Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To chyba dobrze jak nowy gracz może teraz zgarnąć na start te 250-300b za PD 100%.

Bossy i Metiny są ale jest też bardzo dużo ludzi więc to wszystko znika jak Zbyszko 3 Cytryny po wizycie baby z Radomia.

Przy wbijaniu maxa i majac tylko yang z expa + ulepki na eq sie dropi tyle sztuk by wystarczylo na ulepszenie na III pozniej wbija lvl i znow ulepki be starczylo na eq na III. To takim sposobem nigdy nikogo nie bedzie stac na takiego pd'ka -.-.

Ktos powinien zawyzyc ceny ulepszaczy bo to parodia. Pod koniec starego roku ulepki na eq 200 kosztowaly po 10kkk a teraz marne 2-3 ;x

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przy wbijaniu maxa i majac tylko yang z expa + ulepki na eq sie dropi tyle sztuk by wystarczylo na ulepszenie na III pozniej wbija lvl i znow ulepki be starczylo na eq na III. To takim sposobem nigdy nikogo nie bedzie stac na takiego pd'ka -.-.

Ktos powinien zawyzyc ceny ulepszaczy bo to parodia. Pod koniec starego roku ulepki na eq 200 kosztowaly po 10kkk a teraz marne 2-3 ;x

Z tego co widzę to ludzie wystawiają te PDki za 80-150kkk a taka ilość yang to max 30 minut.

Opublikowano

Serwer RIP? Nie moge polaczyc sie z serwerem, nie dziala mi strona ani forum.

Zamiast pytać się na mpc może wejdź na forum gdzie przesiaduje CAŁA administracja i każdy wie o co chodzi kto tylko zajrzał na forum? 30 sekund od wywalenia już wiedziałem ocb bo Mike napisał na sb, że ddosy są i zaraz powinno wszystko ruszyć. 

bez gif

Opublikowano

Serwer RIP? Nie moge polaczyc sie z serwerem, nie dziala mi strona ani forum.

przecież strona i forum działa, a co do serwera niby ddosy są ;)

ps : no teraz macie racje, już strona padła ;> 

xD 

Opublikowano

przecież strona i forum działa, a co do serwera niby ddosy są ;)

Strona nie dziala !

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Nie ma lagow.. Może pora na zmianę komputera i internetu?

Nieee, po luju nie ma lagów. Zanim wezmę spota to minie jakieś 5 sekund, lub niby bije spota a tu jeb wywala mnie do logowania. 

@Edit

I polecam naprawić aktywacje konta na forum, bo email nie przychodzi..

­

Opublikowano

Nieee, po luju nie ma lagów. Zanim wezmę spota to minie jakieś 5 sekund, lub niby bije spota a tu jeb wywala mnie do logowania.

@Edit

I polecam naprawić aktywacje konta na forum, bo email nie przychodzi..

­

To najwidoczniej problem tkwi po Twojej stronie...

9YbAX2Z.png
Opublikowano

To najwidoczniej problem tkwi po Twojej stronie...

Polecam zaglądać trochę na forum serwera. Nie tylko ja mam takie problemy.

­

Opublikowano

Zdaje sobie sprawę, że da się zarobić na isa etc no ale jak go zobaczyłem to japierdo.le xD wszystko tam jest, dodatkowo nawet pety są czasowe .. no troszkę lipka.  Jeżeli chodzi o grę na serwerze to jest strasznie przyjemna, z niczym problemu nie ma i wszystko łatwo zdobyć, także jest spoko. 

xD 

Opublikowano

Zdaje sobie sprawę, że da się zarobić na isa etc no ale jak go zobaczyłem to japierdo.le xD wszystko tam jest, dodatkowo nawet pety są czasowe .. no troszkę lipka.  Jeżeli chodzi o grę na serwerze to jest strasznie przyjemna, z niczym problemu nie ma i wszystko łatwo zdobyć, także jest spoko. 

Hmmm na mapie 200 100kkk+   masz w 1h z monetka + drop kwatkow i ulepszaczy z mobow. Zolty kwiat po 7-10kkk. Masz 2 max 3h i masz juz na np kostium z is z bonami warty 300+. Wbicie 200 to max 1 dzien z opierdalaniem sie :D (24 godziny)

Opublikowano

Zdaje sobie sprawę, że da się zarobić na isa etc no ale jak go zobaczyłem to japierdo.le xD wszystko tam jest, dodatkowo nawet pety są czasowe .. no troszkę lipka.  Jeżeli chodzi o grę na serwerze to jest strasznie przyjemna, z niczym problemu nie ma i wszystko łatwo zdobyć, także jest spoko

Jakie pety czasowe? Wszystko jest na stałe oprocz fryzu. Czyli tak jak na wiekszosci serwerow:) i do tego bardzo łatwo zarobić na is  :)

TWOJA NIUNIA-FILIPEK

Opublikowano

Jakie pety czasowe? Wszystko jest na stałe oprocz fryzu. Czyli tak jak na wiekszosci serwerow:) i do tego bardzo łatwo zarobić na is  :)

Yyyy co ty masz na stale? Chyba pomyliles serwery :)

Zarobek teraz jest jeszcze większy niż przed update.. Tym bardziej że ceny ulep wzrosły a ceny IS'a zostały w granicach 400kkk :)

Taki c**j, jak ceny wzrosly... Bronie miesiac/dwa temu staly po 500-700kkk teraz 200-300kkk bizu wtedy stalo po 500+/- . Masz piasek snow wczesniej stal po 10kkk teraz marne 2kkk ludzie wystawiaja w sklepach, ale IS'owe ceny tez spadly o 100-200kkk... Ostatnio dostalem za bizu 140 exp 6-7 z dupy 4 zmianki skili xD. Jak na wolaj masz po 100-150kkk zmianke skili. I ty gadasz, ze ceny IS nie spadly... To ty chyba grasz tu od 5 dni i nie masz zadnego pojecia o serwerze

Jak dobrze, ze to wszystko sprzedalem przed nowym rokiem, i teraz mam ponad 20k brylek diamentu i moge kupowac co chce :D

Opublikowano

Yyyy co ty masz na stale? Chyba pomyliles serwery :)

Taki c**j, jak ceny wzrosly... Bronie miesiac/dwa temu staly po 500-700kkk teraz 200-300kkk bizu wtedy stalo po 500+/- . Masz piasek snow wczesniej stal po 10kkk teraz marne 2kkk ludzie wystawiaja w sklepach, ale IS'owe ceny tez spadly o 100-200kkk... Ostatnio dostalem za bizu 140 exp 6-7 z dupy 4 zmianki skili xD. Jak na wolaj masz po 100-150kkk zmianke skili. I ty gadasz, ze ceny IS nie spadly... To ty chyba grasz tu od 5 dni i nie masz zadnego pojecia o serwerze

Jak dobrze, ze to wszystko sprzedalem przed nowym rokiem, i teraz mam ponad 20k brylek diamentu i moge kupowac co chce :D

Gram tutaj od samego początku ziomeczku :DDD Niedawno każdy ulepek z tych lepszych do 200  chodził po 1-1,5kkk ;) Teraz chodzą do 2,5.  Eq 200 III lajtem schodzi po 350kkk Piaski po 10 stały na samym początku. Tak czy siak jak ktoś myśli to na postaci 200 lv z eq exp nawet 145 lvl dziennie zarobi ponad 1kb :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...