Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avantador.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę mało nowości, nie ma areny walk, urozmaiconego pvp.. malo dungów eh

Mało dungów? Moim zdaniem 7 przy 140 poziomie to wystarczająco.

Co masz na myśli poprzez "urozmaicenie pvp"? I opisz dokładnie o jaką arenę Ci chodzi. :)

Opublikowano

Chodzi mi arenę pvp każdy na kazdego za którą dostaje sie pkt a owe punkty mozna wymieniac na itemy...Napie**alanie pod kowalem jest juz zalosne

urozmaicenie pvp to glownie odliczanie,ale też skille takie jak Aura,berek dzialajace jak czarowane ostrze ( mozna je w kazdym momencie wlaczyc)

Opublikowano

Chodzi mi arenę pvp każdy na kazdego za którą dostaje sie pkt a owe punkty mozna wymieniac na itemy...Napie**alanie pod kowalem jest juz zalosne

urozmaicenie pvp to glownie odliczanie,ale też skille takie jak Aura,berek dzialajace jak czarowane ostrze ( mozna je w kazdym momencie wlaczyc)

Te skille tak działają, po prostu nie wspomnieliśmy o tym w prezentacji myśląc, że to już standard taki jak kostiumy itd. Odliczania obecnie nie ma, ale nie widzę problemu żeby się tym zająć w wolnej chwili. 

Co do areny - pomyślimy. 

Opublikowano

Prezka super, wiki serwera to coś wspaniałego i za to wielki szacunek.Co do samego serwera to brakuje mi tu czegoś związanego z gildiami ;) Osobiście zawsze uwielbiałem ( za czasów pl'a) gdy była wojna i wpadało w siebie nawet 40 graczy :D A na pewno jakieś nowości związane z gildiami zachęciły by ludzi do organizacji ich.Pamiętajcie, że metin to przede wszystkim rywalizacja między graczami, bo kto nie lubi się po naparzać na takiej wojnie :D Osobiście chętnie wbiję na start i raczej zawitam na dłużej.

sygn2.png

Opublikowano

Te skille tak działają, po prostu nie wspomnieliśmy o tym w prezentacji myśląc, że to już standard taki jak kostiumy itd. Odliczania obecnie nie ma, ale nie widzę problemu żeby się tym zająć w wolnej chwili. 

Co do areny - pomyślimy. 

Arena zepsuje tylko grę. Kolejna mapa nie wiem po co... Klimat gry pójdzie w pi**du , bo nie ma to jak lanie się w miastach. To jest klimat i nastrój metina, jak możesz się lać w m1 , a nie na jakichś durnych mapach czy arenach. To nie Mortal Combat czy Tekken ... 

Areny to mogą być do turniejów pvp, które z tego co na forum widzę u was jest w planie. Wtedy arena jest przydatna, ale do niczego innego bo tylko zepsuje rozgrywkę. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Arena zepsuje tylko grę. Kolejna mapa nie wiem po co... Klimat gry pójdzie w pi**du , bo nie ma to jak lanie się w miastach. To jest klimat i nastrój metina, jak możesz się lać w m1 , a nie na jakichś durnych mapach czy arenach. To nie Mortal Combat czy Tekken ... 

Areny to mogą być do turniejów pvp, które z tego co na forum widzę u was jest w planie. Wtedy arena jest przydatna, ale do niczego innego bo tylko zepsuje rozgrywkę. 

Zostaniemy chyba przy tym co napisałeś, mam nadzieje, że duża część graczy myśli podobnie. Pozostałe rzeczy jak "toggle" skilli są, poza tym niektóre skille są zmodyfikowane, o archerze i healerze wspominałem w prezentacji, szaman smok ma delikatnie znerfione Błogosławieństwo i mocno znerfioną Pomoc Smoka, ze względu na to, że na Avantadorze 100% na krytyczny cios = 100% na krytyczny cios ze skilla, znerfiona została również Aura Miecza i Czarowane Ostrze jeśli chodzi o + do wartości ataku... przekonacie się sami jak to wygląda. :)

Opublikowano

Rejestracja już ONLINE!!!

Już jest klient serwera!

Zapraszamy wszystkich do pobrania oraz rejestracji!

http://avan.pl/download

12342521_1295083503851294_63644791065038

Witajcie! Mamy dla Was coś wyjątkowego! Mianowicie masę kodów na Smocze Monety! Z okazji nadchodzących świąt, oraz zbliżającego się startu serwera, chcemy obdarować KAŻDEGO gracza, który napisze komentarz tutaj, lub pod postem na facebooku:

https://www.facebook.com/AvantadorOfficial/ 

Piszcie czemu chcecie zagrać właśnie na naszym serwerze!
Po wykonaniu tej czynności, na start dostaniecie kod na 50 sm!
Kody będziemy wysyłać w wiadomości prywatnej!
Nie ma co zwlekać! Czas tej promocji trwa tylko do 17.12.2015r.

Uwaga uwaga!!!
Już teraz zapraszamy na naszego ts3!

ts3.Avan.pl
lub

ts3.Avantador.pl

Zapraszamy serdecznie!

12347946_1718584935023471_10084624021786

Opublikowano

Wszystko pięknie i cudnie !

Jedno chce wiedzieć, czy dungeony będzie można robić tylko i wyłącznie w PT ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Wszystko pięknie i cudnie !

Jedno chce wiedzieć, czy dungeony będzie można robić tylko i wyłącznie w PT ?

Żeby wejść na dungeony trzeba mieć PT. (2 osobowe)

Opublikowano

Żeby wejść na dungeony trzeba mieć PT. (2 osobowe)

Szkoda, serwer cudnie się zapowiada, naprawdę prezentacja 10/10, wiki - strzał w dziesiątkę.

