Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avantador.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już mowa o DT to wejście będzie standardowe, czyli czekanie na metka czy po prostu każdy osobno będzie mógł zrobić ?

@@ teraz doczytałem, że będziemy go robić jak inne dungi, czyli wejście na dt też poprzez pt ?;

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak już mowa o DT to wejście będzie standardowe, czyli czekanie na metka czy po prostu każdy osobno będzie mógł zrobić ?

@@ teraz doczytałem, że będziemy go robić jak inne dungi, czyli wejście na dt też poprzez pt ?;

Trzeba czekać na metina.

Nie, żeby wejść na DT nie trzeba mieć pt.

Opublikowano

Trzeba czekać na metina.

Nie, żeby wejść na DT nie trzeba mieć pt.

Jeśli tak to pomyślałbym o tym by metin szybko się respił, bo robić dt z kimś to już stare dziele mt2..

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Serwer w miarę fajny wbije :) Dungeony solo czy pt ?

PT.

Jeśli tak to pomyślałbym o tym by metin szybko się respił, bo robić dt z kimś to już stare dziele mt2..

Metin respi się szybko, podejrzewam, że DT nie będzie tak oblegane jak zazwyczaj, bo broń 75 można zdobyć w wielu innych miejscach. 

Opublikowano

Czy długo się wbija poziomy? Chodzi mi głównie o to, czy na pojedynczych mapkach siedzimy godzinami czy jednak jest to przyjemny exp.

Opublikowano

Czy długo się wbija poziomy? Chodzi mi głównie o to, czy na pojedynczych mapkach siedzimy godzinami czy jednak jest to przyjemny exp.

100-120 jest w miarę, potem trzeba się pomęczyć.

Opublikowano

PT.

Metin respi się szybko, podejrzewam, że DT nie będzie tak oblegane jak zazwyczaj, bo broń 75 można zdobyć w wielu innych miejscach. 

A prywatnego DT nie macie w planach? :)

W sumie moze to byc ciekawa opcja. Niczym kiedys na Almantii (rowniez medium), fajne zadymy w dt wowczas byly. A zwazajac na to, ze to raczej server z typu trudnieszych, to dt moze byc oblegane rowniez ze wzgledu na kowala - o ile go nei usuneliscie.

Oraz takie pytanie - czemu blogo zostalo oslabione? Wyjasniliscie tylko pomoc smoka, choc i tu mi sie to troche glupota wydaje :/ Ale moglibyscie to okreslic liczbowo? Przykladowo przy pomocy / blogo P oraz 120 int da sie wycisnac lekko ponad 50%, jesli dobrze pamietam. Ile przy takim zestawieniu beda te skille dawac % u Was? Prosze o rzetelna odpowiedz, bo smok to moja ulubiona postac, a jesli bedzie bardzo oslabiona to zapewne nia nie pogram :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A prywatnego DT nie macie w planach? :)

W sumie moze to byc ciekawa opcja. Niczym kiedys na Almantii (rowniez medium), fajne zadymy w dt wowczas byly. A zwazajac na to, ze to raczej server z typu trudnieszych, to dt moze byc oblegane rowniez ze wzgledu na kowala - o ile go nei usuneliscie.

Oraz takie pytanie - czemu blogo zostalo oslabione? Wyjasniliscie tylko pomoc smoka, choc i tu mi sie to troche glupota wydaje :/ Ale moglibyscie to okreslic liczbowo? Przykladowo przy pomocy / blogo P oraz 120 int da sie wycisnac lekko ponad 50%, jesli dobrze pamietam. Ile przy takim zestawieniu beda te skille dawac % u Was? Prosze o rzetelna odpowiedz, bo smok to moja ulubiona postac, a jesli bedzie bardzo oslabiona to zapewne nia nie pogram :)

Błogo zostało znerfione ze względu na to, że przy tych statystykach mogłoby dawać ponad 70%.

Obecnie mam 150 inta(statystyki + bonusy w przedmiotach), błogo/pomoc na P, poziom 56. Błogosławieństwo daje 37%, a Pomoc Smoka 20%. 

Opublikowano

Błogo zostało znerfione ze względu na to, że przy tych statystykach mogłoby dawać ponad 70%.

Obecnie mam 150 inta(statystyki + bonusy w przedmiotach), błogo/pomoc na P, poziom 56. Błogosławieństwo daje 37%, a Pomoc Smoka 20%. 

To w sumie bardzo male ilosci.. Gdzie 150 inta to sporo a i skille te na P nie bedzie tak latwo wbic. Nie wiem czy nie przesadziliscie z tym.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

To w sumie bardzo male ilosci.. Gdzie 150 inta to sporo a i skille te na P nie bedzie tak latwo wbic. Nie wiem czy nie przesadziliscie z tym.

150 to nie jest sporo.. to same statystyki + bonusy w eq i to bez inta w broni.. nie mówiąc o 6/7 i statystykach wbudowanych w zbrojach epickich, których mi brakuje. 

Opublikowano

15.12.2015 lub 16.12.2015 włączymy rejestrację, a 16.12.2015 lub 17.12.2015 udostępnimy clienta gry do pobrania. Odwiedzajcie ten temat oraz stronę główną i bądźcie na bieżąco!

Opublikowano

Chętnie zagram, mylse ze to bedzie hit!

## Bedzie mozliwosc zmiany mobow na psy dla osob ze slabszym sprzetem?

Tak, jest taka możliwość. 

Opublikowano

Całkiem ciekawa prezentacja, możliwe, że wpadne zobaczyć na serwer.

Powodzenia ze startem :)

Dziękujemy i zapraszamy wszystkich do pisania komentarzy, kod na darmowe SM zaraz poleci na PW. :)

Opublikowano

Miałem chęci do gry tutaj, ale jestem z tych graczy, którzy nie lubią x bajerów w metinie, więc jednak zrezygnuję.
Życzę powodzenia chłopaki. :)

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Dlaczego wejdę i zagram? Prezentacja + nowości przyciągają oko. Może być wesoło :)

Do zobaczenia na starcie!

Opublikowano

Co będzie można wgl - WASZYM ZDANIEM - Najciekawszego zakupić w cenie tych 50 sm :)?

Myślę że Pierścień Doświadczenia lub Rękawica Złodzieja :)

Opublikowano

Zapowiada się świetny serwer :)­

Nie pomagam przy ściąganiu/konfigurowaniu botów/cheatów do League of Legends gdyż ich nie używam.

Ziomeczki pamiętajcie o opcji Lubię to! to naprawdę motywuję.

Opublikowano

Myślę że Pierścień Doświadczenia lub Rękawica Złodzieja :)

A z ciekawosci rzeczy takie jak pet ten do expa czy jakies kostiumy - w jakiej beda/sa cenie?

Te 50sm to rownowartosc jakiej kwoty?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A z ciekawosci rzeczy takie jak pet ten do expa czy jakies kostiumy - w jakiej beda/sa cenie?

Te 50sm to rownowartosc jakiej kwoty?

Pety oraz kostiumy po 500 SM.

50 Smoczych Monet to około 3 PLN (SMSem).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...