Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avantador.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie to prezentacja wygląda naprawdę solidnie a bombwork jeszcze nie miałeś okazji graczy zawieść. Tak więc powodzenia ;) Zobaczymy czy jesteś więcej wart niż twoja jakże nisko stojąca konkurencja ;)

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja sprawdzała serwer z każdej możliwej strony od expa po samo łowienie, beta trwała bardzo długo, tak że udało nam się wyhaczyć większość, jeżeli nie wszystkie bugi w grze, dlatego też serwer mogę polecić i przede wszystkim zaprosić Was do grania na nim.

Opublikowano

Jakie są rodzaje dungeonów i jakiejś długości one są ?

ps. czemu jest shinsoo a nie chunjo np.

Dungeony są w prezentacji, zaś co do "długości przechodzenia ich" to około 20 minut. 

Opublikowano

Panie Majster czemu grajac wczoraj bez bonow 6/7 mialem 1200 wartosci ataku a dzis kiedy dodalem bony 6/7 i wbilem 5x wartosc powinno byc 1700 a jest 1200  a jak zdjemne eq spada na 700 wartosci

edit

Sorki pomylilem zapowiedzi ;)

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Panie Majster czemu grajac wczoraj bez bonow 6/7 mialem 1200 wartosci ataku a dzis kiedy dodalem bony 6/7 i wbilem 5x wartosc powinno byc 1700 a jest 1200  a jak zdjemne eq spada na 700 wartosci

Jak ty mogłeś wbić 6/7 wartość ataku skoro w 6/7 nawet nie ma tych bonów z tego co widzę na wiki, chyba ze na betach macie coś innego ;p 

http://prntscr.com/9aw7kl

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Jak ty mogłeś wbić 6/7 wartość ataku skoro w 6/7 nawet nie ma tych bonów z tego co widzę na wiki, chyba ze na betach macie coś innego ;p 

http://prntscr.com/9aw7kl

czytaj up po edytowaniu ;d

serwer zapowiada sie ciekawie ;D

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Podoba mi się ta wikipedia na stronie, wszystko opisane, misje, bronie, zbroje, co gdzie i jak, fajny pomysł a serwer również wygląda zaj**iście, wejdę i obczaję :)

Opublikowano

Podoba mi się ta wikipedia na stronie, wszystko opisane, misje, bronie, zbroje, co gdzie i jak, fajny pomysł a serwer również wygląda zaj**iście, wejdę i obczaję :)

Patryś proszę Cię szanuj swój cenny czas ;) 

Jedyne co dobre mogę powiedzieć o Administratorze i głównym dowodzącym projektu to to, że jest z niego wybitny grafik ;D

Opublikowano

Patryś proszę Cię szanuj swój cenny czas ;) 

Jedyne co dobre mogę powiedzieć o Administratorze i głównym dowodzącym projektu to to, że jest z niego wybitny grafik ;D

Niech wejdzie zobaczy i sam oceni czy warto czy nie.

Po za tym nie znasz nas więc jak możesz cokolwiek o nas mówić.

Opublikowano

Polecam ten serwer - prezka na poziomie, wiele ciekawych rzeczy.

CPU: Intel Core i7 4770K 4,4GHz / MOBO: Asus Z87-K / RAM: Corsair Vengeance 2x8GB 1866MHz C9  / GPU: Palit GeForce 770 GTX OC / HDD: Toshiba DT01ACA200 2TB 7200RPM / SSD: Kingston V300 (ten starszy :P) / PSU: Corsair CX600M / CASE: Corsair C70 White

///Peryferia

KEYBOARD: Steelseries Apex  / MICE: Steelseries Kana V2 / MAT: Steelseries QCK / HEADPHONES: Steelseries Siberia V2

Opublikowano

Niech wejdzie zobaczy i sam oceni czy warto czy nie.

Po za tym nie znasz nas więc jak możesz cokolwiek o nas mówić.

Ciebie znam wystarczająco haha :D

Opublikowano

Miałem chęć zagrać lecz nie zagram bo 6/7 bon na serwerze medium 140lvl max to jest głupstwo :( sory i nie polecam .. zobaczycie jakie to utrudnienie będzie dla graczy 

ELO­

Opublikowano

Miałem chęć zagrać lecz nie zagram bo 6/7 bon na serwerze medium 140lvl max to jest głupstwo :( sory i nie polecam .. zobaczycie jakie to utrudnienie będzie dla graczy 

ELO­

Bez 6/7 można spokojnie expić, jest on tylko ułatwieniem, a co do 140 poziomu już się wypowiadałem, można zrobić 140 poziom i więcej rzeczy do zrobienia niż przy max 300. Ponadto na 140 nie zamierzamy skończyć.

"ELO"

Opublikowano

Polecam z względu na BombWorka zapowiada się ciekawy serwer Łukasz, mam nadzieję że dacie radę!

Trzymam kciuki za projekt :)

Pozdrawiam

True! :))

Opublikowano

Mam nadzieje że serwer wypali, bo widać potencjał i zacięcie administracji, komu by się chciało robić własną wiki gdyby nie miał dalszych planów co do serwera ^^ Polecam całą ekipę jak i serwer bardzo gorąco!!! ^^

Opublikowano

Mam nadzieje że serwer wypali, bo widać potencjał i zacięcie administracji, komu by się chciało robić własną wiki gdyby nie miał dalszych planów co do serwera ^^ Polecam całą ekipę jak i serwer bardzo gorąco!!! ^^

Dziękuję.

Odwołując się do długości dungów. Będzie jakiś czas oczekiwania pomiędzy wejściami?

Na te lepsze dungeony trzeba czekać po ukończeniu, ale nie jakoś straszliwie długo.

Opublikowano

Powrót do Przeszłości

Event ten będzie opierał się na przedmiotach, które kiedyś określane były mianem epickich. Podczas tego eventu i tylko wtedy będzie można zdobyć unikatowe Zbroje Hwang, bronie typu Miecz Trytona, Święty Miecz, których przeznaczeniem będzie EXP. Ulepszacze na te przedmioty dostępne będą jedynie podczas tego eventu, dlatego zdobycie ich i ulepszenie na +9 będzie bardzo satysfakcjonującym osiągnięciem. Oprócz tego będzie można spotkać tzw Oponkę, która również występowała w świecie metina w przeszłości, oraz Czerwonego Smoka, Złotą Żabę i Hae-Tae. Oprócz broni i zbroi będzie można zdobyć wiele przedmiotów.

backtothe.png

Więcej o innych eventach możecie przeczytać pod tym adresem:

http://wiki.avantador.pl/index.php?title=Eventy
Opublikowano

Powiem w prost...

Będzie Cię mieć problem z ilością graczy ponieważ startuje jeszcze jeden serwer w tym samym dniu a ich prezentacja w 100% jest bardziej przekonująca ... :( 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...