Niestety jestem uprzedzony do dungeonów w PT ;/

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Szkoda, serwer cudnie się zapowiada, naprawdę prezentacja 10/10, wiki - strzał w dziesiątkę.

Niestety jestem uprzedzony do dungeonów w PT ;/

Jeżeli dobrze zrobisz eq to będziesz mógł wejść sam, wystarczy że kolega da Ci pt.

Opublikowano

Jeżeli dobrze zrobisz eq to będziesz mógł wejść sam, wystarczy że kolega da Ci pt.

Rozumiem.

Tutaj jest duży nacisk na dungeony a nie wyobrażam sobie ciągłego szukania osoby do zrobienia PT. Wiem, że tak można, ale w praktyce bywa różnie. Wolę unikać dungeonów na które trzeba wchodzić poprzez PT. Nie które serwery mają właśnie na to rozwiązanie, bo jeśli dungeon i tak można samemu zrobić to można np. ograniczyć wejście dla jeden osoby co 30 min / 1h itd..

Naprawdę polecam, niestety będę musiał obejść sie ze smaczkiem.

Powodzenia !

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Rozumiem.

Tutaj jest duży nacisk na dungeony a nie wyobrażam sobie ciągłego szukania osoby do zrobienia PT. Wiem, że tak można, ale w praktyce bywa różnie. Wolę unikać dungeonów na które trzeba wchodzić poprzez PT. Nie które serwery mają właśnie na to rozwiązanie, bo jeśli dungeon i tak można samemu zrobić to można np. ograniczyć wejście dla jeden osoby co 30 min / 1h itd..

Naprawdę polecam, niestety będę musiał obejść sie ze smaczkiem.

Powodzenia !

Szkatułki z bosów można stworzyć u specjalnego NPC w m1, także to też jest pewne uproszczenie.

Opublikowano

Szkatułki z bosów można stworzyć u specjalnego NPC w m1, także to też jest pewne uproszczenie.

Rozumiem, ale dungeon sam w sobie będzie oferował nam więcej korzyści niż tylko robienie go po to by skończyć misję, tak ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Rozumiem, ale dungeon sam w sobie będzie oferował nam więcej korzyści niż tylko robienie go po to by skończyć misję, tak ?

Tak, dungeony same w sobie będą dawać nam więcej niż skrzynki.

Opublikowano

Poza Charonem w katakumbach, z tego co pamiętam, nie ma żadnej misji na dungeonie. Sprostuje też wypowiedź Bomba, nie wszystkie szkatułki z dungeonów można otrzymać od kolekcjonera, a jedynie 5 z 7.

Opublikowano

Przeglądam właśnie wiki ( napiszę drugi raz, świetna sprawa ! ) ale nie mogę połapać się jakie bossy końcowe występują na danym dungeonie.

Dungeonów jest siedem, jak te dungeony mają wpływ na ulepszenie setów, tzn. czy z danym dungeonie dropią ulepszacze których nie można inaczej zdobyć ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Przeglądam właśnie wiki ( napiszę drugi raz, świetna sprawa ! ) ale nie mogę połapać się jakie bossy końcowe występują na danym dungeonie.

Dungeonów jest siedem, jak te dungeony mają wpływ na ulepszenie setów, tzn. czy z danych dungeonów dropią ulepszacze których nie można inaczej zdobyć ?

Na ulepszanie setów z tego co pamiętam ma wpływ Tirdas, Dziadek Brzoza i Razador. Więc niewiele, reszta to moby, lub bossy na mapach, lesz głównie właśnie moby. :)

Opublikowano

Na ulepszanie setów z tego co pamiętam ma wpływ Tirdas, Dziadek Brzoza i Razador. Więc niewiele, reszta to moby, lub bossy na mapach, lesz głównie właśnie moby. :)

Czyli głównie bossy na 120 lvl +.

Czy wydropienie z danego bossa ulepszacza np. z Tirdasa dropi jad Tirdasa jest w 100% ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Czyli głównie bossy na 120 lvl +.

Czy wydropienie z danego bossa ulepszacza np. z Tirdasa dropi jad Tirdasa jest w 100% ?

Tak, jest 100%, z bossów na expowiskach jeśli wylatuje jakiś ulepszacz to również na 100%. Chodzi o to, że jeśli już uda Ci się trafić na bossa i go ubić to masz mieć najpotrzebniejsze rzeczy z niego, w tym przypadku właśnie ulepszacz. 

Opublikowano

Dziękuję wam za pomoc.

Prawdopodobnie przekonaliście mnie, jesteście bardzo pomocni a to się teraz ceni !

Kiedy będzie wgląd w IS ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Dziękuję wam za pomoc.

Prawdopodobnie przekonaliście mnie, jesteście bardzo pomocni a to się teraz ceni !

Kiedy będzie wgląd w IS ?

Myślę że itemshop będzie włączony na starcie.

Opublikowano

12342521_1295083503851294_63644791065038

Witajcie! Mamy dla Was coś wyjątkowego! Mianowicie masę kodów na Smocze Monety! Z okazji nadchodzących świąt, oraz zbliżającego się startu serwera, chcemy obdarować KAŻDEGO gracza, który napisze komentarz tutaj, lub pod postem na facebooku:

https://www.facebook.com/AvantadorOfficial/ 

Piszcie czemu chcecie zagrać właśnie na naszym serwerze!

Po wykonaniu tej czynności, na start dostaniecie kod na 50 sm!

Kody będziemy wysyłać w wiadomości prywatnej!

Nie ma co zwlekać! Czas tej promocji trwa tylko do 17.12.2015r.

Ohoho. Fajne promo :)

Zatem chce u Was zagrac, poniewaz jest to server typu takiego, na jaki czekam juz od dawna - a jakiego nikt nie mial ochoty zrobic :)

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...