Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avantador.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sumie... liczyłem na coś ciekawszego, a tu taki kolejny, przeciętny serwer. No szkoda. Jedyne co mi do gustu przypadło to rozwinięty crafting i ładnie dobrane sety. 

Opublikowano

Set nr 3 jest powalający, obrazki się nie ładują od +52. Zapowiada się ciekawie, zobaczymy co z tego wyjdzie.

@Edit - ok, obrazki się ładują.

@Next Edit - czyżby Team z arian*i? :D

nlUSIa9.png

Opublikowano

Serwer nie jest zły, ale dodałbym coś od siebie jeszcze, nic nowego nie ma, a tego brakuje moim zdaniem.

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

W sumie... liczyłem na coś ciekawszego, a tu taki kolejny, przeciętny serwer. No szkoda. Jedyne co mi do gustu przypadło to rozwinięty crafting i ładnie dobrane sety. 

Serwer nie jest zły, ale dodałbym coś od siebie jeszcze, nic nowego nie ma, a tego brakuje moim zdaniem.

Zajrzyj na naszą wikipedię, tam znajdziesz o wiele więcej :)

http://wiki.avantador.pl
Opublikowano

Myślałem, że nas tutaj czymś zaskoczysz a tutaj standar to co na innych serwerach chociaż jakieś dungeony ciekawe byś dodał jakieś systemy itd.. chociaż może być fajnie!

Polecam bo BombWork! 

Powodzenia

Opublikowano

Serwer zapowiada się... Hmmm... Niby nie ma nic specjalnego, fajne sety, ciekawe systemy craftingu, co rzadko jest spotykane na serwerach. Ciekawe systemy z tymi petami, sądząc po tym co widziałem na wiki może zapowiadać się bardzo fajnie. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu. 

Na duży plus sety , sety, sety. Mapy też nie wyglądają najgorzej. 

Jak z dungami ?? Jest możliwość robienia ich solo , czy jest wymagane pt ?? I czy wystarczą 2 osoby ( 2 konta ) ?? 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

No no te 6/7 bony mają tak duże wartości że naprawde mając np 3 szybkości zaklęcia stane się pewnie nieśmiertelny  

Opublikowano

Set nr 3 jest powalający, obrazki się nie ładują od +52. Zapowiada się ciekawie, zobaczymy co z tego wyjdzie.

@Edit - ok, obrazki się ładują.

@Next Edit - czyżby Team z arian*i? :D

Tak tylko 2 osoby.

Serwer zapowiada się... Hmmm... Niby nie ma nic specjalnego, fajne sety, ciekawe systemy craftingu, co rzadko jest spotykane na serwerach. Ciekawe systemy z tymi petami, sądząc po tym co widziałem na wiki może zapowiadać się bardzo fajnie. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu. 

Na duży plus sety , sety, sety. Mapy też nie wyglądają najgorzej. 

Jak z dungami ?? Jest możliwość robienia ich solo , czy jest wymagane pt ?? I czy wystarczą 2 osoby ( 2 konta ) ?? 

Żeby wejść na dungeony trzeba mieć PT. (2 osobowe) 

No no te 6/7 bony mają tak duże wartości że naprawde mając np 3 szybkości zaklęcia stane się pewnie nieśmiertelny  

Bonusy są zmniejszone żeby nie było ich po 100000000% itp.

Opublikowano

Najlepsza prezka jaka jest na mpc w tej chwili czyli te 500mb jednak nie wzięło się znikąd :p

Serwer bardzo fajnie się zapowiada niektóre bronie czy też zbroje sam bym przygarnął.
Mam nadzieje że jak Bomb jest na czele administracji to nie będzie to serwer na "tydzień"

Powodzenia :)

Opublikowano

Najlepsza prezka jaka jest na mpc w tej chwili czyli te 500mb jednak nie wzięło się znikąd :p

Serwer bardzo fajnie się zapowiada niektóre bronie czy też zbroje sam bym przygarnął.

Mam nadzieje że jak Bomb jest na czele administracji to nie będzie to serwer na "tydzień"

Powodzenia :)

Serwer będzie stał, nawet jeżeli będę miał sam wszystko ogarniać.
Opublikowano

Pod względem graficznym pięknie ! Taki serwer mi się podoba ! Zobaczymy co wyjdzie w praktyce . Życzę powodzenia pozdrawiam !

Opublikowano

Prezentacja 11/10, na serwerze zagram. Widać że BombWork. + za lepszą część Ekipy z Ari (tzn. Yolnen i Siwy). 

Cholernie podoba mi się rozkład map, na Wiki jest naprawdę znacznie więcej opisane. Patrząc na nie, wcale nie rzekł bym że nowości jest mało ;)

2pza0c5.png

Opublikowano

No tak średnio bym powiedział.

Po za zajebistym wyglądem wszystkich setów, ubrań i tym podobne to nic nowego nie ma na serwerze, oczywiście grafika zrobiona świetnie.

Życzę powodzenia.

logo.png

Opublikowano

Ta prezentacja jest już pełna czy czegoś brakuje bo taka pustka trochę, ale za to grafika jest fajna. Polecam

Ale powiedzcie mi bo nie wiem.. Prezentacja mi się nie załadowała czy po prostu nic prócz grafiki/setów i kilku map tutaj nie ma?

No tak średnio bym powiedział.

Po za zajebistym wyglądem wszystkich setów, ubrań i tym podobne to nic nowego nie ma na serwerze, oczywiście grafika zrobiona świetnie.

Życzę powodzenia.

