Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miałem nie zdradzać, ale tak będzie rework. Już nie długo startujemy - BedzieDym. 

Ciekawe kto Ci z tego BedzieDym bedzie grał xD marna podroba :) Jak u was byłem to troche slabo bylo z graczami, później gildia sie rozpadla a wiekszosc do EQIULIBRIUM poszlo :), ktore i tak nie zawita na reworku znajac zycie bo do tej pory na slowo Revoria slychać tylko śmiech i slowa "to gowno i tak padnie", pozatym odgrzewane kotlety dlugo sie nie trzymają :P

@lee co do Reroya nie musiał mieć dostepu do komendy /i aby miec tyle bryłek :) nawet nie musial mieć dostępu do nadawania SM, tak sie składa że komenda /poly byla/jest zbugowana i w momencie jak GM zamieni sie w bossa z dunga i zostanie zabity leci z niego drop :) autoclicker na wstawaniu co 10sec+ 2 konto na zblokowanej spacji i auto podnoszeniu a w godzine ulepek mial w uj a wystarczy tylko sprzedac :P 6 razy na minute x 60min x 4ulepy z bossa = 1440 ulepek w tylko 1 godzine :P srednia wartosc ulepki z dunga 240 na poczatku to okolo 30kk za sztuke co daje piekne 43kkk a wiec prawie 9k bryłek :) 

Przyszlosci temu serwerowi nie wróże jeżeli "ADMIN" nie wie takich rzeczy ^^

pokemon20haunter800x200.png
Opublikowano

Czekamy na rework, BędzieDym nie może się doczekać. ;3 

Te dywanki, co logały ze spotów?  :D

aw: Ile Online? Gra ktoś w ogóle?

Faliaty TOP1 xD

PS: CZEKAM NA REWORK

Jestem Styropianem i jestem z tego dumny! /Styropian

Opublikowano

I tak będzie rework... xD

https://zapodaj.net/9aabde1a5a8a9.jpg.html

https://zapodaj.net/20c1b551e95a6.jpg.html

https://zapodaj.net/a3c96c883bb1c.jpg.html

https://zapodaj.net/f88793de550e9.jpg.html

Tak, wiem. Nie powinienem.. ale jakoś mi to nie dawało spokoju, poza tym nie wracam do metina. 

Wszystko rozdane, wywalone, usunięte.

Powodzenia Mike&Jerry. 

Zróbcie tak dobry serwer, jak Revoria. 

­

Widzę, że kolega nie jest w temacie - projekt serwera Revoria.eu został sprzedany mi, nowemu właścicielowi (Lee z tej strony, pozdrawiam). Dostęp do prezentacji na MPC forum również mam.

Naprawdę musisz mieć smutne życie żeby przerabiać zdjęcie (tak, bryłki widoczne na zdjęciu są kłamstwem). W bazie niestety nie ma takiej ilości bryłek, a jeżeli ktoś jakimś MAGICZNYM SPOSOBEM włamałby się do bazy niestety bym to zauważył :). Reszty zdjęć nie będę komentować. Zabawne..

Post został zgłoszony, nie dziękuj :D.

Bo te bryłki zostały rozdane, popytaj ludzi w m1. 

Wiem już wszystko, powodzenia.

Poza tym, zalecam zrobić cofke, bo kilka graczy ma miliony sm na swoich kontach. 

Nie mam smutnego życia, odpoczywam w niedziele, dobrze się przy tym bawiąc. ''kolego'' :D

Poza tym to 1 razowa akcja, także ten.. nie spinaj, baw się dobrze. Nie miałem nigdy dostępu do bazy jak coś. 

Żaden ss nie jest przerobiony, dostałem ub od koleżanki z team'u, która również była tu kiedyś GM.

Zgłaszaj sobie co chcesz i kiedy chcesz, mi to lotto. :D

­

Oczywiście, przecież będąc GM'em i mając ograniczone prawa (nie miałeś dostępu do komendy /i, itp) mogłeś wyczarować tyle bryłek. To przecież oczywiste xD.

Miałem dostęp do sm, dalej sam się domyśl.. to chyba proste, że sprzedawałem itemy z is za bryłki, to jak myślisz? Co za głąb to kupił.. xD

Mniejsza o to, 3m sie. ( Ja i Renfri jako jedyni, nie byliśmy ''tak ograniczeni'' jak pozostali ze starego team'u )

Koniec dramy, żegnam Pana - właściciela serwera, o którym nic nie wie. 

­

Sam jesteś ograniczony.

Git, że rework z nowym gostkiem. Będę grał czysto i bez niczego.

Walczyłem z Radkiem i tym drugim. Essa widzim sie dzisiaj

VaeVictis TOP1 !!!

2i6eukk.jpg

Opublikowano

@RevoriaMetin2 określ się czego jest ta prezentacja - revorii która rzekomo ciągle działa, czy revorii która dopiero będzie startowała.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sklepy offline zostaną wprowadzone ? Dlaczego w ogóle reklamy nie ma 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Old.Revoria już off - przynajmniej tak twierdzą gracze oraz strona. Jak będziecie chcieli prezentacje dla nowej Rewori to ją dacie do odpowiedniego działu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...