opublikowano

PD 100% dostajesz za itemologie II lub wytwarzasz u seona. Jak masz słaby spot to szkoda marnować tego pdka :v

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Nie polecam bo GA obiecał mi eq z navi za 25zł doładowanie do plusa i mnie okłamał więc szczerze nie polecam a był fajny serwer :(

Marna prowokacja.

Daruj sobie.. albo inaczej, podaj nick tego ''GA''

Zapraszam na serwer! Ponad 1.3k online. ( teraz )

­

Opublikowano

Marna prowokacja.

Daruj sobie.. albo inaczej, podaj nick tego ''GA''

Zapraszam na serwer! Ponad 1.3k online. ( teraz )

­

Następnym razem nie strasz ludzi i nie pojawiaj się z dupy  xD  xD #avalanche

Japier... jakie wkurwiające jest te wywalanie clienta... Zróbcie z tym coś w końcu.

Do tego to faktycznie, można się przyczepić, szczególnie gdy zmienia się channel, dałoby się coś zrobić?

#OpISIS

Opublikowano

Najlepszy zarobek? 

Nasycone, złote głowy, piaski snów, fiolki i PD 100%

Ew drop do lochu v2, blokada expa + 2x drop yang, dużo hajsu tam leci i tylko przerzucasz.

#OpISIS

Opublikowano

Wbiłem zobaczyłem i wyszedłem ( serwer bez magii nie zachęcił mnie do gry ) , może i dużo osób tam gra , serwer bardzo podobny do dreikona jesli ktos kojarzy , nie spodobała mi się tam czcionka strasznie stara i niewyraźna niestety, wole nowsze i bardziej przejrzyste. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Dla mnie serw spoko. Ale podziękowałem. Wymixowałem sobie nawet eq pod pvp. Ale niestety jak poszedłem na grote i wszedłem na pierwszy lepszy spot to miałem takie lagi ze aż mi ekran zacinało.. Chu* z taką grą.. A szkoda bo serw godny podziwu.. Tylko te lagi odstraszają. Nie da się grać. Powodzenia

erfgreg.png

Opublikowano

Dla mnie serw spoko. Ale podziękowałem. Wymixowałem sobie nawet eq pod pvp. Ale niestety jak poszedłem na grote i wszedłem na pierwszy lepszy spot to miałem takie lagi ze aż mi ekran zacinało.. Chu* z taką grą.. A szkoda bo serw godny podziwu.. Tylko te lagi odstraszają. Nie da się grać. Powodzenia

Ziomek w grocie posiedzisz max 1h więc można przeżyć na kolejnych mapkach jest spokój

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Opłaca się zacząć gre?

Jak najlepiej zarobić?

W ile wbije max lv?

Ciężko wymixować eq?

1.nie

2.dungi 180/200 i nemere

3.2/3 dni spokojnego grania

4.eq szybko wymixujesz

Opublikowano

1.nie

2.dungi 180/200 i nemere

3.2/3 dni spokojnego grania

4.eq szybko wymixujesz

Czemu twierdzisz, że się nie opłaca?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...