Wejdźcie na wiki. Specjalnie nie daliśmy wszystkiego w prezentacji żeby zachęcić Was do wejścia na nasz wikipedię.

http://wiki.avan.pl 
Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja, a serwer zapowiada się nieźle.
Z pewnością zajrzę.

W jakim czasie będzie można wbić max lvl ?

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja, a serwer zapowiada się nieźle.

Z pewnością zajrzę.

W jakim czasie będzie można wbić max lvl ?

Zależy ile będzie graczy, + - 2 tygodnie.
Opublikowano

Stawiać tak zajebistego serwa w momencie, kiedy w ogóle nie mam czasu grać to powinno być karane :(

-Prezentacja genialna :v

-Sety mnie kładły za każdym razem jak na nie patrzyłem na FB. Tylko jedna sprawa; ten najcudowniejszy miecz pod Słońcem, Syriuszem i innymi gwiazdami nie będzie na max lv? :(

-Jaka jest minimalna szansa na ulepszenie?

-Jak długo będzie się trzeba produkować, żeby wymixować perf eq? (niewchodzące maksymalnie bonusy i to, że trzeba zmianki zdobywać 'trochę' zatrważa

-Przewidujesz, że ok ile godzin będzie potrzeba spędzić w grze, żeby zdobyć max lv, zrobić eq 2 ilości po 2 sztuki wszystkiego (2x HP + 4x15) oraz zdobyć wszystko naj, naj z innych rzeczy?

-No i PvP. W jakim stopniu będzie ono miało znaczenie na tym serwie, zlane po całości czy dopieszczone aż miło?

Opublikowano

Prezentacja wprost genialna. Pomysł z wikipedią - znakomity. 

Serwer ma szanse na ogromną liczbę graczy. Administrację znam i ciężko jej nie polecić. :) 

Opublikowano

­Po prezentacji zapowiada się serwer świetny!

Zobaczymy jak będzie z serwerem, oczywiście będę na starcie :).

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Stawiać tak zajebistego serwa w momencie, kiedy w ogóle nie mam czasu grać to powinno być karane :(

-Prezentacja genialna :v

-Sety mnie kładły za każdym razem jak na nie patrzyłem na FB. Tylko jedna sprawa; ten najcudowniejszy miecz pod Słońcem, Syriuszem i innymi gwiazdami nie będzie na max lv? :(

-Jaka jest minimalna szansa na ulepszenie?

-Jak długo będzie się trzeba produkować, żeby wymixować perf eq? (niewchodzące maksymalnie bonusy i to, że trzeba zmianki zdobywać 'trochę' zatrważa

-Przewidujesz, że ok ile godzin będzie potrzeba spędzić w grze, żeby zdobyć max lv, zrobić eq 2 ilości po 2 sztuki wszystkiego (2x HP + 4x15) oraz zdobyć wszystko naj, naj z innych rzeczy?

-No i PvP. W jakim stopniu będzie ono miało znaczenie na tym serwie, zlane po całości czy dopieszczone aż miło?

Minimalna szansa na ulepszenie to 10% ale dotyczy to tylko i wyłącznie pasów, na które z kolei potrzeba mało ulepszaczy. Na pozostałe przedmioty minimalna to 30 lub 40%, ale dopiero na wysokich poziomach. Na serwerze są jednak specjalne przedmioty do ulepszania ekwipunku. Jeden daje 5% więcej na ulepszanie, drugi 10%, a trzeci nie zabiera ulepszaczy, jeśli ulepszanie się nie powiedzie. 

Co do perf eq, ciężko to określić, zależy od szczęścia podczas zmieniania bonusów, nie mówiąc o mieszaniu 6/7 bonusu, bonusów w petach i kostiumach. :P

Żeby zdobyć wszystko "naj", czyli zebrać Legendarne Zwierzaki na zawsze itd, trzeba będzie naprawdę cierpliwości godnej gracza MMO.

Co do PvP, jednymi z kroków jakie podjęliśmy na tą chwilę były te zmiany, które opisane zostały w prezentacji odnośnie umiejętności postaci. Staraliśmy się również nie dawać kosmicznych bonusów w ekwipunku i z nagród, żeby łatwiej było balansować PvP zawsze, gdy będzie to konieczne.

Opublikowano

Minimalna szansa na ulepszenie to 10% ale dotyczy to tylko i wyłącznie pasów, na które z kolei potrzeba mało ulepszaczy. Na pozostałe przedmioty minimalna to 30 lub 40%, ale dopiero na wysokich poziomach. Na serwerze są jednak specjalne przedmioty do ulepszania ekwipunku. Jeden daje 5% więcej na ulepszanie, drugi 10%, a trzeci nie zabiera ulepszaczy, jeśli ulepszanie się nie powiedzie. 

Co do perf eq, ciężko to określić, zależy od szczęścia podczas zmieniania bonusów, nie mówiąc o mieszaniu 6/7 bonusu, bonusów w petach i kostiumach. :P

Żeby zdobyć wszystko "naj", czyli zebrać Legendarne Zwierzaki na zawsze itd, trzeba będzie naprawdę cierpliwości godnej gracza MMO.

Co do PvP, jednymi z kroków jakie podjęliśmy na tą chwilę były te zmiany, które opisane zostały w prezentacji odnośnie umiejętności postaci. Staraliśmy się również nie dawać kosmicznych bonusów w ekwipunku i z nagród, żeby łatwiej było balansować PvP zawsze, gdy będzie to konieczne.

No cóż, to chyba będę musiał zrezygnować, bo nawet jeśli wykrzesałbym w sobie cierpliwość godną gracza MMO, to czasu mam tyle co negacja nerdowatego gracza MMO. Pozostaje wam niestety życzyć powodzenia tylko :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...