Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avantador.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

12342521_1295083503851294_63644791065038

Witajcie! Mamy dla Was coś wyjątkowego! Mianowicie masę kodów na Smocze Monety! Z okazji nadchodzących świąt, oraz zbliżającego się startu serwera, chcemy obdarować KAŻDEGO gracza, który napisze komentarz tutaj, lub pod postem na facebooku:

https://www.facebook.com/AvantadorOfficial/ 

Piszcie czemu chcecie zagrać właśnie na naszym serwerze!

Po wykonaniu tej czynności, na start dostaniecie kod na 50 sm!

Kody będziemy wysyłać w wiadomości prywatnej!

Nie ma co zwlekać! Czas tej promocji trwa tylko do 17.12.2015r. 

No więc skoro jest taka opcja, to chciałbym zagrać na waszym serwerze, ponieważ macie super pomysł na sam serwer i jesteście jak widać bardzo pomocną administracją, co się jak najbardziej ceni, dużo map, super szata graficzna i system samych broni, a co do tego ta pomocna wiki serwera jest świetna  ;) Z chęcią zagram na tym serwerze, i mam nadzieję, że nie tylko ja  ;)

sygn2.png

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieję, że nie zamierzacie dodawać przedmiotów, które będą znacznie ułatwiały grę ludziom z grubym portfelem?

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie zamierzacie dodawać przedmiotów, które będą znacznie ułatwiały grę ludziom z grubym portfelem?

Większość lepszych rzeczy jest do zdobycia w grze i też takich, których w item shopie nie znajdziesz zaczynając od legendarnych petów po jakieś eq do expa lub inne rzeczy.

Opublikowano

Z pewnością u was zawitam.

Znam troszkę administracje i przynajmniej wiem na co wchodzę. Życzę wam sukcesu moi drodzy.

*liczę na smki  :v

Opublikowano

Genialna prezentacja  :O. Serwer zapowiada się naprawdę świetnie i mam zamiar na nim zagrać. Pierwszy raz widzę, aby ktoś tak wszystko dokładnie dopracował. Mam nadzieję że z serwerem będzie tak samo :yay:.

Zbroje i bronie również są ładne, chociaż ten set z czerwoną zbroją bym zmienił kolory broni także na czerwone.

Pozdrawiam

2863366318.png

Opublikowano

Pety w IS - tylko do expa, ich odpowiedniki lecą z dungeonów. Pety PvP tylko w grze. 

Kostiumy można zdobyć w grze, z tym, że są na krócej, ale normalnie można je bonować. Oczywiście nie wszystkie kostiumy z IS są w grze, ale różnią się jedynie wyglądem, bo wbudowanych bonusów nie posiadają. 

Tygrysy bengalskie mają odpowiedniki w grze w postaci różnych wierzchowców eventowych i epickich. Te drugie tworzymy w mieście na 76 poziom.

Jedynymi przedmiotami jakich obecnie nie można zdobyć normalnie w grze i nie mają w grze swoich odpowiedników są zwój powrotu statusu i zwój boga smoków.

Poza tym o ile mnie pamięć nie myli wszystko co jest w IS znajduje się też w grze, lub ma tam swój odpowiednik. :)

Opublikowano

Kawał dobrej roboty! Jeśli chodzi o stronę i prezentacje to naprawdę, jest ona świetnie dopracowana  ^^ Mam nadzieję że serwer również. Cenię sobie dobrze wykonaną pracę, a Wasza.. wygląda naprawdę świetnie  ;). Nic tylko czekać na start! 

Opublikowano

Kiedy start dokładnie?

Widzę że nie czytałeś prezentacji, zaraz na początku piszę wielkimi literami.

Start 18.12.2015 o godzinie 17:00

Opublikowano

Siema chce zagrać na waszym serwerze bo dajecie sm-y za free więc będę musiał doładować mniej aby coś kupic a po drugie z chęcią zobaczę ten serwer po pracy włożonej w wiki :) niby nic ale to właśnie sprawiło że chce pobrać i ocenić serwer(według mnie to sprawia że serwer jest dopracowany) ale to moja opinia :) 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Hmm, to może i ja się załapie na promocję B)

Z początku nie planowałem zagrać na waszym serwerze, przekonali mnie użytkownicy MałyShu i pieczara22, którzy odpowiedzieli na każde moje pytanie.

Taką pomoc właśnie się teraz ceni, zaangażowanie ludzi i wkład w serwer. Wiki serwera to naprawdę, strzał w dziesiątkę :) dowiedziałem się bardzo dużo rzeczy na temat Avantadora :)

Do zobaczenia na starcie :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Brawo za pomysłowy pomysł z tymi 50Sm
A na serwerze na pewno zawitam, i liczę na to ze będzie masa ludzi na starcie...

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

Skąd bronie na 75 poziom ?

Skąd stalki ?

Po co zmieniacz bonusów, jak i tak wbicie perfekcyjnych bonów będzie trudne a zmianek i tak nie będzie dużo ?

Edytowaliście łowienie ? tzn. by wyłowienie np. magicznej skrzynki nie graniczyło cudem. Na globalu gdy odpalało się kilka botów to cudem było wyłowienie jakiejkolwiek rzadkiej ryby a tutaj widzie, że wartościowe itemy są na samym końcu. Jeśli łowienie nie będzie przynosiło żadnych skutków to po prostu zostanie zapomniane przez graczy..

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Skąd bronie na 75 poziom ?

Skąd stalki ?

Po co zmieniacz bonusów, jak i tak wbicie perfekcyjnych bonów będzie trudne a zmianek i tak nie będzie dużo ?

Edytowaliście łowienie ? tzn. by wyłowienie np. magicznej skrzynki nie graniczyło cudem. Na globalu gdy odpalało się kilka botów to cudem było wyłowienie jakiejkolwiek rzadkiej ryby a tutaj widzie, że wartościowe itemy są na samym końcu. Jeśli łowienie nie będzie przynosiło żadnych skutków to po prostu zostanie zapomniane przez graczy..

Bronie na 75 można zdobyć na wiele sposobów, nie jedynie z Umarłego rozpruwacza.

Stalki dropią standardowo w red lesie.

Zmianki będą lecieć różnie przykładowo na lv. 120 będziesz ich miał około 8k po wybonowaniu eq do expa, czyli nie aż tak mało.

Tak edytowaliśmy łowienie.

Opublikowano

Hmm, to może i ja się załapie na promocję B)

Z początku nie planowałem zagrać na waszym serwerze, przekonali mnie użytkownicy MałyShu i pieczara22, którzy odpowiedzieli na każde moje pytanie.

Taką pomoc właśnie się teraz ceni, zaangażowanie ludzi i wkład w serwer. Wiki serwera to naprawdę, strzał w dziesiątkę :) dowiedziałem się bardzo dużo rzeczy na temat Avantadora :)

Do zobaczenia na starcie :)

Cieszę się że udało się nam Ciebie przekonać, mamy nadzieję że serwer CI się spodoba :)

Opublikowano

Bronie na 75 można zdobyć na wiele sposobów, nie jedynie z Umarłego rozpruwacza.

Stalki dropią standardowo w red lesie.

Zmianki będą lecieć różnie przykładowo na lv. 120 będziesz ich miał około 8k po wybonowaniu eq do expa, czyli nie aż tak mało.

Tak edytowaliśmy łowienie.

Standardowo stalki w red lesie z potworów od 86 poziomu ?

A co do broni na 75, jeśli leci ona z szkaty umarłego to edytowaliście drop ? Bo z reguły leci syf z tych szkat.

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Standardowo stalki w red lesie z potworów od 86 poziomu ?

A co do broni na 75, jeśli leci ona z szkaty umarłego to edytowaliście drop ? Bo z reguły leci syf z tych szkat.

Od mniejszego poziomu.

Tak drop ze szkaty jest edytowany, zajrzyj na naszą wiki:

http://wiki.avantador.pl/index.php?title=Szkatu%C5%82ki

Tutaj znajdziesz drop ze szkat.

Opublikowano

Od mniejszego poziomu.

Tak drop ze szkaty jest edytowany, zajrzyj na naszą wiki:

http://wiki.avantador.pl/index.php?title=Szkatu%C5%82ki

Tutaj znajdziesz drop ze szkat.

Dobrze, że drop edytowany.

DT będzie wyglądało tak jak standardowe, czy odpuście nam drop pięciu pieczęci a potem drop skrzynek w celu zdobycia prawidłowej mapy i na końcu drop klucza ?

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Dobrze, że drop edytowany.

DT będzie wyglądało tak jak standardowe, czy odpuście nam drop pięciu pieczęci a potem drop skrzynek w celu zdobycia prawidłowej mapy i na końcu drop klucza ?

Pieczątki i metki się robi dużo szybciej, na metkach i riperze nie ma mobów. Reszta standard. Bronie 75 leca też z lodowej wiedźmy, wierzboluda w red lesie, oraz gnolli w smoczym porcie.

Opublikowano

Szkoda, że w tym tygodniu nie startujecie. Ale zagram, gdyż prezentacja mnie przekonuje. Zobaczymy.

Start 18.12.2015, czyli w dniu premiery SW <3 Serwer startuje 17 +/- 1h a film mam o 21 w Helios, więc na chwile mnie nie będzie :)

4124112_16944776.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...